Kaçarak evlenen var mı?

Neredeyse aynısı arkadaşımın başına geldi, tabii herşey olup bittikten sonra öğrendik. Sevgilisi yanındayım evlenelim falan derken yasal süre dolduktan bir süre sonra ben geleceğimi çöpe atamam ailemi silemem deyip terk etmiş. Arkadaşım da ailesine okuka gidiyorum diye çıkmış evden, iş bulmuş doğurana kadar çalışıp para biriktirmiş ve kendi başına hastaneye gidip doğurmuş. Şimdi ne durumda dersen..... Hep bir yanı kırık içinde büyük bir pişmanlık var, bu pişmanlığın sebebi ise çocuğunu dünyaya getirdiği ortam. İyi düşün, öyle hayal kurmakla olmuyor bebek bakımı. Sorumluluk alabilecek misiniz?

Erkek arkadaşın senin kadar olgun yaklaşamaz. Baba olmak onun yaşı için çok erken. 30 yaşındaki adam bile babalığa zor adapte oluyor. Çok büyük ilgi alaka bekleme ki çok yıpratmayasın kendini..

Yorumumu okudunuz mu bilmiyorum bir an önce doktora gidin testler var vitaminler var 11 haftalık gebelik çoktan gitmiş olmalıydınız.
Belki bir hastalığınız var bilmiyorsunuz
Tek başıma gitmek istiyorum gitme beraber gidelim diyo. 3 haftadır da gelmiyo. O yokken hem bende çekiniyorum bekarım ilk kez hamile kalıyorum doktora ne diycem.. Utancımdan yerin dibine girerim. Bide Ankarada yaşıyorum hangi doktor neresi iyi bilmiyorum. Aslında çok yırtık biriyim ama bu durum benim içime kapanmama neden oldu. Utanıyorum. Evet o işi yaparken utanmadın mı diyosunuz da. Çok farklı şeyler. Bian önce inşallah gelir erkek arkadaşımda gideriz dr. a sonra ailelere söyleriz

Sorumluluktan , ailenin yuklenmesinden kaçan bir adamla kaçılır mı sen düşün ..

Ona deki karnım büyüyor , gelin beni isteyin nişan , nikah olsun , sonrasını düşünürüz.

Sakın kaçmayın. Hayatınızı çöp yaparsınız.

Bir hata yapılmış. Ailene söyle. Dayak yiyeceksin ye artık. Sonuçta elini taşın altına sokan sensin. Düğün falan bekleme. Bir nikah yeter size. Kaçarsan daha beter olur hayatın. Aileni arkana almalısın ki erkek tarafı seni ezmesin. Artık bir şekilde aileni ikna edeceksin.

Yada hamile olduğunu söyleme. Biz hemen evlenmek istiyoruz erasmusla yurt dışına gideceğiz falan de. Evli olmam lazım de. Düğünü biz kendimiz yapcaz de. Kaçmaktan iyidir. Sakın kaçma. Bu isin kurtuluşu yok.

bence de böyle bi durumda kalan tek seçenek erkek arkadaşın ve ailesinin bi an önce gelip seni istemeleri ve nikahınızın kıyılması ..umarım burdan onun haberlerini de
Üzgünüm ama seni bu durumda bırakıp üstüne üstlük doktor kontrolü için bile 3 haftadır seni oyalan sorumsuz sevgisiz ilgisiz birine benziyo erkek arkadaşın. Senin ömründen her gün ömür giderken nasıl olurda o Cafelerde arkadaşlarıyla vakit geçirir. . Kısaca ilerde seni bekleyen manzarayı az çok tahmin edebiliyosundur
Umarim..çok merhametli güya Allah korkusu olan çok insan tanıdım ama hepsi de lafta kaldı En ağır darbeleri mi onlardan
..

En ağır darbeleri mi onlardan yedim ben.. üzgünüm ama kısa bir zaman sonra ben böyle birine nasıl güvenip nasıl böyle bi yolu seçtim diye dovunup duracaksin gibi..umarım böyle olmaz.. bi anime önce allesini ikna edip gelmeli ve seni istemeli..daha da önemlisi bi an önce doktora gidip durumunu öğrenmen.. böyle bi durumda seni yanlız bırakmasına sorumluktan kacmasina müsade etme .. 3 hafta olmus seni oyalayıp duruyomuş daha neyi bekliyo bu adam Allah korusun babanın seni öldürmesini falan mı bekliyo bu ne rahatlik..merhameti nerde bu adamın lafta merhameté ihtiyacın yok senin..

