- 27 Şubat 2019
- 1.129
- 966
- Konu Sahibi merveberen91
Gebeliğin ikiz olup olmadığı ne zaman anlaşılır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Her doktor iyi olmuyor maalesef parayı düşünüyorlar sağlıkla kucağınıza alın inşallahÇok teşekürler hayır 3. Denememiz ilk ikisi doktor ihmali sonucu olumsuzdu maalesef
Kan değerleriniz çok yüksekse doktorlar ikiz ihtimalini düşünüyor sonrasında da kesede belli oluyorGebeliğin ikiz olup olmadığı ne zaman anlaşılır
Teşekürler darısı size ve tüm isteyenlereHer doktor iyi olmuyor maalesef parayı düşünüyorlar sağlıkla kucağınıza alın inşallah
Fazla yüksek değil değerlerim...14. Gün 108 değerim 9 Ağustos ultrason randevum var o gün anlaşılır inşallahKan değerleriniz çok yüksekse doktorlar ikiz ihtimalini düşünüyor sonrasında da kesede belli oluyor
İnşallah canım hamilelerin duası kabul olur bol bol dua et bizlereTeşekürler darısı size ve tüm isteyenlere
İnşallah tek ya da çift inşallah gönlüne göre olur ve sağlıkla kucağına alırsınFazla yüksek değil değerlerim...14. Gün 108 değerim 9 Ağustos ultrason randevum var o gün anlaşılır inşallah
Amin inşallah Rabbim sizede her isteyende nasip etsinİnşallah tek ya da çift inşallah gönlüne göre olur ve sağlıkla kucağına alırsın
İnşallah canım benim çok teşekkürlerAmin inşallah Rabbim sizede her isteyende nasip etsin
İhmali yapan doktorun adı nedir? Ben de izmir'de yaşıyorum o doktora denk gelmek istemem tedavi için...Teşekürler darısı size ve tüm isteyenlere
Saban adakan smyrna art da kendisi aşırı paracı bir doktor kendisi aynı zamanda para için umutlarımızı iki kere yıktıİhmali yapan doktorun adı nedir? Ben de izmir'de yaşıyorum o doktora denk gelmek istemem tedavi için...
aayyy maşallah umarım sağlıkla kucağınıza alırsınız hayırlı olsun :)Merhaba test günün 25 Temmuz. Hafif lekelenmem olunca 22 i test yaptım. 19 çıktı. 36 saat sonra bu sabah testi tekrarladim 53 çıktı. Darısı basınıza, insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.
Benim 6 yumurtam döllendi doktor riske atmayalım diyip 3. Gün koydu diğerlerini dondurdular daha çok yumurtam olsaymış 5 i beklemeyi riske edermiş, yumurtların yüzde 40 ı 5. Günü görmüyomuşMerhaba birşey sorcam ben de embriyolarım 5. Güne gelmediği için 3. Gün embriyosu transfer olcamda diğer 3. Gün embriyosu olanların sebebi ne acaba ?
Ona embriyologlar karar veriyor sanırım döllenen yumurta çoksa riske atıp 5.güne gitmesini bekliyorlar ama azsa tekrar yumurta toplama vs süreci olmaması için 3.gün de donduruyorlar 3. ile 5.gün arasında çok az fark varmış bana embriyolag böyle söyledi buna bakma bence canım Allah ol derse olurMerhaba birşey sorcam ben de embriyolarım 5. Güne gelmediği için 3. Gün embriyosu transfer olcamda diğer 3. Gün embriyosu olanların sebebi ne acaba ?
Evet bana da aynısını söyledi çünkü laboratuvar ortamında rahimi taklit ediyoruz dediler normalde burda 5.güne gitmezler ama onların gerçek yeri anne Rahmi olduğu için oraya tutunuyorlar dediBenim 6 yumurtam döllendi doktor riske atmayalım diyip 3. Gün koydu diğerlerini dondurdular daha çok yumurtam olsaymış 5 i beklemeyi riske edermiş, yumurtların yüzde 40 ı 5. Günü görmüyomuş
Benim 6 yumurtam döllendi doktor riske atmayalım diyip 3. Gün koydu diğerlerini dondurdular daha çok yumurtam olsaymış 5 i beklemeyi riske edermiş, yumurtların yüzde 40 ı 5. Günü görmüyomuş
Benim bu ikinci sefer denemem olacak ilkinde 5. Güne giden hiç embriyom olmadığı için doktor bu sefer bir tane 3. Gün donduralım demişt şimdi eylülü bekliyoruz transfer için nasip tabiki ama muhtemelen oda 5. Güne gelemeyeckti bekleseydi o beni biraz tedirgin ediyor (Ona embriyologlar karar veriyor sanırım döllenen yumurta çoksa 5.güne gidiyor ama 3.gün ile 5.gün arasında çok az fark varmış bana embriyolag böyle söyledi buna bakma bence canım Allah ol derse olur
Canım 2 tane koydur varsa embriyon doktorun kim her denemede ne kadar ücret alıyor aslında kendisinin sana 2 tane koyup şansını artırması lazım sonuçta 2.denemen para için mi yapıyor acabaBenim bu ikinci sefer denemem olacak ilkinde 5. Güne giden hiç embriyom olmadığı için doktor bu sefer bir tane 3. Gün donduralım demişt şimdi eylülü bekliyoruz transfer için nasip tabiki ama muhtemelen oda 5. Güne gelemeyeckti bekleseydi o beni biraz tedirgin ediyor (
Canım son durumun ne merak ettim seni değerlerin ne durumdaBugün 30 olmuş. Ne olduğunu hiç anlamadım
Canım inşallah sağlıkla kucağına alırsın tebriklerMerhaba test günün 25 Temmuz. Hafif lekelenmem olunca 22 i test yaptım. 19 çıktı. 36 saat sonra bu sabah testi tekrarladim 53 çıktı. Darısı basınıza, insallah sağlıkla kucağınıza alırsınız.