- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hıh böyle iyi oldu işde hdtaya inşallah daka eksili olur liste
Beni çıkartmayin kızlar,dün geldim daha yarın devam edeceğimEki Görüntüle 1767018
Buyrun hanımlar, 4 kişi aktif olarak burdayız. Olmayanları çıkartalım mı ne dersiniz. Oylama yapalım bence çoğunluk ne derse.
Beni çıkartmayin kızlar,dün geldim daha yarın devam edeceğim
Teşekkür ederim Kadercim,yeni yeni kendime geliyorum,kusura bakmayın lütfen ara verdim biraz, 2 gün önce geldim,gelen giden derken dönemedim bi türlü,siz nasılsınız?Başın sağolsun canım. Allah gani gani rahmet eylesin. Mekanıcennet olsun. Toparlandığında gelirsin tekrar aramıza canım. Sıkıntı yapma.
Teşekkür ederim Kadercim,yeni yeni kendime geliyorum,kusura bakmayın lütfen ara verdim biraz, 2 gün önce geldim,gelen giden derken dönemedim bi türlü,siz nasılsınız?
Yok canım sorun değil,dedemizi kaybettik,defin,gelen giden derken gelemedim,Allah geride kalanlara sabır sağlık versin diyoruzAa canım cenazeniz mi vardı çok özür dilerim.
Yok canım sorun değil,dedemizi kaybettik,defin,gelen giden derken gelemedim,Allah geride kalanlara sabır sağlık versin diyoruz
Doğru söylüyorsun,artık buradayım,bırakmaya hiç niyetim yok,kilolar gidecek inşallah5ay önce bende dedmi kaybettim.insan kaybedince anlıyor me derece sevdiğini
Allah rahmet eylesin sabır versin....
Ama artık burda ol
Beni çıkartmayin kızlar,dün geldim daha yarın devam edeceğim
Teşekkür ederim Kadercim,yeni yeni kendime geliyorum,kusura bakmayın lütfen ara verdim biraz, 2 gün önce geldim,gelen giden derken dönemedim bi türlü,siz nasılsınız?
Bazen kaybetmek mutluluktur
gunaydinkizlar nasılsınız telefonu servise verdim pc gunduz esimde ders te lazım ouyomus televizyondan giriyorum klvye yazmak cok zor oluyor
ccocuklar telefonlarını vermiyolar bu ara yazamayabiliriim
budugum yerde grmeye calisacagim
Önemli değil canım benim,yine de teşekkür ederimSeni tekrar listeye alacağım kuzum cenazen vardı söylemiştin tamamen aklımdan çıkmış. Kusura bakma canım.
Bende düşüş var aslında,pazar günü olmadığı için yazmak istememistim ama yazayım 80.3 geldim şimdiHoşgeldin buarada :) biz bıraktığın gibiyiz canım.. Bi iki ceza kestik arkadaşlara hehe artı gördük listemizde. Sen kaç kilo oldun tartıldın mı canım?