Tatlı Tarifi Kadayıf Dolması - Torku Kristal Şeker Sponsorluğunda

Ellerine sağlık çok güzel olmuşşş Kadayıfıda severim bak gerçi ben herşeyi seviyorum

Bol kısmetler

Evet canım kimsemiz kalmadı evlendim eşim Bolu lu isterdim bi ayagimiz orda olsun
Kaç yıldır gelmiyorsun bilmiyorum ama uzun zamandır gelmediysen şok olursun yeni haline. Ben 2005 te üniversite için geldim o günden bugüne inanılmaz değişti bize gel kuzu KK da herkes akraba gibi nasılsa

Kısmet belli mi olur belki birgün geliriz

Muhteşem olmuş ellerine sağlık bayıldım sunumda süper siyah örtüler mumlar filan çok iddialı olmuş.
Başarılar dilerim sanada yarışmada.

Ellerine sağlık canım.Bu tarifi çok yapmak istedim ,hiç nasip olmadı,senin tarifinle yaparım belki Çok güzel olmuş sunumun,başarılar dilerim.

Muhteşem olmuş ellerine sağlık bayıldım sunumda süper siyah örtüler mumlar filan çok iddialı olmuş.
Başarılar dilerim sanada yarışmada.
Ablaaa canım ablam senin desteğin çok fazlaydı iyi ki varsın, çoook teşekkür ederim beğenmene çok sevindim bu arada mum olmalı hatta yanmalı diye dalga geçtik geçtik sonunda bende yaptım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…