Bir sene geçmiş, kendi konumu guncelleyeyim;
Sevgili KK sonrasında yeni bir alışkanlık edindim, artık açık açık kendimi kolay yaşam applicationu gibi hissetmekten nefret ettiğimi söylüyorum, daha yolun en başında :))
İlk sayfada bahsettiğim çocuk (eski ama yer yer yeni olabilen uzatmalı sevgilim) yaz ayında tekrar gelmek istedi yanıma. Ben de açık açık kendi başıma zaten keyifli zaman geçirdiğimi, bir de bedava turist rehberliği yapıp her aksilikte göz devirecek birine ihtiyaç duymadığımı söyledim. O da bana eğer gelirse burada olduğu süre boyunca tümm planları onun yapacağını, gerekirse otobus şoförünü bile onun arayacagini (en uyuz olduğum şey), beni artık çok iyi tanıdığını ve görüşmeyi kabul edersem pişman olmayacağımi söyledi.
Gerçekten de kaldığı süre boyunca bana sadece 'dondurma ister misin?' ve 'wifini paylaşır misin?' diye sordu
. Herrr şeyi o ayarladı, gezilecek yerleri, gün batımıni en iyi nereden izleyeceğimizi, ulaşımı, planlari... Hayatımda ilk defa hiç bir şey dusunmek zorunda olmadığım bir on gün gecirdim.
Gerçekten de çok güzel bir şeymiş:)))
Neyse, biz harika zaman geçirdik ama sonuç olarak aramıza mesafeler girince tekrar çift modundan çıktık.
Derken yeni biriyle tanıştım (malesef yine uzaklardan) . Benim prototipin aynısı yine. Sakin, nazik, şarkılar söyleyen, saçlarını ören, sarhoşsun diye bir km sırtında taşıyan cinsten.
Kısa süre sonra tekrar yanıma geldi,beraber bir şeyler planladık. Ama ilk aşamada ben ayarladım her şeyi (dil problemi olduğu için). Bana ne kadar harika bir insan olduğumu, her şeyi onun için kolaylaştırdığımi - hallettigimi söyledi. Ben de ona gerçekten hayatımın her aşamasında böyle olduğumu, ama sonra kendimi kolay yaşam applicationu gibi hissettiğimi ve bir süre sonra sıkıldigimi , bu sebeple genelde yalnız seyehat etmeyi tercih ettiğimi söyledim. Gaaaayet dertleşiyor gibi:) o da mesajı aldı, aramızda küçük bir iş bölümü yaptık. Onun çözmekte zorlanacağı bir süreci ben hallettim ve devamında ,gidene kadar heeeerrr şeyi o ayarladı. İkimizin de bilmeidgi bir yere gittik ve oranın gezmeye değer her yerine beni götürdü. Benim için ilginç yeni deneyimler edindim, hatta hayatımda
ilk defa biri bana bilet aldı :) onun dönüş zamanı geldiğinde de havaalanında vedalasirken 'umarim benim applicationum senden beş yıldız almayı başarmiştir' dedi:)))
Öyle yani, iyi ki de konu acmisim.
Bundan sonra taktiğim belli. Bu yoldan devam edecegim