• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kacarak evlendim. Esim, kaynanam, görümcem... Cok caresizim...

Blacky90

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2014
78
9
98
Merhaba kizlar,

bugün üye oldum cünkü artik dayanamiyorum ve derdimi sizle paylasmak istiyorum.

Ben almanyada yasiyorum burda dogudum ve büyüdüm, 24 yasindayim ve 1,5 yillik evliyim.

Ben hayatimda bir kac yanlis yaptim... Evlenmeden önce hamile kaldim eski sevgilimden cocugu aldirmak zorunda kaldim cünkü annem cok baski yapti aldircaksin diye bir kac ay sonra bunu babam ögrendi ve sevgilimle nisanlandik ama 1 ay sonra ayrildik.
Esim bunu en bastan beri biliyor ve hamile oldugumdada ikinci kisi oydu bunu ögrenen o zamanlar en yakin arkadasimdi meger beni seviyormus. Neyse 2 yil gecti biz sevgili olduk, 3 yil flört ettik ve evlenmeye karar verdik ama ailesi karsi cikti dürüst olup onlarda gercekleri bilsin istedim ama bana küfür ettiler ve esimi evlatliktan redetmekle tehdit ettiler. 2 yil daha bekledik belki kararlarini degistirirler diye ama birsey degismedi. 4 defa evlenme dairesinden termin aldik dügün organize ettik ev tuttuk ve esim geri adim atti evlenemedik her seferinde ayrildim. Evi bosaltik ve ayrilmaya karar verdik. Sonucta benimle evlenmicek bir adamla neden beraber olayim? Ama dayanamdik sonunda 5. termini aldik ve hickimseye söylemedik gittik evlendik. Bu arada ben zorlamadim karari ona biraktim. Bir kac gün gizli evli kaldik ve sonra ailelerimize söyledik. Dügünümüz olmadi, gelinlik giyemedim. Babasi onu evden kovdu, benim ailemse biraz surat asti ama yapcak birsey yoktu. Babamin evi büyüktü ve üst kati bize verdi orda 6 ay yasadik. Sorunlar aninda basladi... Esim hergün babasi uyuduktan sonra gizli gizli annesinin yaninda gidiyordu. Belki benim ailemle birlikte yasadigimiz icin oldugunu sandim ve ayri eve ciktik, herseyimizi kendimiz aldik kredi cektik herseyimiz var evimiz cok güzel ama esim hala hergün annesine veya ablasina gidiyor. Babasiyla hala görüsmüyor. Beni görmek istemiyorlar haliyle evde hep yanliz oturuyorum. Calismiyorum. Esim sabah 8de ise gidiyor ve aksam 7de eve geliyor, dusa giriyor, yemegini yiyor ve disari cikiyor. Araba tamircisi esim ve hergün onun bunun arabasina bakcam diye cikiyor, saat 10 oluyor ve anneme gidiyorum diye msj atiyor ve eve gece 12de geliyor ve yataga yatip uyuyor. Bu hergün böyle, bir gün bile beraber oturup tv izliyemiyoruz sadece beraber yemek yiyoruz oda benim zorumla surat asarak. Hic evde durmuyor. Hic güzel sözler söylemiyor. Niye böyle yapiyosun diyorum ben böyleyim diyor. Evlenmeden önce böyle degildi isden cikip hemen yanima gelirdi hep benimle vakit gecirmek isterdi. Simdi ise beni görmemek icin disari cikiyor. Bu evlilik degil ki artik bizim yasadigimiz, ben tek basima yasiyamam ki evliligimi.
Annesi onu hergün cagiriyor birgün gitmese karin daha önemli senin icin diyolar ve onu kendi tarafina cekiyolar, bense kendimi savunmaya kalksam esim hep annesini ablasini tutuyor. Ben onlara hicbirsey yapmadim ama hala benimle ugrasiyolar hala bizi ayirmaya calisiyorlar galiba o yüzden hergün cagiriyolar esimi ben delireyim diye.
Bide ben cocuk sahibi olmak istiyorum, hem belki o zaman eve baglanir diye düsünüyorum cünkü öyle diyor cocugumuz olunca hep evde olcam zaten diyor. 5 ay önce korunmayi biraktim, bunu esimde biliyor ama birden bire ben daha cocuk istemiyorum demeye basladi. Ben ikna etmeye calistikca tamam bakariz bi dedi, yumurtlama günlerimde ben yanasiyorum ama o istemiyor. Bir iki kere yumurtlama günüme denk geldi ama hamile kalamiyorum. Bir kac hafta önce agizindan kacirdi ablasi demis ki sakin cocuk yapmayin, onlari dinliyor. Benim hic degerim yok galiba onun gözünde.

