- 30 Nisan 2014
- 5.475
- 17.106
Adamla bu mevzu yüzünden ayrılmaya kadar gitmişler. Sonra adam geri vites yapmış, yersen tabi.
Zaten kaçarsa o aile hiç değer vermez sahipsiz diye. Kaçan kıza ülkemizde nasıl bakılıyor, bilirsiniz.
Var tabii ki26 yasinda evde kaldim diye düsünmek erken degil mi? Ailenizin bunca sene beraber oldugunuzdan haberi var mi?
Kocaya kaçmayız, sanmıyorum canım. Bedduan da bizzat sana döner zaten.Öncelikle yapıcı yorum yapan hanımlara teşekkür ederim. Fazla konuyu uzatmayacagim, kafam karışık ve her insan danışmak isteyebilir ve bu platform bunun için var. Herkesinbderdi kendine büyüktür. Beni ciddiye alan, vakit ayıran, akıl veren herkesten Allah razı olsun. Dertlesmeye konuşmaya ihtiyacım vardi. Tam aksine dalga geçen, insanların derdiyle eğlenen insanların da aynısını yaşamasını temenni ediyorum. Dalga geçtiğiniz duruma düşmeniz dileğiyle .
ben evliyim bana ayrı bir beddua bulmanız lazım. 29 yaşında evlendim bu arada.Öncelikle yapıcı yorum yapan hanımlara teşekkür ederim. Fazla konuyu uzatmayacagim, kafam karışık ve her insan danışmak isteyebilir ve bu platform bunun için var. Herkesinbderdi kendine büyüktür. Beni ciddiye alan, vakit ayıran, akıl veren herkesten Allah razı olsun. Dertlesmeye konuşmaya ihtiyacım vardi. Tam aksine dalga geçen, insanların derdiyle eğlenen insanların da aynısını yaşamasını temenni ediyorum. Dalga geçtiğiniz duruma düşmeniz dileğiyle .
Tabi. Sen beddua ettin ya şimdi, 33 yaşında 2 çocukla kocaya kaçarım ben ahahahshsh.Öncelikle yapıcı yorum yapan hanımlara teşekkür ederim. Fazla konuyu uzatmayacagim, kafam karışık ve her insan danışmak isteyebilir ve bu platform bunun için var. Herkesinbderdi kendine büyüktür. Beni ciddiye alan, vakit ayıran, akıl veren herkesten Allah razı olsun. Dertlesmeye konuşmaya ihtiyacım vardi. Tam aksine dalga geçen, insanların derdiyle eğlenen insanların da aynısını yaşamasını temenni ediyorum. Dalga geçtiğiniz duruma düşmeniz dileğiyle .
Evden kaçıpta tam anlamıyla mutlu olanı görmedim. Her zaman ezileceksin. Eşim beni sever ezilmem deme eşin ezmese ailesi, ailesi ezmese akraba ezecek sürekli suratına vurulacak. Bir tanıdığım kaçarak evlendi. Eşi ile arası iyiydi ama her kavgada eşi sen bana nasıl geldin ki ayağında sadece terlikle diye kafasına vururmuş bu sadece küçük bir örnek.. Ayrıca yaşın evde kalmak için genç ailene sırt çevirmeye gerek kalmadan da mutlu bir yuva kuracak birini bulabilirsin.Selam kızlar,
Yıllardır birlikte olduğum biri var ailem yıllardır doğulu oldukları için vermiyor. İlk başta direnelim onalra kanitlariz sevgimizi dedik ama olmadi. Zaman su gibi akıp gidiyor. Ben 26 yaşındayım ve evde kaldım eskiden beri kendi ailemi kurmayı isterdim ama hala nasip olmadı. Tabii ki bunu da sevdiğim insanla istiyorum ama ailem bırakmıyor. Şimdi ailemi bıraksam gitsem ne olacak? Beni anlamıyorlar dinlemiyorlar bile. Lütfen tanistir vs demeyin çünkü tanismak istemiyor ailem. Bir noktadan sonra aile evinde kalmak insanı kötü hissettiriuor kendi hayatımı yıllardan beri kurmaya çalışıyorum emek verdik zaman verdik kendimi kotu hissediyorum. Bir de evlenip boşanmalar çocuğu olanlar yan gözle bakıyor yaş bakımından kendimi daha da kötü hissediyorum. Bu yaşımdan sonra gitmeye kaçmak denmez ama anlaşılması için bu şekilde yazıyorum. Hayattan zevk alamaz yasamak istemez hale geldim. Napicam ben, Allah'ını seven akıl versin.
26 yaşında evlendim ve evlenirken annem babam arkadaşlarım tüm ailem daha çocuksun ne evlenmesi erken daha bekle vs diye tepki gösterdiler aksine :) ajsjsjsjs 26 yaş ve evde kalmak mı :)))Selam kızlar,
Yıllardır birlikte olduğum biri var ailem yıllardır doğulu oldukları için vermiyor. İlk başta direnelim onalra kanitlariz sevgimizi dedik ama olmadi. Zaman su gibi akıp gidiyor. Ben 26 yaşındayım ve evde kaldım eskiden beri kendi ailemi kurmayı isterdim ama hala nasip olmadı. Tabii ki bunu da sevdiğim insanla istiyorum ama ailem bırakmıyor. Şimdi ailemi bıraksam gitsem ne olacak? Beni anlamıyorlar dinlemiyorlar bile. Lütfen tanistir vs demeyin çünkü tanismak istemiyor ailem. Bir noktadan sonra aile evinde kalmak insanı kötü hissettiriuor kendi hayatımı yıllardan beri kurmaya çalışıyorum emek verdik zaman verdik kendimi kotu hissediyorum. Bir de evlenip boşanmalar çocuğu olanlar yan gözle bakıyor yaş bakımından kendimi daha da kötü hissediyorum. Bu yaşımdan sonra gitmeye kaçmak denmez ama anlaşılması için bu şekilde yazıyorum. Hayattan zevk alamaz yasamak istemez hale geldim. Napicam ben, Allah'ını seven akıl versin.
Hadi aynı evde yasamadilar diyelim , evin masraflarını bunlar karşılayacak. Tüm gün orda oturmasını isteyecekler. Yarın görümce evlenince de hadi annemle yaşayalım olacakO kaynana görümce eninde sonunda dahil olur. Konu sahibi kaçacağı için birçok hevesi içinde kalacak, görümce hanıma abisi düğün yaparken zoruna gidecek. Evet. Elin kızını kaçıran adam kendi kardeşine anlı şanlı düğün yapacak, karısının gözü önünde. Mutlu son.