• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Kaçıncı tüp bebek denemesinde pozitif sonuca ulaştınız?

Kaçıncı denemede pozitifi gördünüz?

• Ankete Katılan
    840

_Citlembik_

Kızım minik abla oluyor💙
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2018
2.129
4.279
133
Arkadaşlar lütfen anketi oylarsanız sevinirim. Benim gibi negatif denemeleri olanlara umut olursunuz belki. Oylamadan sonra tedavi hikayenizi yazarsanız daha sonra burayı okunanlar için çok iyi bir araştırma postu olur. Tedavi gördüğünüz doktor, transfer edilen embriyo kalitesi, uygulanan tedavi yöntemleri hepsini bekliyoruz sizden 😊 umarım boş kalmaz burası

1. Ankara HRS Tarık Aksu 5.gün embriyo taze transfer. Negatif
2. Ankara Başkent univ. Hast. Göğüșen Önalan 3.gün embriyo taze transfer. Pozitif
3. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 3.gün embriyo dondurulmuş transfer. Pozitif
4. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 5.gün dondurulmuş transfer. Pozitif

Bu yollardan geçen herkese Rabbim kolaylık versin inşallah.

1. Ankara HRS Tarık Aksu 5.gün embriyo taze transfer. Negatif
2. Ankara Başkent univ. Hast. Göğüșen Önalan 3.gün embriyo taze transfer. Pozitif
3. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 3.gün embriyo dondurulmuş transfer. Pozitif
4. Diyarbakır Bahceci Zekki Akkum 5.gün dondurulmuş transfer. Pozitif

Bu yollardan geçen herkese Rabbim kolaylık versin inşallah.

Ay ne güzel ya maşallah . Sizde sorun neydi? Birde pozitif sonuçların hepsi sağlıklı bir şekilde doğdular mi acaba. Rabbim evlatlarınıza sağlık ve mutlu bir ömür nasip etsin

1 tane normal yolla oğlum olsa da 2.ye hamile kalamadım. 2 sene boyunca 4hsg. 1 kez klomen ve çatlama iiğnesi.laparoskopi ve histeroskopi ameliyati sonucu sebepsiz infertilite denildi. Tup bebek yatırmaya karar verdik. O sıralar konyadaydik. Konya novafertil ali Sami beyde sürecimiz ilerledi. Taze transfer 5.gun 2 embriyo ile transfer oldum. Cok şükür 2si de tuttu suan 20 aylik biri kiz, biri erkek ikizlerim var. Darısı butun emek harcayıp isteyenlere olsun❤

1 tane normal yolla oğlum olsa da 2.ye hamile kalamadım. 2 sene boyunca 4hsg. 1 kez klomen ve çatlama iiğnesi.laparoskopi ve histeroskopi ameliyati sonucu sebepsiz infertilite denildi. Tup bebek yatırmaya karar verdik. O sıralar konyadaydik. Konya novafertil ali Sami beyde sürecimiz ilerledi. Taze transfer 5.gun 2 embriyo ile transfer oldum. Cok şükür 2si de tuttu suan 20 aylik biri kiz, biri erkek ikizlerim var. Darısı butun emek harcayıp isteyenlere olsun❤
Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Embriyo kaliteniz hakkında bişey dediler mi 5aa 5ab filan yani.

Sağlıkla kucağınıza alın inşallah. Embriyo kaliteniz hakkında bişey dediler mi 5aa 5ab filan yani.
Aldim kucağıma cok şükür 🤗 kocaman bile oldular. Kalite hakkında hic bisey demediler. Sadece arayıp ilerlemelerinden haber vermişlerdi. Kaci dollendi, kaci hangi güne geldi gibi.

2 aşılama 2 tüp bebek. 2.aşılama pozitifti düşük yaptım. İlk tüp bebek tutmadı 2.tuttu şu an içeride uyuyor 😍
İlki taze transferdi 5.gün embriyosu. Oğlum dondurulmuş transfer 5.gün embriyosu.
Bütün tedavi sürecim Ankara Gatada geçti. Prof Dr. Seyit Temel Ceyhan ve ekibi. Hepsinden Allah razı olsun. ❤️

Aldim kucağıma cok şükür 🤗 kocaman bile oldular. Kalite hakkında hic bisey demediler. Sadece arayıp ilerlemelerinden haber vermişlerdi. Kaci dollendi, kaci hangi güne geldi gibi.
Yaa 20 haftalık olarak okudum ben onu. Hamilesiniz sandım kusura bakmayın lütfen. Ay ne güzel ya kocaman bir aile oldunuz. Darisi bizim başımıza inşallah Evimiz şenlensin.

