- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
- Konu Sahibi Bluedreamer02
Bende gelirim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam kaderim bnde gidip bilgilerimi vereyimKızlar sizde katılın yarışmaya
Kader ben yarışmaya bu hafta katilirsam o grup yıkılır onun için hiç gerek yok,haftaya inşallahNe güzel olurr yaa melisim kuzum sende gell bir de imge vardı imgehayal :)
Bu arada kendime bi liste oluşturdum kendi diyetimde ilgili,öğün atlamamak ne yedigimi takip edebilmek için isteyen olursa paylasabilirim
Kader ben yarışmaya bu hafta katilirsam o grup yıkılır onun için hiç gerek yok,haftaya inşallah
Afiyet olsun kadercim guzel gunlerGünaydın kızlar. Sabah uyanır uyanmaz 1 bardak suyumu içtim. Şimdi kahvaltı yapıyorumm.
Kadercim Merhaba işten gelmiş olmalısın,1 Şubat ta ben de baslayabilirim,bu yarışma nerde,detaylı bilgi verir misin?Tamam canım zaten yarışma 1 şubat başlıyor. O zamana kadar toparlanacaksın. Hepbirlikte yarışacağız :)
Bebeğim kota doldu geç kaldın sanırım bugün 12 30 da bitiriyor yarışmacı alımınaKadercim Merhaba işten gelmiş olmalısın,1 Şubat ta ben de baslayabilirim,bu yarışma nerde,detaylı bilgi verir misin?
AlmadılarBebeğim kota doldu geç kaldın sanırım bugün 12 30 da bitiriyor yarışmacı alımına
Rica et belki olur
Diyet günlüklerinin
1 Şubat 1nisan arası yarışma
Diye geciyo
Kadercim Merhaba işten gelmiş olmalısın,1 Şubat ta ben de baslayabilirim,bu yarışma nerde,detaylı bilgi verir misin?
Almadılar