- 26 Eylül 2011
- 1.213
- 2.537
- 333
Tek başıma gitmek istiyorum gitme beraber gidelim diyo. 3 haftadır da gelmiyo. O yokken hem bende çekiniyorum bekarım ilk kez hamile kalıyorum doktora ne diycem.. Utancımdan yerin dibine girerim. Bide Ankarada yaşıyorum hangi doktor neresi iyi bilmiyorum. Aslında çok yırtık biriyim ama bu durum benim içime kapanmama neden oldu. Utanıyorum. Evet o işi yaparken utanmadın mı diyosunuz da. Çok farklı şeyler. Bian önce inşallah gelir erkek arkadaşımda gideriz dr. a sonra ailelere söylerizYorumumu okudunuz mu bilmiyorum bir an önce doktora gidin testler var vitaminler var 11 haftalık gebelik çoktan gitmiş olmalıydınız.
Belki bir hastalığınız var bilmiyorsunuz
Ben burdan okuduklarımla dedim ki ailelere söyleyelim. Bilmiyorum işte seni silerler boşver gidelim falan dedi. 3 haftadır gelcek diye bekliyorum hergün bi bahane gelmiyo. ama yanındayım arkandayım deyip duruyo. İkimizin bebeği diyo. Kaçmak istiyo o. Annene dicem dedim demezsen adam değilsin falan dedi. Konuşmaların Ss ini yüklesem sorun olur mu bilmiyorum da. Acaba şimdilik mi yanımda kafam karıştı. 3 haftada bi insan hergün bahane buluyo iki sefer uçağı kaçırdım dedi sabah 6.30 a almış bileti. Seviyorum acaba kör müyüm. Böyle hiç telaşı yok gibi uzakta tabi göremiyorum ama bazı geceler çok sancım oluyo o geceler bile uyuyakalıyo. Seven insan önemseyen nasıl uyur. Kandırcak mı diyorum ama nasıl. Merhametlide bi insan ama çok anşayışsız. Mesela ben ailemin yanındayım şuan evden çıkamıyorum kimseye derdimi açamıyorum hani sıkılıyorum psikolojim yerlerde herşeye ağlıyorum o ama arkadaşlarıyla geziyo ediyo. Kafeye gidiyo. Ya diyorum evinde otur. Evimde otursam eline ne geçecek ne faydası var diyo. Yok ama istiyorum ben kötüyken oda evde otursun. Para biriktirsin. Bilmiyorum. Allah aşkı için siz bişey söyleyin benim göremediğim bişey mi var. Yada hamilelikten herşeyi kafaya mı takıyorum. Annesine msj atıyım mı. Arayım mı ne yapıyım
Üzgünüm ama seni bu durumda bırakıp üstüne üstlük doktor kontrolü için bile 3 haftadır seni oyalan sorumsuz sevgisiz ilgisiz birine benziyo erkek arkadaşın. Senin ömründen her gün ömür giderken nasıl olurda o Cafelerde arkadaşlarıyla vakit geçirir. . Kısaca ilerde seni bekleyen manzarayı az çok tahmin edebiliyosundurTek başıma gitmek istiyorum gitme beraber gidelim diyo. 3 haftadır da gelmiyo. O yokken hem bende çekiniyorum bekarım ilk kez hamile kalıyorum doktora ne diycem.. Utancımdan yerin dibine girerim. Bide Ankarada yaşıyorum hangi doktor neresi iyi bilmiyorum. Aslında çok yırtık biriyim ama bu durum benim içime kapanmama neden oldu. Utanıyorum. Evet o işi yaparken utanmadın mı diyosunuz da. Çok farklı şeyler. Bian önce inşallah gelir erkek arkadaşımda gideriz dr. a sonra ailelere söyleriz
Doktordan gelmekten bile kaçıyorTek başıma gitmek istiyorum gitme beraber gidelim diyo. 3 haftadır da gelmiyo. O yokken hem bende çekiniyorum bekarım ilk kez hamile kalıyorum doktora ne diycem.. Utancımdan yerin dibine girerim. Bide Ankarada yaşıyorum hangi doktor neresi iyi bilmiyorum. Aslında çok yırtık biriyim ama bu durum benim içime kapanmama neden oldu. Utanıyorum. Evet o işi yaparken utanmadın mı diyosunuz da. Çok farklı şeyler. Bian önce inşallah gelir erkek arkadaşımda gideriz dr. a sonra ailelere söyleriz
Bu nasıl iğrenç bir plan ya. Kizdaki cesarete, genişliğe bakBen sana 2000 yılında başımdan geçen olayı anlatayım.