Önce nikah kıyın acilen. Sonra aieleler mi toplanıyor ne yapıyorlarsa o zaman bakarsınız.

Gerçekten öldürür ailem diye düşünmüyorsanız alışacaklar. Aile dışı şahıslar öğrenmez istemezlerse.

Okulunuz birbirinizden çok mu uzakta? Aynı şehirde falansa ikinci öğretimmişsin, okulu bırakmayın. Aileler de hala öğrencisiniz, yollarlar harcınızı harçlığınızı.

Zor durum ama karamsar olmayın. Önce nikah ama. Hızlı

Ben sana 2000 yılında başımdan geçen olayı anlatayım.
Benim bir erkek arkadaşım vardı bir süre çıktık sonra ayrıldık yıllar sonra tekrar karşılaştık. Erkek arkadaşım kız arkadaşından yeni ayrılmıştı ve kız ayrıldıktan sonra hamile olduğunu söylemiş çocuğu istemediğini bir iki gün sonra kız arkadaşı ile aldırmaya gideceğini bu konudan haberi olması için bilgi verdiğini söylemiş ve sonra kürtaj olduktan sonra da haber vermiş kürtaj oldum bebek yok diye. Neyse erkek arkadaşım bunu bana anlattı ve sonrasında tekrar çıkmaya başladık. yaklaşık 5 ay olmuştu tekrar çıkmaya başlayalı, evlilik hazırlıklarına başladık işte kenarı para biriktiriyoruz falan, erkek arkadaşım birden uzaklaşmaya başladı neler oluyor dedim ve kürtaj olduğunu söyleyen eski sevgilisi babası, annesi ve avukat ile birlikte 6 aylık hamile olarak erkek arkadaşımın kapısına dayanmış ve birde tecavüz davası açılmış ki böyle bir durum yok kızı bırakıp gitmişler iki hafta içinde nikah yapıldı şimdi ne durumda bilmiyorum. Ama bu olayı benim ve erkek arkadaşımın kabullenmesi uzun zaman aldı, evlendikten sonra iki defa gördüm yaşayan ölü gibiydi çok mutsuzdu kız herşeyi hesaplanmış yumurtlama günü kürtaj yalanı çünkü erkek arkadaşım kürtaja gitmek istemiş seni istemiyorum gelme demiş kadın.
Eğerki erkek arkadaşın kaçacak olur ise ailenin arkanda olması çok önemli. Nikaha ikna et baktın olmuyor ailenle konuş.

Doktordan gelmekten bile kaçıyor
Bilemiyorum
Doktora hamileyim diyeceksiniz evli ya da bekar olmanız doktoru ilgilendirmez

Bu nasıl iğrenç bir plan ya. Kizdaki cesarete, genişliğe bak

bence gelmeyeck oyalıyor her şeyi göze alıp gidin doktora ve aileden biriyle paylaşın ve artık sorumluluğu tek başına yüklenecekmişsiniz gibi düşünüp ona göre davranın karşıdaki adam güven vermiyor

Bekar olduğun için onun gelmesine gerek yok kürtaj olabilirsin ogünde birarkadaşında kalırsın bu 1.seçenek

2. seçenek ise o okulu bıraksın sen bırakma yaza evlenicekmişsiniz mayısta evlenin kaçmak neoluyo ? Bari senin hayatın kurtulsun o artık başka okula mı kayıt aldırır açıktan mı bitirir onun problemi .

Arkanda durucak gibi değil 3 haftadır gelmediyse para bul git kürtaj ol

En son pazartesi gelecek demiştin.
Tekrar bahane üretirse ara. Gerekirse babasını da arayın. Ortada bir hata var evet, ama tek başına sorumlu değilsin

Sevindim fikrinizi degistirmenize.. Bakin hazirda suphelenmis bile sizden.. Inanin hatalar insan icin. Caresiz degilsiniz, hic ertelemeyin annenize soyleyin, azar azar, adetim gecikti diye.. Evet ayilip bayilabilir ama en iyi cozum bu bence. Yalnizken soyleyin, disari cikarin oyle soyleyin gerekirse.

Cunku evden kacsaniz, aileniz size karsi daha da kirilir. Sonucta genelde isteyip de ailesi vermeyince kacarlarmis eskiden, siz de oyle bir durum yok.

Bu nasıl iğrenç bir plan ya. Kizdaki cesarete, genişliğe bak
Malesef bazı insanlar kendi saplantılıları yüzünden herkese zarar veriyor .
Ama her işte bir hayır vardır derler ya, allaha bin şükür olsun şimdi mükemmel bir eşim var rabbim başımdan eksik etmesin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…