Ne olur yardim edin :( ne yapcagimi sasirdim. Ayrilalim diyorum böyle olmaz, tamam diyor ben ailemden vazgectim senden mi vazgecemicem fdiyor. Bir gün sonra geliyor sariliyor ve ben hemen yumusuyorum ve yine yemegini yiyor disari cikiyor :( ne olur bir akil verin

Çok zor bi durum öncelikle allah kolaylik versin benim nacizane tavsiyem böyle bir evlilikte çocuk için acele etmeyin. Adam şimdi söyler ama çocuk olunca yine durum aynı olur bence çünkü annesi ne derse onu yapıyor

niye eşinden önceki hayatını , fazlaca!!! dürüst olup eşinin ailesine anlatıyorsun ki, burda çok büyük hata etmişsin :KK43:

bu senin özel hayatın kimsenin bilmesine gerek yok, eşinin biliyor olması yeterliydi.
o anda sokmuşsunuz zaten aileleri işin içine. artık bu saatten sonra sıyrılmanız çok zor :(

1. Kendi hayatınla ilgili özel bir konuyu, evlenmek istediğin kişinin ailesi ile paylaşmayacaktın.
2. Kaç kere evlenmekten dönmüşsünüz, sana sahip çıkmayacağı belli bir adamla evlenmemeliydin.
3. Bu şartlar altında çocuk yaparsanız, büyük bencillik olur. Çocuğa yazık değil mi? Mutlu değilsin, onu da mı dahil edeceksin mutsuzluğunuza?

Yapman gereken basit. Eşin yaşadıklarını sindirememiş, muhtemelen ailesi de onu dolduruyor. Bu evlilik yürümez sanmıyorum. Çocuk yapmaktan vazgeç çünkü eşin yakın bir zamanda boşanma isteğiyle gelecek.

Kendine yeni bir hayat kur bu yüzden. Çalış, kendi maaşın, paran olsun. Kimseye muhtaç olma.

En basindan saglam bir temel atmamissiniz..

Esin seni oldugun gibi seviyormus öyle kabul etmis, keske ailesine hersey söylemeseydiniz..

Böyle sorunlar varken cocuk yapmayin bence. Bekleyin bazi seylerin düzelmesi icin. Daha gencsiniz cocugunuz elbet ilerde olur..

Allah yardimciniz olsun..

geçmiş olsun..
inşALLAH dertlerindne kurtulursun..
şimdi mantıklı düşünelim.. senle akşam oturmayan vakit geçirmeyen, annesinin ablasının lafına bakan birinden neden çocuk istiyorsunki.. seninle beraber odamı acı çeksin.. ki zaten ailesi istemiyormuş çocuk yapmasını..

önce evliğini kurtarmaya çalış sonra çocuğa gelsin sıra.. iş bul.. kendi ayakların üstünde durmaya çalış.. yarın öbürgün hayatın sana ne getireceğini bilemezsin.. kendini garantiye alman lazım.. bide ben şuna inanırım... kendine evde oturan, eşine muhtaç biriymiş gibi davranma..

ilk evlendiğindede sürekli yanındaydmış.. çocuk oluncada illaki sever.. sonra ağlayacak belkide hiç ilgilenmeyecek.. sen bu genç yaşında sorunun tekken çift olacak.. bebeğinin bu mutsuz ailede hayata gelmeye hakkı yok bence :KK43:
buradan okuyan genç kızlarımız görsün.. lütfen zoraki evlilikler yapmayın..

