• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Ben yaptığım sporu yazmayı unutuyorum kızlar her hün mutlaka 45 dk leslie yapıyorum. Yarın 1 saat mezdeke oynarım.. Çok uykum geldi ben yatıyorum siz takılınn öylee :KK39: iyi gecelerrrr

Kızlaaaar motivasyonum iyice düştü artık 2 gündür diyet hak getire,burdayım sizi takip ediyorum ama bu regli bitirdi beni,yemedigim bi şey kalmadı :oops:Tutamıyorum kendimi

Bu arada kendime bi liste oluşturdum kendi diyetimde ilgili,öğün atlamamak ne yedigimi takip edebilmek için isteyen olursa paylasabilirim

Kızlar benim uygulamaya başlayacağım diyet listesini paylaşıyorum,yorumlarınızı bekliyorum

Screenshot_2016-01-28-17-54-03.jpg

Kadercim Merhaba işten gelmiş olmalısın,1 Şubat ta ben de baslayabilirim,bu yarışma nerde,detaylı bilgi verir misin?
Bebeğim kota doldu geç kaldın sanırım bugün 12 30 da bitiriyor yarışmacı alımına
Rica et belki olur
Diyet günlüklerinin
1 Şubat 1nisan arası yarışma
Diye geciyo

Kadercim Merhaba işten gelmiş olmalısın,1 Şubat ta ben de baslayabilirim,bu yarışma nerde,detaylı bilgi verir misin?

Canım ben işten geç çıkıyorum azönce geldim eve ve mesajını yeni gördüm ve sema abla kota doldu yazmış ben daha girip bakmadım. kusura bakma erken cvp veremediğim için.

KAHVALTI:
1 kase çorba
1 parça peynir

ÖĞLEN:
1 kase çorba
1 tabak bezelye yemeği

AKŞAM:
Az bir şey Patates püresi
2 küçük tavuk eti

Su : 2,5 lt

Back