• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz
Misafir lerini gönderdim menum yazayım
Sabah
Çeyrek kasarli tost
Şekersiz çay
3 zeytin
Öğlen 1 elma
1 avuç aycekirdegi
Aksam biraz balık
45 kasik mercimek çorbası
1 havuç
1 portakal
1 mandalina
spor yo k çok yorgunum
Misafirler im yemeğe gelmişti yoruldum kizlar

Iyi akşamlar kızlar Nasılsıniz
Misafir lerini gönderdim menum yazayım
Sabah
Çeyrek kasarli tost
Şekersiz çay
3 zeytin
Öğlen 1 elma
1 avuç aycekirdegi
Aksam biraz balık
45 kasik mercimek çorbası
1 havuç
1 portakal
1 mandalina
spor yo k çok yorgunum
Misafirler im yemeğe gelmişti yoruldum kizlar

Hoşgeldin canım menün gayet güzel. Öğlen yemek yememişsin ama.

Hadi kızlar ben gidip yatıyorum bugün bi yorgunluk var üstümde. Ve ilk defa yatağa açlık duyarak gidiyorum akşam yemeğini 5 te yedim ondandır herhalde normalde 19.00 da işten çıkıyorum o saatlerde yiyorum. Kendinize iyi bakın ve yarın sağlıklı beslenmeye devammm

Hadi kızlar ben gidip yatıyorum bugün bi yorgunluk var üstümde. Ve ilk defa yatağa açlık duyarak gidiyorum akşam yemeğini 5 te yedim ondandır herhalde normalde 19.00 da işten çıkıyorum o saatlerde yiyorum. Kendinize iyi bakın ve yarın sağlıklı beslenmeye devammm
Tamam kuzum bnde bugun çok aciktm ya nedense :KK24:iyi geceler tatli rüyalarr

Günaydin kizlarr işe gitmeden yazayim dedim bugun ne yediğimize dikkat ediyoruz +spor+su kaçamaklar yapmayin sakın :KK20:herkese iyi haftarr gününüz cok gzl geçer inşalah:KK59:

Bnde bugunki menümü paylaşayim
sabah 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 1tavada yumurta
oğlen 1 portakal 1 elma
akşam daha yeni yedim 2 lahana 1 kabak 1 bibrr sarmasi yedim :KK52: sporda mekik programinda dinlenme günündeyim ama yinede 20 mekik çektim 1 saat mezdeke oynadm:KK49: sizinde menünüzü görmek istiyorum kızlarr:KK48:

Bnde bugunki menümü paylaşayim
sabah 1 kase yoğurt 1 dilim ekmek 1tavada yumurta
oğlen 1 portakal 1 elma
akşam daha yeni yedim 2 lahana 1 kabak 1 bibrr sarmasi yedim :KK52: sporda mekik programinda dinlenme günündeyim ama yinede 20 mekik çektim 1 saat mezdeke oynadm:KK49: sizinde menünüzü görmek istiyorum kızlarr:KK48:
.

Oh oh 1 saat mezdeke çok eğlenceliymiş

Back