Benim bir erkek arkadaşım vardı bir süre çıktık sonra ayrıldık yıllar sonra tekrar karşılaştık. Erkek arkadaşım kız arkadaşından yeni ayrılmıştı ve kız ayrıldıktan sonra hamile olduğunu söylemiş çocuğu istemediğini bir iki gün sonra kız arkadaşı ile aldırmaya gideceğini bu konudan haberi olması için bilgi verdiğini söylemiş ve sonra kürtaj olduktan sonra da haber vermiş kürtaj oldum bebek yok diye. Neyse erkek arkadaşım bunu bana anlattı ve sonrasında tekrar çıkmaya başladık. yaklaşık 5 ay olmuştu tekrar çıkmaya başlayalı, evlilik hazırlıklarına başladık işte kenarı para biriktiriyoruz falan, erkek arkadaşım birden uzaklaşmaya başladı neler oluyor dedim ve kürtaj olduğunu söyleyen eski sevgilisi babası, annesi ve avukat ile birlikte 6 aylık hamile olarak erkek arkadaşımın kapısına dayanmış ve birde tecavüz davası açılmış ki böyle bir durum yok kızı bırakıp gitmişler iki hafta içinde nikah yapıldı şimdi ne durumda bilmiyorum. Ama bu olayı benim ve erkek arkadaşımın kabullenmesi uzun zaman aldı, evlendikten sonra iki defa gördüm yaşayan ölü gibiydi çok mutsuzdu kız herşeyi hesaplanmış yumurtlama günü kürtaj yalanı çünkü erkek arkadaşım kürtaja gitmek istemiş seni istemiyorum gelme demiş kadın.
Eğerki erkek arkadaşın kaçacak olur ise ailenin arkanda olması çok önemli. Nikaha ikna et baktın olmuyor ailenle konuş.
Tek başıma gitmek istiyorum gitme beraber gidelim diyo. 3 haftadır da gelmiyo. O yokken hem bende çekiniyorum bekarım ilk kez hamile kalıyorum doktora ne diycem.. Utancımdan yerin dibine girerim. Bide Ankarada yaşıyorum hangi doktor neresi iyi bilmiyorum. Aslında çok yırtık biriyim ama bu durum benim içime kapanmama neden oldu. Utanıyorum. Evet o işi yaparken utanmadın mı diyosunuz da. Çok farklı şeyler. Bian önce inşallah gelir erkek arkadaşımda gideriz dr. a sonra ailelere söyleriz
En son pazartesi gelecek demiştin.Ben burdan okuduklarımla dedim ki ailelere söyleyelim. Bilmiyorum işte seni silerler boşver gidelim falan dedi. 3 haftadır gelcek diye bekliyorum hergün bi bahane gelmiyo. ama yanındayım arkandayım deyip duruyo. İkimizin bebeği diyo. Kaçmak istiyo o. Annene dicem dedim demezsen adam değilsin falan dedi. Konuşmaların Ss ini yüklesem sorun olur mu bilmiyorum da. Acaba şimdilik mi yanımda kafam karıştı. 3 haftada bi insan hergün bahane buluyo iki sefer uçağı kaçırdım dedi sabah 6.30 a almış bileti. Seviyorum acaba kör müyüm. Böyle hiç telaşı yok gibi uzakta tabi göremiyorum ama bazı geceler çok sancım oluyo o geceler bile uyuyakalıyo. Seven insan önemseyen nasıl uyur. Kandırcak mı diyorum ama nasıl. Merhametlide bi insan ama çok anşayışsız. Mesela ben ailemin yanındayım şuan evden çıkamıyorum kimseye derdimi açamıyorum hani sıkılıyorum psikolojim yerlerde herşeye ağlıyorum o ama arkadaşlarıyla geziyo ediyo. Kafeye gidiyo. Ya diyorum evinde otur. Evimde otursam eline ne geçecek ne faydası var diyo. Yok ama istiyorum ben kötüyken oda evde otursun. Para biriktirsin. Bilmiyorum. Allah aşkı için siz bişey söyleyin benim göremediğim bişey mi var. Yada hamilelikten herşeyi kafaya mı takıyorum. Annesine msj atıyım mı. Arayım mı ne yapıyım
Sevindim fikrinizi degistirmenize.. Bakin hazirda suphelenmis bile sizden.. Inanin hatalar insan icin. Caresiz degilsiniz, hic ertelemeyin annenize soyleyin, azar azar, adetim gecikti diye.. Evet ayilip bayilabilir ama en iyi cozum bu bence. Yalnizken soyleyin, disari cikarin oyle soyleyin gerekirse.Annelerin içine mi doğar bilmiyorum ama annem niye evlenmek istiyosın bişey mi yaptın çocukla falan demişti. Adetimi takip eder hep adetim olmayınca iyice şüphelenip bişey yok dimi kızım bile dedi. Bende bağırdım çağırdım bana naaıl yakıştırırsın diye. Ama annem sert biridir. Ha affeder beni ama ilk tepkisi çok ağır olur. Hastanelik oluruz hatta ikimizde bi tarafa bayılırız o bağıröaktan ben korkudan.. Ama fikirlerimi çok değiştirdiniz. Sanırım söylemek en doğru karar
Malesef bazı insanlar kendi saplantılıları yüzünden herkese zarar veriyor .Bu nasıl iğrenç bir plan ya. Kizdaki cesarete, genişliğe bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?