- 11 Ocak 2015
- 6.804
- 6.955
Zengin olup dönecekti bence.Plan yapıyordu.Arifle tam samimi olacakken de çıkıp gelecek gibiSirinden öç almak için yapmaz ya çünkü baharı çok seviyordu onun böyle çile çekmesine izin vermezdi
Kardeşe bile güvenmeyeceksin.Hepsi olabilen,olan şeyler ne yazık ki.Sirin hic iyi degil. Onun tedavi olmasi gerek. Psikolojik rahatsizliklari var malesef. İnsan hic ablasinin kocasina asik olup onun olumune vesile olur mu. Dizi harika ama..
Malesef var hayatta. Ama insan kabul etmek istemiyor, her gordugumde o kivirciik saclariniyolmak geliyo ama iste dizide olsa sinirlemiyor insan yahuKardeşe bile güvenmeyeceksin.Hepsi olabilen,olan şeyler ne yazık ki.
İsim vermiyim basim agrimasin. Bi yarisma baslicak cumartesi ondan sonra kimse yuzune bakmaz bu dizininEğer sarpı vapurdan ölmeden kurtulup sonra hafızasını kaybettiği gibi bişey ile diziye Bağlarlarsa bence çok saçma olur
Huy ve ahlak bakımından aynı kardeş ve anneye sahibim abartılar dışında.Görüşmüyorum mesela bende onlarla:)))Malesef var hayatta. Ama insan kabul etmek istemiyor, her gordugumde o kivirciik saclariniyolmak geliyo ama iste dizide olsa sinirlemiyor insan yahu
Oooooo survivor hastasiyizİsim vermiyim basim agrimasin. Bi yarisma baslicak cumartesi ondan sonra kimse yuzune bakmaz bu dizinin
Bende izlemek istemiyorum bir hafta ruhum daralıyor baharın çilesine ama sonra yine izliyorumİsim vermiyim basim agrimasin. Bi yarisma baslicak cumartesi ondan sonra kimse yuzune bakmaz bu dizinin
Yerinde bir tespitİsim vermiyim basim agrimasin. Bi yarisma baslicak cumartesi ondan sonra kimse yuzune bakmaz bu dizinin
Yasak diye biliyodum ben ya soylemek ahahahaOooooo survivor hastasiyizvalla survivoru cok severim hic kacirmadan izlerim.ama haftanin bir günü izlemesem birşey kaybettirmez.nolursa olsun sali gunleri izlerim dizimizi
Şirin kadinin da psikolojisini bozmus bellikibŞirin hiç iyi değil onu anladık ama annelerinin de sağlıklı düşünemediği ortada. Normal bir insan iki evladı arasında böyle bariz şekilde ayrım yapamaz bence.