Kaçarak evlendim ve Sorunlarım var acaba aldatılıyor muyum ?

Bu ne yaaaaaaaaaa böyle...

Ilk görüşte aşık oluyo..sonra babasına küfreden biriyle 3. Günde kaçıyo falan filan..cidden iyi sallamış ya..

Hem gerçek olsa dahi okuldaki çocukları dövdüren,babasına küfreden enterasan bir tipin silah almasına niye şaşırılır anlamadım..

takım elbise neki tatlım adamın bide 70 euroluk arabası var bu arada arabada çok hız yapıyor bide öle yazmış ne alakaysa gelsede aydınlatsa bizi

hepimizin ilgisini çekmiş ama naberrrrrr
Toplam 37 kullanıcı konuyu okuyor. (33 üye ve 4 ziyaretçi)

seda_gokhan,Kardelen,csi,MnKS,eos,Feryal,edanaz,ladyfog,mors,isilay,artemis_1453,ozdn,ozdelice,KUMRALYESIL,htczhr,LadyEvil,lavinyyaa,Evitax,zyv,gamzenk,cimcimeem,bilgelis,semazenn,seyyahalemi,Kuzucugum,ESEV,ezgimEE,demmay,suzn,cemreeylul,maviajanda,fapeons,kleopatra_06,

takım elbise neki tatlım adamın bide 70 euroluk arabası var bu arada arabada çok hız yapıyor bide öle yazmış ne alakaysa gelsede aydınlatsa bizi

en alakalı bölüm şu
ACABA BENİ ALDATIYOR MU

bknz konu başlığı....

Ama çok eğleneceli. Gülerken el parmaklarım komple pembe oje oldu sıra da ayak parmaklarım var

ay akşam akşam iyi güldüm ya

konu sahibi sana sesleniyorum...

çok saol sınavlarım vardı sayende baya motive oldum

kiz gitti ya

ben yazacaktim bur...kin.....o kadar zengin olan adam orada karnini doyuruyor diye,bir arkadas yazmis :78:

belkide yiyemilir mafya ozentili bir gencimiz iste:82:

ayşegül gece tavana bakıyorsa bence aldatıyor olabilir sen yanılıyor olamazsın bence...bu arada nişanlımla kavga etmeyi düşünüyorum 5 yıl boyunca benim için niye kimseyi dövmedin eline pusula verip benden neden özür diletmedin diye erkeğin öle olanı makbul sen kaçtığına göre_? hediye konusunda madalyada ısrarlıyım

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…