- 17 Aralık 2011
- 29.255
- 37.329
- 798
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaa bide tecrübesizimya inşallah sonrakilere daha güzel olacak herşey, en azından çocuğu babanneye göndermem gerektiğini öğrendimYine cook iyi yapmıssın canım cocuk olmasa kim bilir neler yapacaktın :))
Rica ederim canım ♥Ben de tesadüfen yemiştim,Erzurum'lu biri yapmıştı ,çok güzel bir seçim olmuş :))
Sağol canımEllerine saglik canimbaya ugrasilmis sunum icin
![]()
Aynen canım tecrübe gerekiyor inşallah diğer yarısmada daha ayrınlıtı düşüneceğim kendim için :))Yaa bide tecrübesizimya inşallah sonrakilere daha güzel olacak herşey, en azından çocuğu babanneye göndermem gerektiğini öğrendim![]()
Vallahi öyle, kısa süredir sizlerleyim ama kanatsız melek olduğunu anlamam için uzun süreye ihtiyacım yokmuşO hep sağolsun![]()
Bunda neler ayağıma dolandı bir bir yazdım ikinciye yapayalnız olmayı düşünüyorumAynen canım tecrübe gerekiyor inşallah diğer yarısmada daha ayrınlıtı düşüneceğim kendim için :))
Cocugu göndersen kafan daha rahat olur en azından canım ama herseyi sen cook iyi düşünmüşsün :))
İnsanları tanımak için kısa süre de olsa yeterli oluyor. Gerçekten öyle ,sağolsunVallahi öyle, kısa süredir sizlerleyim ama kanatsız melek olduğunu anlamam için uzun süreye ihtiyacım yokmuş![]()
Çok sağol canım benimEllerine saglik canim, cok güzel olmus
İyi yiyicileri çok severimEllerine sağlık hakiki Erzurum lu dan yedim çok güzel bişey ben rahat 4 tane yerim bundan yazarken bile ağzımın suyu aktı
Ellerine emeğine sağlık yarışmada başarılar![]()
Aslan burcu yemeyi çok severİyi yiyicileri çok severimçok güzeldir bende çok severim, dün eşimden tam not aldım bugün kayınvalidemede gönderdim bakalım oda onay verirse güven gelecek
çok teşekkürler canımm
![]()
Ouuuv bunu bilmiyordum kızım da aslan ama yemek yedirmek işkencee,zamanla olacak demekAslan burcu yemeyi çok severşekli şahane ise tadı da öyledir eminim ❤
Ben küçükken de sağlam yermisim benim oğlum da aslan şuan çok iyi yiyor küçükken çok aşırı zayıftı :))Ouuuv bunu bilmiyordum kızım da aslan ama yemek yedirmek işkencee,zamanla olacak demek![]()
Teşekkürler canım balon emojisinede ayrıca bayılıyorumEllerine sağlık canım benim, yarışmada başarılar diliyorum❤
![]()
Kızımın kilosu normal ama yemek zamaaaanı dediğim an çıldırıyorBen küçükken de sağlam yermisim benim oğlum da aslan şuan çok iyi yiyor küçükken çok aşırı zayıftı :))