• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Ben günlük 1 saatten fazla yapıyorum
bazen 2 saati buluyor

Endokrin bölümüne gittim ben
dahiliye bakıyor
Ilk once dahiliye gidiyorsun doktor gerekli görürse seni endokrin e gonderiyor
Anladım teşekkür ederim bu arada bence de günlük 1 saat az bize,hergün olmasada 2 günde 1 yürüyüş yapıyorum bende

nladım teşekkür ederim bu arada bence de günlük 1 saat az bize,hergün olmasada 2 günde 1 yürüyüş yapıyorum bende
Insilin direnci olan insanları olmayanlara göre daha fazla spor yapması gerekiyor ilk direnci ogrendigimde
1 5000 adımın uzerine(1 sat 20dk saat tempolu yurume)
Leslie 5 mil yapıyodum (1 saat 20dakiaka)

Insilin direnci olan insanları olmayanlara göre daha fazla spor yapması gerekiyor ilk direnci ogrendigimde
1 5000 adımın uzerine(1 sat 20dk saat tempolu yurume)
Leslie 5 mil yapıyodum (1 saat 20dakiaka)
Gerçekten mi,bilmiyordum en yakın zamanda hemen bi doktora gideceğim, cok tesekkur ederim

Hepinize günaydın kızlar.

Yaklaşık 10 gündür nete giremiyorum, haliyle de bildirim yapamıyorum. Bir çok sorun oldu (ameliyat-vefat- hastalık), acilen işten izin almak durumunda kaldım. Şifreler de iş bilgisayarımda kayıtlı. Bu sebepten giriş yapamadım. Kural ihlali biliyorum. Taktir sizin. Karar neyse kaderime razıyım :(

bu sürede yediklerime de dikkat etmeye çalıştım o yüzden yazmak istiyorum.

7 şubat: 64.0
14 şubat:63.5

Önceki mesajlara şimdi bakabildim; aktif olmayanları sanırım çıkarmışşınız.
Mazeret bildiremedim, ancak bugün yazabildim. Bi daha düşünseniz benim durumu? hııhh????

Bugün ki menüm
Sabah salatalık
Öğlen çorba + tavuk patates haşlama
Akşam salata + karnabahar haşlama

Kızlar ben karar verdim bu işten çıkacağım ya çok yoruluyorum ve emeğimin karşılığını alamıyorum kendime başka bir iş bakıyorum. Bulursam hemen çıkıcam ..

Iyi akşamlar kızlar
Nasılsıniz
Niye kimse yok pek bi sessiz
Günü menüsünü paylaşım
Sabah
Sucuklu yumurta tam buğday ekmeği
Şekersiz çay

6 7 adet çilek
1 küçük muz

4 gibi akşam yemeği
Hamsi ...bol salata
2 kaşık pekmez

1 portakal
2 kuru kayısı

Kızlar hepinizi izledim
Banlıydım yine:D
Bida bişeye karışmayacağım :D
Dünkü menüm iyiydi bugün biraz kaçirdim ama lakin yarin toparlanacagım
;)

Bedenimize mesaj gonderin;)

Eklentiler

• FB_20160214_22_22_58_Saved_Picture.jpg
    FB_20160214_22_22_58_Saved_Picture.jpg
    48,3 KB · Görüntüleme: 63
Kızlar merhaba,yorgunluktan ölüyorum,3 gündür misafir ağırlıyorum ve artık halim kalmadı,yarın yine misafir im var,uzatmadan menümü paylaşayım,gerçi bugün pek bişey yiyemedim kosturmaktan ama sabah 1 dilim kek ve öğlen 3 köfte bi parça ekmek,5 bardak kahve ve çay ve 2,5 km yürüyüş

Bugün ki menüm

Sabah uyandım iki kuru kayısı yedim. Üstüne iki bardak su içtim

Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak ıspanak
Yoğurt

Ara:
2 kepekli grissini
Çay

Akşam:
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
1 tabak salata

Kızlar sebzeli bulgur pilavında çok kalori varmıdır? 1 tabak yedim yani. Birazdan leslie 45 dk yapıcam

Back