• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaderimin Kaderi..

160117_115754_COLLAGE-1.jpg

20160105_095523~2.jpg
Şuan regl dönemindeyim. 5 ocaktaki ölçümlerim 2. Sıradakiler. Bfite başladım orada ölçüldüm. Martta en çok kg verene ödül var. Ödül umrumda değil. Ben 35 yaşıma fit girmek istiyorum sadece. 1981 doğumluyum

Arkadaşlar kendimi tanıtayım. 2 kızım, bir kedim, bir esim var:)Kendimi bildim bileli balık etliyim. Tiroidim alındı levotiron kullanıyorum. Bir ara TSH yükseldi. Su son dönemde 5-6 kg aldım. Bugün tartıldım durum fena. 100.9.

rabbim sağlık sıhat versin canım. Tiroidi alınanlar daha hızlı kilo alıyor değil mi yanlış bilmiyorsam. Hiç bir zaman umudunu yitirme canımm . Önce AZİM ve İSTİKRAR sağlamalısın. Ve sağlıklı beslenmelisin. Hafif tempolu yürüyüş çok uzun değil yavaştan başla devamı gelecektir zaten. Abur cubur hamur işi şeker vs hayatından çıkar. Klasik şeyler seninde bildiğin gibi. Ama uygulamadıktan sonra nasıl kilolarımızdan kurtulabiliriz ki? Hedef kilonu yazarsan senide yazarım çizelgeye haftalık tartıldığımızda kaç kg vermişiz almışız daha rahat görebilmek için yani tabii istersenn

Ayyy bana hiç bildirim gelmedi yaa bende ikidebir bakıyorum bu kızlar niye yazmıyor diye :KK43: meliscim tebrikler tatlım sende diyete başlayalı kaç gün oldu hemen kilo vermişsin :KK19:

Spor :

15 dk evde yürüyüş
60 ip atlama
50 basen hareketi
60 squat
15 dk leslie

1 saat mezdeke oynayacağım sonra:KK49:

Kızlar akşam yemeği olarak ne yesem bilemedim 5 gibi yicem çorba mı yapsam yada sadece cacık yada salata üff:KK45: aklım karıştı

Back