• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Merhaba sevgili diyet günlüğüm,
Güne su içerek başladım, ve gün boyu bol bol su içtim.

Kahvaltı:
Mercimek çorbası

Yeşil çay

Öğlen:
1/2 tabak çorba
1 tabak bezelye yemeği

tebrik ederim çok iyi zayıflamışsın maşallah, yarınki tartı sonucunu merak ediyorum takipteyim :)

tebrik ederim çok iyi zayıflamışsın maşallah, yarınki tartı sonucunu merak ediyorum takipteyim :)

Teşekkür ederim tatlımm :KK68: ayy bu sabah tartıldım 78,0 olmuşum çok mutluyum :KK73: 1,3 kg vermişim bu hafta. İki hafftadır duraklamadaydım bu hafta iyi geçti ama ..

image.jpeg

Günaydınn günlükcüğüm,
Bugün tatil günüm ve sonunda kendime kahvaltı hazırlayabildim :))
4 zeytin -
1/2 domates
1 hurma (diğerini yemedim)
1 yumurta

Bugün annem ve ablamıda diyete soktum, artık ailece diyet yapıyoruz. Malum hepimiz kilolu olunca artık bir yerden sonra insan kendinden utanmaya başlıyorr. Abur cubur yemelerini yasakladım. Bir tek kız kardeşim yiyor zaten o da incecik, hiç bize çekmemiş. Neyse artık diyet ailem var haha hep birlikte zayıflıyoruuzz.

Bugün annem ve ablamıda diyete soktum, artık ailece diyet yapıyoruz. Malum hepimiz kilolu olunca artık bir yerden sonra insan kendinden utanmaya başlıyorr. Abur cubur yemelerini yasakladım. Bir tek kız kardeşim yiyor zaten o da incecik, hiç bize çekmemiş. Neyse artık diyet ailem var haha hep birlikte zayıflıyoruuzz.
Evde herkes diyet yapınca daha kolay oluyor öbür türlü birileri yerken insanın canı istiyor :)

KAHVALTI:
4 zeytin
1 yumurta
1/2 domates
1 ramazan hurması

Öğle
1 tabak mercimek çorbası
1 tabak karnıbahar yemeği

Akşam ( 20:00' a kadar mesai yaptığım için geç yedim) :
1 kase şehriye çorbası
1/2 tabak patates püresi

Su : 2 lt'den fazla

Ayy böyle yazınca ne kadar da çok yediğimi fark ettim .. Yarın daha çok dikkat edeceğim inşallah.
Sporumu henüz yapamadım ama yatmadan önce mutlaka yapacağım.

KAHVALTI:
1 kase mercimek çorbası

Öğle:
1 kase ayran çorbası
1 tabak salata
1/2 tabak kuru fasulye

Ara:
1 kayısı çayı
Salata

Akşam:
1 kase mercimek çorbası
1 tabak zeytinyağlı pırasa
1/2 tavuk köftesi

Akşam tavuk köftesi yemeseydim daha iyi olacaktı ama dayanamadım yarıya böldüm yedim.

Su: 2 lt

KAHVALTI:

1 kase Mercimek çorbası

Ara:

1 kayısı çayı

Öğle:

1 kase mercimek çorbası

1/4 tabak ıspanak

Yoğurt

Akşam:

2 haşlanmış tavuk budu

1/2 tabak bulgurlu menemen

1 kase mercimek çorbası

Oof bugün çok fazla yedim, akşam çok acıktım ne bulduysam yedim. Karnım doymak bilmiyor.. İşyerinde çok yoruluyorum ve aklım devamlı yemeklerde oluyor. Nasıl bu hale geldim anlamıyorum.

(Kendime Not) Yarın akşam: çorba salata yiyeceğim.!!!

Selam şimdiki kılon kaç cnm

Back