• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kaçarak evlendim ve Sorunlarım var acaba aldatılıyor muyum ?

hayır asla öyle şey yapmaz babamda yaptırmaz ! gebertir vallahi.
ama daha o olgunlukta oldugunu düşünmüyorm çok fevgi haretketler yapıyor konuda 20 yıllık esnafız silahımız yok diyor
ama bizimkisi girer girmez koştu almaya.

ay güzelim o zaman derdin ne senin madem mafya ayağı yok adam o zaman kendini korumak için aldı

ya da vinci şifresi gibi konu çözemedim gitti

ee aldıysa ne oldu neden büyüttün bu kadar

kadınlar bu konunun hangi kısmında :))

Hic tanimadiginiz bir adamla evlenmissiniz, ustelik ailenizin de rizasi olmamis, cikip gitmissiniz.
Anladigim kadari ile sizde 20 yaslarindasiniz.Insanin kendi tercihleri, yadirgamiyor,yargilamiyorum
Fakat insan kimdir ne is yapar,nerelerde oturur kalkar bilmeden yola cikinca boyle sorunlarin ortaya cikmasida dogal.
Silahlar,, adam dovdurmeler,takim elbiseler,evde hizmetcilerr:44:
Bende aldatiliyor muyum diye korkmak yerine, ben nerdeyim, kimin yanindayim diye endiselenin

Toplam 31 kullanıcı konuyu okuyor. (30 üye ve 1 ziyaretçi)

karakumru prenses006 silenzio+ gamzenk MnKS aayysseebbb Evitax mortuus MorGuller cimcimeem sese sima_sima hayal43 simsiyah83 15beyonce bernammm ozdelice winstonlight gonca2206 blackwomen ednh november07 LadyEvil melahatt aysenur.gee _eftelya rafflesia_zamani balperisi aTcI

birilerini dövdüren adam nasıl hoşunuza gidiyor ve üstüne evleniyorsunuz
zorbalık çekici geliyor ya bazı insanlara anlamıyorum
ah bir de çok pahalı arabalar evler den bahsedip hediye alacağım param yok demeniz çok iilginç

birilerini dövdüren adam nasıl hoşunuza gidiyor ve üstüne evleniyorsunuz
zorbalık çekici geliyor ya bazı insanlara anlamıyorum
ah bir de çok pahalı arabalar evler den bahsedip hediye alacağım param yok demeniz çok iilginç

sormuyorki paraya ihtiyacın var diye :S

arkadaşlar yemin ettim kuran carpsin dedim ne olur beni yanlış anlamayın

sormuyorki paraya ihtiyacın var diye :S

arkadaşlar yemin ettim kuran carpsin dedim ne olur beni yanlış anlamayın

Bak biz seni eğlenceli buluyoruz..

Anlamaya çalışıyoruz..

Ama böyle insanı aptal yerine koyup üzerine de müslüman bir ülkede yaşadığın veya müslüman oldugun için karşındakileri yeminle falan kandırmaya çalışmaya devam edersen

Bir abla olarak üzerindeki desteğimi çekerim:1:

VE birazdan gerçekten insanların yazdıklarını görüp oturur ağlarsın attığın yalan için:34:

tam dizi senaryosu.:1:

senaristlere sesleniyorum lütfen bu kızın hikayesini dizi yapın accaip tutar:52::52::52:

Back