- 8 Haziran 2010
- 543
- 182
- 103
- Konu Sahibi Bluedreamer02
- #1.101
Kızlar merhaba bu hafta ben pek iyi değilim,acuka ve labne ye son,bu hafta ki kilom 81.2
1 kilo almışım yaa
1 kilo almışım yaa
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gecen hafta kactin ablacim
Kızlar merhaba bu hafta ben pek iyi değilim,acuka ve labne ye son,bu hafta ki kilom 81.2
1 kilo almışım yaa
Bekliyorum hazırımHakettim,aslında bu hafta yürüyüş te yaptım ama neden böyle oldu anlamadımCezaya hazır ol
Bekliyorum hazırımHakettim,aslında bu hafta yürüyüş te yaptım ama neden böyle oldu anlamadım
Şimdi baktım 100gr 230 kalori imiş,ben bundan 2 kutu bitirdim bu hafta ve labne de yedim,kızlar beni tutun soktayim,labnenin kalorisi ne baktım şimdi,100 gr da 805 kalori varmış ve bundan da 1 kutu bitirdim,ölüyorum sinirden,ben nasıl farketmedim bunuSeni acuka bitirdi 1 porsiyon 237 kalori imiş
Ablam 700 gram vermişsin bnde kilo aldin sandim ya
moralini bozma cnm haftaya verirsin Kader gelsin ne ceza vereceğimize karar verelimKızlar merhaba bu hafta ben pek iyi değilim,acuka ve labne ye son,bu hafta ki kilom 81.2
1 kilo almışım yaa
Off kanka başka iş bulsan falan olmazmi çok yoruluyosun ama ya
Ilk kilo bildirimi benden gelsin
Yapmasam mi bilemedim
Of of neden biyle yaaa
Çok üzgünüm kızlar
Bir kilo bildirimide bnden 500 gram dahavermisim
Gecen hafta 63.5
bu hafta 63.0
giden 500;-)
1 kilo almışım yaa
Bende yeni öğrendimacuka ve labnede çok mu kalori varmış ayy üzüldüm şimdi ya. Kahvaltıda artık peynir zeytin slatalık vs yersin canım ikimizde bu hafta cezalıyız haftaya 1 kg vermemiz lazımm
Kaderim regl olmussun diye tartida fazla cikmissin bnce gelecek hafta kilon dengelenir merak etmeKızlar ben bu hafta dikkat ettiğim halde 800 gram almışım regl oldum acaba ondan mı ki anlamadım moralimi bozupta yasaklı yiyeceklere yönelmemek için reglden dolayı böyle oldu diye kendimi avutuyorum. Sizce neden bu hafta böyle oldu?
Bu hafta 4 gün spor yaptım diğer günler yapamadım. Su içtim de.