• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlendim ve Sorunlarım var acaba aldatılıyor muyum ?

o sırada universitede beni rahatsız eden birileri vardı bunları arkadaşıma anlatırken kendisi ara koridorda kulak misaifiri olmuş çünkü çok canımı sıkıyordu bu durum neredeyse gözlerim doluyordu ağlayacak gibiydim cocuk sürekli beni rahtsız ediyordu. ilk senem felan,

"ilk senem felan" lafına takıldım.Çok eskiyi anlatır gibi...

Şimdi 5 aydır mı evlisiniz yani ?

Bu evlilik pek böyle şıppadanak olmuş.
Tanışma-çocukları dövme-1 hafta telefonlaşma-babadan isteme-reddedilip kaçırma
Ve şıp diye nikah pat diye ev alma....
Dizi özeti gibi tıkır tıkır herşey.
Hadi hayırlısı.

Ayrica evde takim elbise ile gezmesine filan takilma,ne guzel şık duruyor bak evin icinde,atletle gezse daha mi iyi?:60::60::60:

arkadaşım ben şuna takıldım param yok hediye alıcam diyorsunuzda.adam evinde hizmetçisi olacak kadar zengin değilmiydi hani seni parasız pulsuzmu bırakıyor bırakın allaşkına çok gldüm ha yaş 15 felan galiba sende

arkadaşım ben şuna takıldım param yok hediye alıcam diyorsunuzda.adam evinde hizmetçisi olacak kadar zengin değilmiydi hani seni parasız pulsuzmu bırakıyor bırakın allaşkına çok gldüm ha yaş 15 felan galiba sende

Yaaa bizim evimizde değil annemin evinde
arkadaşlar ben paramız yok demiyorum, Para istemekden utanıyorum, ve Bana sormuyor paraya ihtiyacın varmı diye ?

fake fake. dikkat edin: "merhaba ben ayşegül dedim" o ben adımı söylemeden ayşegül dedi bana adımı zaten biliyormuş" yazıyor
ikinci denemede daha iyi olur bence

ben de şuan ölüyorum valla :60: ama gülmekten bak aysegul dekı kk dekı evıtax ın da haksızlıga tahammulu yok :1: gelıp senı yolacaklar polatım de bas bas paraları aysegule de :60::60::60:

fake fake. dikkat edin: "merhaba ben ayşegül dedim" o ben adımı söylemeden ayşegül dedi bana adımı zaten biliyormuş" yazıyor
ikinci denemede daha iyi olur bence

Beni seçmedi malesef:43:

Oysaki bir abla olarak ona olan bu desteğimi ömür boyu unutamayacaktı..

Hayal dünyasının derinlerine inicektik beraberr:1::1::1::1:

Belki bir senaryo yazar satabilirdik bile... Kurtlar vadisinden ask ve cezaya kadar..

Ben inanıyorum birkaç cariyede girebilir arayaa:1::1::1::1:

Fosforlu terlikleriniz nerede?

Back