- 7 Temmuz 2009
- 316
- 190
- 103
- 45
Gitmemiski doktora ama bişey yapmak zorunda tabi ilk işi doktor ama böylede olmaz ki ya sabah sabah başım ağrıdı ya çok etkileniyorum böyle şeylerdenArkadaslar dıs gebelık olsa coktan ortaya cıkardı bence
Korkutmayalım kızı ama cocugada zorla babalık yaptıramaz malesef, ne cocuga ne aılesıne . Allah yardımcısı olsun
Şu durumda benim aklıma hiç babalık yapıp yapmaması gelmiyor,bu kız ailesine nasıl açıklayacak,abileri babası ne yapacak,sadece konu sahibi için endişeleniyorum,gerekirse 6 ay sonra boşansın,ama bu kızın başını kaldırsın ailesine ve çevresine karşı..Arkadaslar dıs gebelık olsa coktan ortaya cıkardı bence
Korkutmayalım kızı ama cocugada zorla babalık yaptıramaz malesef, ne cocuga ne aılesıne . Allah yardımcısı olsun
ailene haber ver kimse seni ortada bırakamaz.ailen sana sahip çıkmaya mecbur unutma en kötü de olsa onlar senin ailenT
Telini kapatmış. Allah versin ailecek belalarını. Tövbe Rabbim daha ne deyim
ben hiç kınamıyorumÖncelikle kırıcı yorum yapmayın lütfenerkek arkadaşımla birlikte olduk ve hamile olduğumu öğrendim. Onun ailesi halledin bu işi dedi ama ben aldırmak istmedim. Erkek arkadaşım da hep destekçim oldu bu konuda. Farklı şehirlerde olduğumuz için çok şükür ki aldıramadık bebeği. Şimdi gitmeye karar verdik. Ama nasıl olcak ne yapcaz beş parasız bilmiyoruz. Akıl verin lütfen ve sakın kınamayın.. Allah kimseyi yanlışa düşürmesin..
Evet o yüzden hemen dr a gitmesi lazım,konu sahibinin basireti bağlanmış galiba,3 hafta körü körüne nasıl beklenir hiç birşey yapmadan..
SENİ ANLIYORUM KIYAMADIĞIN İÇİN BEBEĞİ ALDIRMAYI GÜNAH OLARAK NİTELİYORSUN (ZATEN GEÇMİŞ ALDIRMAZSIN )AMA , YARIN İKİ GÜN SONRA BAKMADIĞIN ZAMAN ONA HAKETTİĞİ Bİ AİLE ORTAMI SAĞLAYAMADIĞINIZ ZAMAN YADA NE BİLEYİM ALLAH KORUSUN BİRİNE VERMEK ZORUNDA KALDIĞINIZ ZAMAN ÇOK DAHA GÜNAH OLMAYACAK MI ..11 haftalık gebeyim zaten aldıramam aldırmayıda düşünmedim hiç.. Bir ömür o günah peşimi bırakmaz diye zaten bi günah işledim yaptım o bebeği bide aldırırsam iyice günaha batardım. Ama ailem ne dee hiç bilmiyorum işte. Kaçmak hep daha kolay geliyo ya işte.. Ama söyliycem aileme kabul etmezlerse kaçma kararı alcam
Sen de orda mi okudun? Ktü titiada?Trabzon
İşte kadınlarımızın en büyük sorunu bu,inanmak,inanmak istemek,inanmaya muhtaç olmak...Yardım edeni yok o yüzden.
İnanmış birde körü körüne
yaa belkide kistten dolayı adetin gecıkmıştir ve inşallah öyle olmuştur o bebegın gunahına girmezsin ,
eger öylesyse o şerefsizden derhal ayrıl , ve allaha havale et
Daha önce yazdım ama cevap vermedi. Konu sahibi şuan hangi sebeple okula gitmiyor yazmış mı? Dönem ortası değil mi ki evine dönmüş ?Sen de orda mi okudun? Ktü titiada?
Notları kötü olduğu için aile izin vermemiş; ama şu anda aslında sorun bu kızın trabzonu bilip bilmemesi ve çocuğun hangi fakültede okuduğu. Eğerki tahmin ettiğim kampüste okuyorsa uçak kaçıramaz çocuk, bariz yalan söylüyor demektir.Daha önce yazdım ama cevap vermedi. Konu sahibi şuan hangi sebeple okula gitmiyor yazmış mı? Dönem ortası değil mi ki evine dönmüş ?
Ailesi dersleri kötü diye göndermiyormuş galiba yasak gidemem dedi eşyaları bile arkadaşı göndermiş ya anne supeleniyo zaten hamilemisin falan diye sormusDaha önce yazdım ama cevap vermedi. Konu sahibi şuan hangi sebeple okula gitmiyor yazmış mı? Dönem ortası değil mi ki evine dönmüş ?
Keşke gerçek olmasa valla üzüntümü bile unutucam yeminleKonu gerçek mi acaba ?
Notları kötü olduğu için aile izin vermemiş; ama şu anda aslında sorun bu kızın trabzonu bilip bilmemesi ve çocuğun hangi fakültede okuduğu. Eğerki tahmin ettiğim kampüste okuyorsa uçak kaçıramaz çocuk, bariz yalan söylüyor demektir.
Zannetmem konu gerçek bence.Keşke gerçek olmasa valla üzüntümü bile unutucam yeminle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?