- 24 Ağustos 2015
- 4.650
- 12.516
- 128
- 32
- Konu Sahibi BirKulunuCokSevdim
Önce buna cevap vereyim Gong Yoo <3. <3
Fan gruplarina dahil degilim ama fan sayfalarini takip ediyorum. Beraber dizi izledigimiz arkadaslarla mantionlasiyoruz. Yani gunde toplamda 1 saatim gecmiyordur ama tek bunun icin kullaniyorum sosyal medyayi. Daha nisanlanmadim soz yaptik sadece. Nisan icin erken oldugunu dusundugumden erteledim zaten :)
Nisanli degiliz oncelikle
Konu ona duydugum ask olmadigi icin bundan pek bahsetmedim acikcasi
Boyle fangirl olduguma bakma ben doverek uyuz ederek sevenlerdenim ayrica
Peki, öyle olsun :)
Tweet hesabim gizli, 5 10 kisi var zaten takiplestigimiz onlari da taniyorum zaten
Fake hesap acip takip edecek kadar issiz bir insan degil ama takipleselim dese takip ederdim zaten. Ama dedigim gibi twitter kullanmiyor ve instagram olayini da hiç acmadi. Ben daha cok icimdeki ergene sahit olmasini istemiyorum
E fazla ozel bir katalog cekimi icin yayinlanan fotosunu i love you diye retweet etmis olabilirim, belki de bir kac foto
Sorum sorun bu olabilir mi?
Baska bir sey gelmiyor aklima cunku
Ibo kalp ben
Yok degil, ben nicikme uyumlu olsun diye sey etmistim...
Iste diyorum ya hayatin zorluklarina karsi benim de terapim bu
Baska turlu kafam dagilmiyor.
Hastalik olduguna kanaat getitirsem tedavi olurum söz
ona siz kanaat getirmezsiniz zaten
psikolog veya doktor belirler bunu
Stalker olarak geçiyor bu durumlar
ayrıca beğendiğiniz kişi bize göre çok farklı irksal fiziki özelliklere sahip ölümü için birlikte oldugunuz kişinin aklında o adamı beğenen beni beğenmez gibi düşünceler yer etmeye başlamıştır
ayrıca bu yaşta bir kadının böyle paylaşımlar yapması olağan dışı ve onun ailesinden bunlara şahit olan varsa onu sinirlendirecek konuşmalar geçmiş olabilir aralarında
Bence bunun yaş sınırı en fazla saglikli insanda universite başlama yasidir
üniversitede en yakın arkadaşım Türk pop sanatçılarından birinin faniydi hatta fan grubunun yönetimindeydi ikinci sınıfa geçtiğimizde bıraktı mantıksız olduğunu anladı çünkü