- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
- Konu Sahibi Bluedreamer02
Cok sağol cnm buraya gelsene birlikte zayıflarız
Olur günlük menumu paylaşıyoruz.ne yapmak gerekiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cok sağol cnm buraya gelsene birlikte zayıflarız
Ne istersen onu yaparsin yaptiğimiz siyetin bi adi yok herşeyden yiyoruz ama az az yiyoruz bol bol su içiyoruz + spor herşwy bizim mutluluğumuz için bu arada hoşgeldin tatlimmOlur günlük menumu paylaşıyoruz.ne yapmak gerekiyor
Kaderim nerdesinn özlettin kızz
Çok mutlu oldum cnm kilomu ve boyunu yazarmisin kader gelirse listeye senide kaydeder ve adini sorabilirmiyimHosbulduk canım
Tamam ozaman bende burdayım artık
Kız kader ne yaptin sen paylaşda sana güzel bi kizayimmGeldimm canım işten yeni çıktımmm. Kız senin menün süper. Ben utanıyorum paylaşmaya çok kızmayın tamam mıı
Kız kader ne yaptin sen paylaşda sana güzel bi kizayimm
Tatlim o kadarda fazla değilya bnfe keendimi tam sana kizmaya ayarlamişdim yarin telafi edersin hiç morelini bozmaKAHVALTI:
1 kase çorba- 3 zeytin- 1 kk peynir
ARA:
1 kayısı çayı
Yarım simit
Öğlen:
1 kase mercimek çorbası
1/2 tabak kuskus salatası
1/2 tabak tavuklu patates yemeği
ARA: 1 küçük dilim portakallı kek
AKŞAM:
Salata
Lahana çorbası
Biliyorum biliyorum bugün pek dikkat etmedim kekti simitti topsecrete göre zaten 1050 kalori almışım üüff moral bozuldu şimdi.
2 ,5 lt su içtimm
Hosbulduk canım
Tamam ozaman bende burdayım artık
Çok mutlu oldum cnm kilomu ve boyunu yazarmisin kader gelirse listeye senide kaydeder ve adini sorabilirmiyim
Mm bi daha böyle şeyler yaparsan tdk ayak üstünde durusun haberin olsunAma öööretmenimm öretmeniim kızlar hepsi önümde kek yiyince dayanamdım tadına bakayım dedim
Tatlim o kadarda fazla değilya bnfe keendimi tam sana kizmaya ayarlamişdim yarin telafi edersin hiç morelini bozma
Hı
Mm bi daha böyle şeyler yaparsan tdk ayak üstünde durusun haberin olsun
Güveniyorum cnm sonuçta bnm idolüm sensinBir daha olmayacakk .
Güveniyorum cnm sonuçta bnm idolüm sensin
Tabiki kanka bnde seni yerimmValla mııı kanka yerimseni: sevindim bunu duyduğuma
Tabiki kanka bnde seni yerimm
Tamam cnm grszzŞimdi spor kıyafetlerimi giyip geliyorum egzersizlere başlıcam görüşürüz canımm