Tatlı Tarifi Kadayıf Dolması - Torku Kristal Şeker Sponsorluğunda

Yaa bide tecrübesizimya inşallah sonrakilere daha güzel olacak herşey, en azından çocuğu babanneye göndermem gerektiğini öğrendim :KK70:
Aynen canım tecrübe gerekiyor inşallah diğer yarısmada daha ayrınlıtı düşüneceğim kendim için :))
Cocugu göndersen kafan daha rahat olur en azından canım ama herseyi sen cook iyi düşünmüşsün :))

Aynen canım tecrübe gerekiyor inşallah diğer yarısmada daha ayrınlıtı düşüneceğim kendim için :))
Cocugu göndersen kafan daha rahat olur en azından canım ama herseyi sen cook iyi düşünmüşsün :))
Bunda neler ayağıma dolandı bir bir yazdım ikinciye yapayalnız olmayı düşünüyorum :KK70:

Ellerine sağlık hakiki Erzurum lu dan yedim çok güzel bişey ben rahat 4 tane yerim bundan yazarken bile ağzımın suyu aktı 🤤

Ellerine emeğine sağlık yarışmada başarılar :rolleyes:

Ellerine sağlık hakiki Erzurum lu dan yedim çok güzel bişey ben rahat 4 tane yerim bundan yazarken bile ağzımın suyu aktı 🤤

Ellerine emeğine sağlık yarışmada başarılar :rolleyes:
İyi yiyicileri çok severim :KK19::KK70: çok güzeldir bende çok severim, dün eşimden tam not aldım bugün kayınvalidemede gönderdim bakalım oda onay verirse güven gelecek ;) çok teşekkürler canımm 💛

İyi yiyicileri çok severim :KK19::KK70: çok güzeldir bende çok severim, dün eşimden tam not aldım bugün kayınvalidemede gönderdim bakalım oda onay verirse güven gelecek :KK66: çok teşekkürler canımm 💛
Aslan burcu yemeyi çok sever :rolleyes: şekli şahane ise tadı da öyledir eminim ❤️

Back
X