- 8 Haziran 2010
- 543
- 182
- 103
- Konu Sahibi Bluedreamer02
- #1.181
Yok kadercim evde bişey bulamadım,bi de kosturmaktan vardı son 4 gündür,onun kek oldu,akşam bişey yemedimSabah kek olmamış canım .!
Akşam ne yedin peki inşallah sağlıklıbir şeydir.?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok kadercim evde bişey bulamadım,bi de kosturmaktan vardı son 4 gündür,onun kek oldu,akşam bişey yemedimSabah kek olmamış canım .!
Akşam ne yedin peki inşallah sağlıklıbir şeydir.?
Bugün ki menüm
Sabah uyandım iki kuru kayısı yedim. Üstüne iki bardak su içtim
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak ıspanak
Yoğurt
Ara:
2 kepekli grissini
Çay
Akşam:
1 tabak sebzeli bulgur pilavı
1 tabak salata
Kızlar sebzeli bulgur pilavında çok kalori varmıdır? 1 tabak yedim yani. Birazdan leslie 45 dk yapıcam
Pasta mı,mmmm?Benim menüm
Sabah
Bir dilim kepek ekmekli yumurta
Sekersiz cay
1 tatlı kaşığı labne
Ara
Yeşil alma
Oglen
Közlenmiş kırmızı biber salatası yoğurtlu
2 catal pasta
2 kasık patates salatası
Aksam
2 kase çorba
Yarım portakal
1 dilim elma
15 dk yürüyüş su yeterli içmedim.yatmadan tamamlarım
Ayyy çok çok sevindim;şimdi okuyunca sanki kendimi senin yerine koydumÖyle banada ama istedigimizi giymek için fedakarlik yapmamız gerek.
Birde uzun zamandır görmediğim insanlar kilo mu verdin sn diyolar ben mutlu ben deli o an.
Birde kader gecen yaz aldığım gömleğim bugün giydim booooolllll oldu
Sevinç çığlıkları attım
Ne güzel şeyler yazıyorsunuz ya,gerçekten buraya gelirken bu kadar sorumluluk alabilecegimi düşünmüyordum ama sizlerin böyle yazdıklarını okuyunca çok mutlu oluyorumSelam kizlar bugun cok mutluyum bizde gun vardi daima kilolarimla dalga gecen kuzenim aa ne kadar zayiflamussin dedi o daha gorecek aramizda 3kilo kalmis zaten ondan zayifolup catlatacm bi kere yaa
Ayyy çok çok sevindim;şimdi okuyunca sanki kendimi senin yerine koydum
Misafirlerim yeni gitmişken bu kadar yorgunluğun üstüne 1 fincan kahveyle bana eşlik etmek isteyen var mı?Merhaba kızlaaaar
Öncelikle bu gün ki menümü paylaşayım
Sabah 1 poğaça
1 bardak kahve
Öğlen
1 tabak kısır ve çay
Birazcık ta turşu
4 5 adet sarma
Aksam
fırında patates ve tavuk
Ve çay
Bu arada kızlar kendimi çok hafiflemis hissediyorum bu aralar sanki biraz süzüldüm, eşim de farkediyo yada beni gaza getiriyor,eskiden lombür lombür sallanan yağlarım toparlamaya başlamış kendini,şaşırdım,şaşırdım sonra bir daha şaşırdım
Bugün bir temizlik yapmışım kan ter içinde kaldı,sanırım rahat 1 kilo verdim
Merhaba kızlaaaar
Öncelikle bu gün ki menümü paylaşayım
Sabah 1 poğaça
1 bardak kahve
Öğlen
1 tabak kısır ve çay
Birazcık ta turşu
4 5 adet sarma
Aksam
fırında patates ve tavuk
Ve çay
Bu arada kızlar kendimi çok hafiflemis hissediyorum bu aralar sanki biraz süzüldüm, eşim de farkediyo yada beni gaza getiriyor,eskiden lombür lombür sallanan yağlarım toparlamaya başlamış kendini,şaşırdım,şaşırdım sonra bir daha şaşırdım
Bugün bir temizlik yapmışım kan ter içinde kaldı,sanırım rahat 1 kilo verdim
Pek yemiyorum hamur işini sadece canım çekti diye nefsimi körelttim,aslında ben Yeşilçay ve hibiskus çayını çok içiyorum ama bu aralar nedendir bilmiyorum içmiyorum yarın tekrar devam çaylara,teşekkür ederim yine de uyardiğin içinHamur işi yenecekse kahvaltıda olmalı yınede fazla olmamalı
Tursu da diyet yapanlarının hafta bir yemesi lazım tuz oranı yüksek su tutar odem yapar vucutta.
Canım bitki çayları ile menunu destekle.
Yeşil cay rezene karışık bitki çayı olabilir
Metovolizban hızlanır sindirim kolaylaştırır
Selam kizlarr menum
Sabah 1domates 1kk peynir
Ara1 elma
Oglen 1 tabak manti (yememem lazimdi)
Aksam 1/2tabak domates pilavi
Bir su icme programi var 5 dkda bir su ic diye bildirim geliyo cok iyi tavsiye ederim
Napiyon kankam ya konusmuyoz ha kac gundurEvet evet bende buaralar bitki çayı içemiyorum eskiden günde 2 bardak içerdim mutlaka .. Bakayım dolapta zencefil çayı kalmışsa içeyim
Evet ya hic bitki cayi icmiyorum yesil cayi hic sevmiyorum[/QUOTE][QUOTE="Zelifme, post: 45234464, member: 727635"sevmiyorumanım program iyi fikrimi bende suyu unutuyorum.
Mantıdan sonra akşam çorba içip hafifçe kapatabilirsiniz günü. Domatesli pilav yerine.sabah kahvaltısı da zayıf buldum.günün ilk öğününde cimrilik etmemek lazım tabi diyete uyarak.
Bitki Çaylarının destek almalısin canım bu ara görmüyorum kimsede pek fazla