• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

image.png

İyi aksamlar kızlar
Menüm
Kahvaltı
Bir tavada yumurta
İki zeytin
Bir kepek ekmek
Bir fincan karışık meyve çayı

Ara bir fincan sekersiz kafe

Oglen
2 kase çorba
3 yaprak lahana

Aksam
Bir tabak türlü yemeği

2 litre su ve yarım saat yuruyus 200 zıplama:-)
Bugün iyiyim maşallah bana:-)

Beni çıkartmayin kızlar,dün geldim daha yarın devam edeceğim

Canım devam etmek istiyorsan menu paylaşımında bulun hergun olamıyabiliyo yoğun oldugumz günler oluyor onlar neyse ama tarti gününde mutlaka paylaş kilonu.;)

gunaydinkizlar nasılsınız telefonu servise verdim pc gunduz esimde ders te lazım ouyomus televizyondan giriyorum klvye yazmak cok zor oluyor

ccocuklar telefonlarını vermiyolar bu ara yazamayabiliriim

budugum yerde grmeye calisacagim

Kızlar merhaba
Tekrar geldim
hemen bugünkü menümü paylaşayım
Sabah 1 bardak yeşil çay
Domates salatalık
1 dilim peynir
2 bardak kahve
Şimdilik bu kadar

Başın sağolsun canım. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanıcennet olsun. Toparlandığında gelirsin tekrar aramıza canım. Sıkıntı yapma.
Teşekkür ederim Kadercim,yeni yeni kendime geliyorum,kusura bakmayın lütfen ara verdim biraz, 2 gün önce geldim,gelen giden derken dönemedim bi türlü,siz nasılsınız?

Yok canım sorun değil,dedemizi kaybettik,defin,gelen giden derken gelemedim,Allah geride kalanlara sabır sağlık versin diyoruz

5ay önce bende dedmi kaybettim.insan kaybedince anlıyor me derece sevdiğini:(
Allah rahmet eylesin sabır versin....

Ama artık burda ol:-)

Teşekkür ederim Kadercim,yeni yeni kendime geliyorum,kusura bakmayın lütfen ara verdim biraz, 2 gün önce geldim,gelen giden derken dönemedim bi türlü,siz nasılsınız?

Hoşgeldin buarada :) biz bıraktığın gibiyiz canım.. Bi iki ceza kestik arkadaşlara hehe artı gördük listemizde. Sen kaç kilo oldun tartıldın mı canım?

gunaydinkizlar nasılsınız telefonu servise verdim pc gunduz esimde ders te lazım ouyomus televizyondan giriyorum klvye yazmak cok zor oluyor

ccocuklar telefonlarını vermiyolar bu ara yazamayabiliriim

budugum yerde grmeye calisacagim

İyiyiz ablacığım sen nasılsın? Arayı çok açma arada girmeye çalış canımm. Yediklerinede dikkat et. Artı spor yapmayı ihmal etme lütfenn :)

Gelelim bugün ki menümüze. Bugün sıvı diyeti yapayım dedim. Su çok içtiğim için açlık hissetmiyorum :)

KAHVALTI:
1 kase mercimek çorbası

ARA:
1 bardak kayısı çayı

ÖĞLEN:
1 kase tavuk çorbası
5 kaşık kuru fasülyenin suyu :KK48:
1/4 salatalık turşusu

ARA:
1/4 elma

AKŞAM:
1 kase mercimek çorbası