Kaçıncı gün embriyosu transfer oldunuz

Merhaba birşey sorcam ben de embriyolarım 5. Güne gelmediği için 3. Gün embriyosu transfer olcamda diğer 3. Gün embriyosu olanların sebebi ne acaba ?

Merhaba birşey sorcam ben de embriyolarım 5. Güne gelmediği için 3. Gün embriyosu transfer olcamda diğer 3. Gün embriyosu olanların sebebi ne acaba ?
Benim 6 yumurtam döllendi doktor riske atmayalım diyip 3. Gün koydu diğerlerini dondurdular daha çok yumurtam olsaymış 5 i beklemeyi riske edermiş, yumurtların yüzde 40 ı 5. Günü görmüyomuş 🤷‍♀️

Ona embriyologlar karar veriyor sanırım döllenen yumurta çoksa riske atıp 5.güne gitmesini bekliyorlar ama azsa tekrar yumurta toplama vs süreci olmaması için 3.gün de donduruyorlar 3. ile 5.gün arasında çok az fark varmış bana embriyolag böyle söyledi buna bakma bence canım Allah ol derse olur

Son düzenleme:
Benim 6 yumurtam döllendi doktor riske atmayalım diyip 3. Gün koydu diğerlerini dondurdular daha çok yumurtam olsaymış 5 i beklemeyi riske edermiş, yumurtların yüzde 40 ı 5. Günü görmüyomuş 🤷‍♀️
Evet bana da aynısını söyledi çünkü laboratuvar ortamında rahimi taklit ediyoruz dediler normalde burda 5.güne gitmezler ama onların gerçek yeri anne Rahmi olduğu için oraya tutunuyorlar dedi

Ona embriyologlar karar veriyor sanırım döllenen yumurta çoksa 5.güne gidiyor ama 3.gün ile 5.gün arasında çok az fark varmış bana embriyolag böyle söyledi buna bakma bence canım Allah ol derse olur
Benim bu ikinci sefer denemem olacak ilkinde 5. Güne giden hiç embriyom olmadığı için doktor bu sefer bir tane 3. Gün donduralım demişt şimdi eylülü bekliyoruz transfer için nasip tabiki ama muhtemelen oda 5. Güne gelemeyeckti bekleseydi o beni biraz tedirgin ediyor :KK43:(

Benim bu ikinci sefer denemem olacak ilkinde 5. Güne giden hiç embriyom olmadığı için doktor bu sefer bir tane 3. Gün donduralım demişt şimdi eylülü bekliyoruz transfer için nasip tabiki ama muhtemelen oda 5. Güne gelemeyeckti bekleseydi o beni biraz tedirgin ediyor :KK43:(
Canım 2 tane koydur varsa embriyon doktorun kim her denemede ne kadar ücret alıyor aslında kendisinin sana 2 tane koyup şansını artırması lazım sonuçta 2.denemen para için mi yapıyor acaba

X