2 aşılama 2 tüp bebek. 2.aşılama pozitifti düşük yaptım. İlk tüp bebek tutmadı 2.tuttu şu an içeride uyuyor 😍
İlki taze transferdi 5.gün embriyosu. Oğlum dondurulmuş transfer 5.gün embriyosu.
Bütün tedavi sürecim Ankara Gatada geçti. Prof Dr. Seyit Temel Ceyhan ve ekibi. Hepsinden Allah razı olsun. ❤️
Rabbim sağlıklı güzel bir ömür versin inşallah. 😍 embriyo kaliteniz nasıldı acabe

Masallah Allah bagislasin😍ikiz cok guzel bir duygudur zor da olsa

Yaa 20 haftalık olarak okudum ben onu. Hamilesiniz sandım kusura bakmayın lütfen. Ay ne güzel ya kocaman bir aile oldunuz. Darisi bizim başımıza inşallah Evimiz şenlensin.
Amin inşallah. 3 kisiyken bir anda 5 kişilik bir aile olduk cok şükür ❤ darısı size de olsun

Bu yaz ogrenir insallah. Benimkilerden de pek umutlu olmasam da denicem
Insallah Allah kolayliklar versin hepimize. Tum isteyen arkadaslarimiza umut olsun insallah kimse pes etmesin denesin Allah gayret edeni duada israr edeni sever kabul olmus dualariniz olsun insallah 😍

Insallah Allah kolayliklar versin hepimize. Tum isteyen arkadaslarimiza umut olsun insallah kimse pes etmesin denesin Allah gayret edeni duada israr edeni sever kabul olmus dualariniz olsun insallah 😍
Insallah. Gercekten zor bi süreç. Maddi manevi zorluğunu çeken herkese nasip olsun

Ay ne güzel ya maşallah . Sizde sorun neydi? Birde pozitif sonuçların hepsi sağlıklı bir şekilde doğdular mi acaba. Rabbim evlatlarınıza sağlık ve mutlu bir ömür nasip etsin

Erkek infertilitesi. Sayı 1mil altında, sperm DNA hasarı %48, vs vs.
İlk gebeliğimi 21.haftada normal doğum ile kaybettim.
2. Gebeliğim 28.haftada acil sezeryan ile oğlum dünya ya geldi. Şuan 3bucuk yaşında.
3. Gebeliğim de 32.haftada yine acil sezeryana alındım ve 2.oğlum dünya ya geldi. Şuan 8 aylik.
Bebeklerim belli bir haftadan sonra beslenemiyorlardı, kan akımı da duruyordu. Suyum da bitme derecesine gelirdi. Nedeni bilinmedi.
Küvez günleri ve göbek fıtığı dışında elhamdülillah sağlık sorunlarımız olmadı.
Darısı bekleyen herkese.

Erkek infertilitesi. Sayı 1mil altında, sperm DNA hasarı %48, vs vs.
İlk gebeliğimi 21.haftada normal doğum ile kaybettim.
2. Gebeliğim 28.haftada acil sezeryan ile oğlum dünya ya geldi. Şuan 3bucuk yaşında.
3. Gebeliğim de 32.haftada yine acil sezeryana alındım ve 2.oğlum dünya ya geldi. Şuan 8 aylik.
Bebeklerim belli bir haftadan sonra beslenemiyorlardı, kan akımı da duruyordu. Suyum da bitme derecesine gelirdi. Nedeni bilinmedi.
Küvez günleri ve göbek fıtığı dışında elhamdülillah sağlık sorunlarımız olmadı.
Darısı bekleyen herkese.
Allah bagislasin daglik sihhat versin insallah😍tup bebekle mi kendiliginden mi hamile kaliyordunz?

Back