- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
Benimde karnımdan sesler gelmeye başladı duymamazlıktan geliyorum sabah sıkı bi kahvaltı yapmak için kendimi tutmam gerek.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tabiki eğer cok aciktiysan meyve ye bide gece yatmadan yoğurt kürü varmiş onu yiyin diyolar hiç duydunmuBenimde karnımdan sesler gelmeye başladı duymamazlıktan geliyorum sabah sıkı bi kahvaltı yapmak için kendimi tutmam gerek.
Tabiki eğer cok aciktiysan meyve ye bide gece yatmadan yoğurt kürü varmiş onu yiyin diyolar hiç duydunmu
Kız kader nereye gittin
Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz
Misafir lerini gönderdim menum yazayım
Sabah
Çeyrek kasarli tost
Şekersiz çay
3 zeytin
Öğlen 1 elma
1 avuç aycekirdegi
Aksam biraz balık
45 kasik mercimek çorbası
1 havuç
1 portakal
1 mandalina
spor yo k çok yorgunum
Misafirler im yemeğe gelmişti yoruldum kizlar
Ayy kız bnde kendimi yerlere attim valla dedim anne bn oluyom galibaEvli ve öfkeliye baktım kızz sonra adam orda çiğköfteyi bi iştahlı iştahlı yiyince dayanamadım kendimi yatağa attım. Hihi
Evet canım dışarı çıktı öğlen yemegim i yemedimHoşgeldin canım menün gayet güzel. Öğlen yemek yememişsin ama
Ayy kız bnde kendimi yerlere attim valla dedim anne bn oluyom galiba
Tamam kuzum bnde bugun çok aciktm ya nedense iyi geceler tatli rüyalarrHadi kızlar ben gidip yatıyorum bugün bi yorgunluk var üstümde. Ve ilk defa yatağa açlık duyarak gidiyorum akşam yemeğini 5 te yedim ondandır herhalde normalde 19.00 da işten çıkıyorum o saatlerde yiyorum. Kendinize iyi bakın ve yarın sağlıklı beslenmeye devammm
.Bnde bugunki menümü paylaşayim
sabah 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 1tavada yumurta
oğlen 1 portakal 1 elma
akşam daha yeni yedim 2 lahana 1 kabak 1 bibrr sarmasi yedim sporda mekik programinda dinlenme günündeyim ama yinede 20 mekik çektim 1 saat mezdeke oynadm sizinde menünüzü görmek istiyorum kızlarr
Cok sağol cnm buraya gelsene birlikte zayıflarız.
Oh oh 1 saat mezdeke çok eğlenceliymiş