- 1 Kasım 2015
- 2.126
- 2.761
- 133
- Konu Sahibi Bluedreamer02
İstiyorsan 55 yazayım canım küçük hedefler daha çok motive eder :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Simdi toplam vereçeğim 13 kilo var gider inş..
Alıntı yApacaktım listeye telden giriyorum yapamadım.Dehşetsiniz süper ya
Sen 51 yaz ama bnm kafamdaki ilk 60İstiyorsan 55 yazayım canım küçük hedefler daha çok motive eder :)
Bnde hep teşden giriyom telden alinti yapılabiliniyo şimdiye kadar hiç pcden girmedöAlıntı yApacaktım listeye telden giriyorum yapamadım.
Ay inşalah haftaya çok guzl sonçlar alrz
Bu arada ilk değerler benim değil. Eksiler derken onlari mı sandınız. keskeeeEksilerdesin kız bol eksili günler göreceğizz inşallah
Bu arada ilk değerler benim değil. Eksiler derken onlari mı sandınız. keskeee
Ay utandım manzaradan
Nasıl uygun olursa. Her türlü eleştiriye de açığım acımayın bana. İsmim Neslinur. Nes ya da Nesli diyebilirsinizHoşgeldin jokernes isim neydi buarada canımm. Senin hedefe ne yazalım istiyorsan önce 83 yazalım hedefe ulaşınca daha çok motive olursun hıı :) bir de pozitif olmaya çalış canım moralini yüksek tut olumlu düşüün hep. Ayy başladım meditasyona
Aşk olsun hiç birakirmiyiz bndan sonra hep sağlikli beslencm yani hedefime gldim diye tika basa yersem hoop geri kilolari alirimBu arada herkes gidecek hancı ben kalacağım galiba sonunda.
Bn melis yaş 20 cnmBu arada melis kim kader kim