Mutlu değilsiniz,aileler şiddetle karşı çıktığı halde evlenmişsiniz,şuan yaşadıklarınız sürpriz değil.
Lütfen evliliğinizi rayına oturtmadan birde çocuk yapıp onuda mutsuz etmeyin.

ve evet kesinlikle çocuk yapma!

artık şu mantıktan sıyrılalım ya.
ÇOCUK ERKEĞİ EVE BAĞLAMAZ.
çocuk sahibi olmak zaten başlı başına çok büyük değişim.
düzgün giden evlilikler bile çocuktan sonra değişebiliyorken. baştan oturmamış bir evliliğe çocuk neden?
sonra "çocuk" bahanesi ile boşanamama durumları vs...
sana da yazık doğacak çocuğa da.

Beyin ölümü gerçekleşmiş bir evlilik.
Ailesine söylemek sizi dürüst yapmaz eşiniz biliyorsa geçmişinizi gerisi önemli değildi.
Evet her insan hata yapar ama siz yaptığınız hataları cok fazla paylaşmışsınız.! Ve sonuc ortada. Çocuk yapmayın geleceğiniz bellirsiz..

niye eşinden önceki hayatını , fazlaca!!! dürüst olup eşinin ailesine anlatıyorsun ki, burda çok büyük hata etmişsin :KK43:

bu senin özel hayatın kimsenin bilmesine gerek yok, eşinin biliyor olması yeterliydi.
o anda sokmuşsunuz zaten aileleri işin içine. artık bu saatten sonra sıyrılmanız çok zor :KK43:

Ben anlatmadim :( beni görmek bile istemediler konusamadim yani hic ama duymuslar dedikodu hic eksik olmaz burda. Esimde yalanlamamis, dogru oldugunu söylemis...

evet bir çocuğun olacak, sonra şiddet başlayacak, sen çocuk için gidemeyeceksin çünkü seni çocuğunu göstermemekle tehdit edecek.. boşansan herhangi bir gelirin olmadığı için devlet direkt babaya verecek, onlar çocuğu senden kaçıracak.. sen buraya konu açacaksın..

işte geleceğin konu sahibi.. ya boşan ya da bu senaryo gerçekleşecek.. BDV de gez biraz, ne demek istediğimizi anlayacaksın..

Valla canım en büyük hatan eşinin ailesine özelini anlatman olmuş.
Eşin seni seviyormuş,durumu kabullenmiş ama şimdi mutlaka ailesi dolduruyordur.
Ayrılık fikri eşine uzak değil,mantıken ayrılmayı istiyor ama henüz senden bıkmamış.Üzgünüm ama tam karşılığı bu.
Biraz zaman geçip aşkınız tamamen bitince sadece mantık ağır basacak ve ayrılacaksınız.
O yüzden korunmaya devam diyorum.Biraz daha oyalanmak istiyorsan sürdüğü kadar götür.
Ama bir an önce kendime doğru düzgün bir hayat kurayım diyorsan ayrıl ve kendi yolunu çiz.
Yol derken,eğitim,iş,emin adımlar diyorum.Tekrar evlenmek için sakın acele etme.

ve de ailesi bu kadar karşıysa, eşin de senin yanında vakit geçirmek yerine ailesiyle vakit geçiriyorsa her boş anında, üzgünüm ama dolduruşa gelmesi çok yakındır :(
neticede annesi, ablası.. bir şekilde ayırmaya çalışacaklar, aklına başkasını sokacaklar belki de.
baksana ablası "çocuk yapmayın" demiş. ( hoş iyi ki de demiş ) senin kocan da bunu dinliyor. bunu dinliyorsa sırayla yavaş yavaş her şeyi dinler.

çok zor senin için. aynısı benim de başımda vardı. üstüne gitmezsen belki senin tarafına döner bilemiyorum ama fazla anasının ağzına bakıyor gibi. ayırırlar sizi diye tahmin ediyorum çocuk yapma dediklerine göre. çocuk da olsa bırakır bu seni bence. korunmaya devam et derim.

evlilik falan değil bu
evi otel gibi kullanıyo eşin
yemek yeyip duşunu alıp çıkıyor..
çok geç olmadan ayrıl, ananı babanı arkana al, mis gibi yaşa..
çektiğin çile.. :KK14:

Back