Tatlı Tarifi Kadayıf Dolması - Torku Kristal Şeker Sponsorluğunda

Yaa bide tecrübesizimya inşallah sonrakilere daha güzel olacak herşey, en azından çocuğu babanneye göndermem gerektiğini öğrendim
Aynen canım tecrübe gerekiyor inşallah diğer yarısmada daha ayrınlıtı düşüneceğim kendim için :))
Cocugu göndersen kafan daha rahat olur en azından canım ama herseyi sen cook iyi düşünmüşsün :))

Bunda neler ayağıma dolandı bir bir yazdım ikinciye yapayalnız olmayı düşünüyorum

Ellerine sağlık hakiki Erzurum lu dan yedim çok güzel bişey ben rahat 4 tane yerim bundan yazarken bile ağzımın suyu aktı

Ellerine emeğine sağlık yarışmada başarılar

Ellerine sağlık hakiki Erzurum lu dan yedim çok güzel bişey ben rahat 4 tane yerim bundan yazarken bile ağzımın suyu aktı

Ellerine emeğine sağlık yarışmada başarılar
İyi yiyicileri çok severim çok güzeldir bende çok severim, dün eşimden tam not aldım bugün kayınvalidemede gönderdim bakalım oda onay verirse güven gelecek çok teşekkürler canımm

İyi yiyicileri çok severim çok güzeldir bende çok severim, dün eşimden tam not aldım bugün kayınvalidemede gönderdim bakalım oda onay verirse güven gelecek çok teşekkürler canımm
Aslan burcu yemeyi çok sever şekli şahane ise tadı da öyledir eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…