• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Iyi akşamlar canlarim bazı kaçamakları oldu buraya yazmak istemedim :KK43:
Evde değildim annemden dim
Evde olmayınca sana göre olmuyo hersey
Biz varız diye daha bi yemeklere özeniyor annem Kıyamam :KK51:
Bugun evde güzel geçti:KK49:

Kahvaltım
Sucuklu yumurta
2 dilim ekmek
Ara 1 bardak tarçınlı süt

Öğlen
1portakal
1 elma
1 mandalina

4 gibi akşam yemeği

1 patlıcan karniyarik
3kasik makarna
1kucuk kase yogurt
Bol roka salatası

Az evvel
1 elma tarcin 3kasik yoğurt karıştırdım
Bende böyle
Sizin menülerinizde güzel
Yarın bende eksi göremecem

Buara benim motive yok kızlar
Ne yapıcam bilmiyorum
Annemde bitirdim kendimi o_O

Akşam yemeğini erken yemişsin canım o yüzden pek sıkıntı olmaz karnıyarık yediysen bile.

Kızlar bir gün bir şey yediniz diye kendinizi hemen kötü hissetmeyin. Aç bırakmayın kendinizi. Bir gün 1 dilim ondan bundan yediniz diye hemen kilo almazsınız yeter ki ertesi gün yeşillik ve sebze yemeğine onun gibi hafif şeylere yönelin. Sporda yaparsanız gider zaten kilolar ama 300 gr ama 500 gr

İlk kilo bildirimi benden gelsin gelsemi acaba bilemiyorum :(

Gecen hafta 67.1
Bu hafta67.5

400gr almışım hiç şaşırmadım.iradesizliğin sonu bu bana ders olsun.400gr vermiş olsaydım oysa 66.6 olurdum uzunnn zamandır görmediğim bir rakam benim iradesizliğim ve spor yapmayısım ama bu hafta yapamazdım zaten:(
Pazara 1kilo vermis olacagm vee tam spor sifir kqcamakla ben şimdilik gideyim.

İlk kilo bildirimi benden gelsin gelsemi acaba bilemiyorum :KK43:

Gecen hafta 67.1
Bu hafta67.5

400gr almışım hiç şaşırmadım.iradesizliğin sonu bu bana ders olsun.400gr vermiş olsaydım oysa 66.6 olurdum uzunnn zamandır görmediğim bir rakam benim iradesizliğim ve spor yapmayısım ama bu hafta yapamazdım zaten:KK43:
Pazara 1kilo vermis olacagm vee tam spor sifir kqcamakla ben şimdilik gideyim.

Canım oldu mu şimdii :KK43: ben listede full eksi görmek istiyordum :KK11: Bugünden itibaren dikkat edeceksin. Ve artıda olduğun için cezalısın kızlarda geldiğnde sana ceza vereceğiz. :KK49: Spor yapacaksın. Ve haftaya 67.0 olacaksın En Büyük KK

Kızlar merhabalar
Cezamı kese bilirsiniz
Bu hafta Annemde tatlıları börekler in acısı çıkıyor
Kendimi kotu hissediyorum
Bu haftaki Kilom72 9
600 gr almisim

Aa noldu bu hafta size :110: hepiniz ni artıdasınız meliiis nerdesiin gelde şunların cezasını keselim haftaya kaçamak yapmaya çekinsinler :KK34:

Bugün ki menümm

Kahvaltı:
2 dilim kepek ekmek
Domates Salatalık
Peynir
4 zeytin
Avuç içi kadar patates kızartması
1/2 tavuk köftesi

Öğlen:
1 kase mantar çorbası
1 tabak kuru fasülye

AKŞAM:
Yoğurt
Salatalık marul

Selamin aleyküm a dostlar menümü paylaşayim

sabah1 dilim ekmek 1 kase yoğurt

Oğlen 1tabak kuru fasülye 1kase yoğurt

akşam 2yarim balik bol salata

2litre su 1 saat egzersiz 15dk yürüyüş

Aa noldu bu hafta size :110: hepiniz ni artıdasınız meliiis nerdesiin gelde şunların cezasını keselim haftaya kaçamak yapmaya çekinsinler :KK34:
Hmm niye boyle olmuşki bnde kilo bildirimi yapayim geçen hafta 64.buhafta63.5 çok sevindim ya grçen hafta hiç veremenişdim bu hfta 500 gram vermişim hiç yoktan iyidir daha bi motive oldum kizlarr cezanizi siz kesin bnce:) biz çok acimasiz olmayalim sonra

Ben verilen cezaya razıym zaten hakettim:(

Menüm
1 tavada yumurta
2domates
2salam
2 kepek ekmeği

Ara
1 bardak ayran
1 havuc

Oglen
Çeyrek simit

Aksam
Tavuk sote
Bulgur pilavı 4kasık kadar
1kasık yogurt
Ayran

image.png

Buyrun hanımlar, 4 kişi aktif olarak burdayız. Olmayanları çıkartalım mı ne dersiniz. Oylama yapalım bence çoğunluk ne derse.

Ben verilen cezaya razıym zaten hakettim:KK43:

Menüm
1 tavada yumurta
2domates
2salam
2 kepek ekmeği

Ara
1 bardak ayran
1 havuc

Oglen
Çeyrek simit

Aksam
Tavuk sote
1kasık yogurt
Ayran

Canım sana ceza her gün 30 dk 1 saat arası spor yapacaksın. Ama her gün spor yapmalısın 1 hafta boyunca. Artı 2 lt su en az.

Ben verilen cezaya razıym zaten hakettim:KK43:

Menüm
1 tavada yumurta
2domates
2salam
2 kepek ekmeği

Ara
1 bardak ayran
1 havuc

Oglen
Çeyrek simit

Aksam
Tavuk sote
1kasık yogurt
Ayran

Buarada menüleriniz güzel kızlar cısslar yok bugün hayırdır tartı günü olduğu için mi heheheh

:KK62: Sema ablacığım acilen toparlanmalısın. Bak listeye sende göreceksin başlangıç kilolarımız 2 kg vardı bizim aramızda ve ben o 2 kg kapatmışım 300 gram daha verirsem aynı kiloda olacağız. :KK20: Hadi hırslan biraz. Yoksa senide geçeceğim bu gidişle.

Kader kesinlikle haklisin bu 4 kişi günlük öenüsünü falan paylaşiyo kilo bildirimi yapiliyo bugun kilo bildirmi yapanşar listede kalsin diğerleride bnce kwsinlikşe çiksin
Eki Görüntüle 1767018
Buyrun hanımlar, 4 kişi aktif olarak burdayız. Olmayanları çıkartalım mı ne dersiniz. Oylama yapalım bence çoğunluk ne derse.

İyi akşamlar kızlar. Dediğiniz gibi listeyi temizledim. Artık 4 kişiyiz . Bundan sonra aramıza alacağımız kişiyide oylama yaparak alalım. Ve gelelim bugün ki menüme

KAHVALTI:
1 dilim kepek ekmek
Salatalık - marul

Öğlen:
2 kepçe bezelye yemeği
1 kepçe yoğurtlu brokoli (haşlanmış)
1/2 dikim kepek ekmeği

Akşam:
2 kase lahana çorbası
4 köfte
1 dilim kepek ekmeği

Su 2,5 lt
Spor: 1 saat yürüyüş

Akşam ki köfte çok oldu biliyorum ama doymayacak gibi hisettim kendimi .

Back