Kaçarak evlendim ve Sorunlarım var acaba aldatılıyor muyum ?

kızlar birazdan bu konuyu kapattıklarında sizleri geyiğe davet ediyorum benim topiğime..
fake konular hakkında ciddi ciddi yorumlar topiği..
açık oturum yapiciiz..

Polat geldi canım takım elbisesi ile salona girdi aysegulun yazdıklarını gördu ve önce onu sonra kendını vurduuu ama kendi olmedı niye mı çünkü polat 9 milyon canlıdır herkes ölür ama polat ölemez

Ama hemen kaçırdınız kızcağızı.
Oysa daha ne hediye alacağına karar verecektik.:82:
Olmuyor ki
Ayıp
Ne kadar anlayışıszsınız

ama ama ama bu 3 kusurlu hareketin en büyüğü.
konu başını değiştirmişsin.
bak bu ölüm fermanını imzalamak oldu işte

Son düzenleme:
abowww kız sen haala burdamısın burdaysan sorularıma cevap verebilecek cesaretin varmı bakalım anlıyalım işin aslını ha

Kaçmadım okuyorum ben yalancı değilim.düzenledim mesajımı susuyorum.

Canım ağlama...

Bak ortak yönlerimiz var seninle..

Hayal gücünü geliştir çık bu ucuz aşk meşk olaylarından..

Kurtlar vadisini unut..

Kendi hikayeni yaz..Aç biraz kitap oku..ilgilendiğin cinsten..

Ağlama büyüdükçe değişicek herşey..

suan bu yazıları eşimle okudum inanın eşim yerlerde gülmekten ne hikaye ama önceden bi asmalı konak vardı ona benziyor hikayeeeeee : tamam bi hikaye yazmıssında anacım atarken bile destekli atın inandıırıcı olsun yaa senin hikayeni herkesle paylaşmayı düşünüyorum

Offf olmadı şimdi..

İkna yeteneğin sıfır

İnandırıcılık sıfır

Hikaye berbat çocukça ve kopukkk

Tatlım bu hayal gücüyle ve bu ikna yeteneğiyle beceremezsin sen bu işi..

Ama senin tarzına göre buradaki ablalarınla beraber düşünüp iyi bir uğrş bulabiliriz senin içinn

Son düzenleme:
Fake de Fake, nerden biliyorsunuz biseymi var sizi süphelendiren söyleyin herkes bilsin ben cözemedm. yani herkesin hayati bi roman. Belki dogru niye bu kadar üzerine gidiyor herkes.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…