Kaçarak evlenen var mı?

Yasal kürtaj hakkını kaybetti 11 haftalık gebeliği var

Yok kaçmaz. Ben bikaç sefer şey dedim hayatını karartma bak baban sana iş kurmaya çalışıyo(ailesi oto yıkama açıcak ona) sen gelme ben gidiyim bi kadın sığınma evine falan gibi ağzını aradım. Baya kızdı hakkımı helal etmem sakın gidilcekse beraber dedi ama 3 haftadırda oyalıyo gibi hissediyorum. Bilmiyorum. Ruhsal durumumdan mı ne herşeyi birbirine karştırıyorum. Neye inanıyım ne doğru anlamıyorum

Vay arkadaş bi yorum yazamadım

Deneme 1 2 3
Arabeske bağlamaya gerek yok ben gideyim sen git bilmem ne, mutlaka korunarak olmuştur da siz gene de sonrasu için öğrenin korunma yöntemlerini, nasıl geçinirsiniz nasıl bakarsınız bilmem, zevk kısmı bitti sorumluluk alma kısmına geldiniz en cikcikli kısım burası kolay gelsin

Oyyyyy bu olmadi ışte sorumluluk fazla gelmiştir ama yapcak bişey yok sefasını sürerken iyiydi şimdi cefasini çeksin beyefendi bu pazartesiye kasr bekle bakalım gelmezse ara anasını babasını

O gelmiyorsa bile sen kendin doktora gitmelisin madem aldırmak istemedin o bebeğin sağlığı için muayene olmalı vitamin ilaçları vs başlamalısın sevgilini beklersen daha çok beklersin gibi geliyor

Siz çocuksunuz kuzum yaaa
Kusura bakma büyük insan tamam sorunları çözdün aferin tebrikler

5 parasız neye güvenerek?

keyfii çocuk aldırmaya karşıyım o ayır. Allah bildiği gibi yapsın. akıl fikir versin. girin bi işe çalışın.

Ya aldir ya da annene soyle bi an once gelip istesinler hemen evlen.
Kacip nasil gecineceksiniz hersey ates pahasi kime el acacaksiniz.
Hersey toz pembe biz asigiz cok guzel ciftiz masali cabucak yerini sevince samanlik seyran olura birakmaz.
Size ailelerin destegi sart.dogacak bebege guzel ortam sart allah yardimciniz olsun

Enteresan olan da şu gelip istesinler olayı yahu kız hamile ne istemedi hemen nikah işlemlerini yapmaları gerekiyor merasim niye anlamıyorum.

şimdi sevişmeyi bilip korunmayı bilmiyorsun. bir de hamile kalıp yasal süreyi geçiriyosun aldıramıyorsun sonra da gelip burda kaçayım mı diye konu açıyosun. yapacak tek bişe var nikah yapıp ailelere biz evlendik demek ve tepkileri göğüslemek.

Enteresan olan da şu gelip istesinler olayı yahu kız hamile ne istemedi hemen nikah işlemlerini yapmaları gerekiyor merasim niye anlamıyorum.
Nikahida aileden gizli yapmasi olayi kacmaya getiriyor zaten.
Bu aileninde kendince dostu dusmani var .isteyip bir ay icindede evlenebilirler.

Asla bebeği aldir diyemem minicik kalbi atmaya başladı coktan ama derhâl folik asit alıp içmen lazım artık bebeğin sağlığını düşünme lisin cokdan Dr kontrolüne gitmen lazım di ailene durumu anlat yalnızlık seni yer bitirir kaçmak çözüm değil artık erkek arkadaşın seni oyaliyor dürüst olup yanında olmayacağını söyleseydi keşke umarım seni yalnız bırakıp yok olmaz

Ayrica olan olmuş umutsuz olma erkek arkadaşının arkanda olmasi da bir şans her sey yoluna girer dua et bol bol

Nikahida aileden gizli yapmasi olayi kacmaya getiriyor zaten.
Bu aileninde kendince dostu dusmani var .isteyip bir ay icindede evlenebilirler.
Olayı ögrenince aile dostu düşmanı düşünecek durumda olmazlar ama nikah hemen olur ise herşey biraz daha kolay olur . Büyük ihtimalle kız tarafı nikah kıyılır kıyılmaz kızı erkek ailesinin yanına gönderir gözlerden uzak olması için herkes durumu zamanla kabul eder ve zaten bebek doğunca herkes herşeyi tamamen kapatır .

Ertesi gün hapı diye bir şey var. Bence size en büyük yardım korunma yöntemlerini anlatmak! Başarılar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…