Kac yumurta toplandi kaci transfer edildi sonuclar neler ??

kızlar selam çarşamba günü opu işlemim oldu 30 tane toplandı 17 tanesi iki gündür kaliteli durumdaymış
yalnız OHSS olmaktan çok korkuyorum doktorum önümüzdeki ay transfer yapalım dedi
tüp bebek ilaçlarının etkisini kırmak içinde de cetrodite iğneye devam (yarın son) bir de iki günde bir dostinex içmemi istedi.
karnım şiş ve hala geçmedi yumurtalıklarımda hala birşey varmışta patlayacakmış gibi inanılmaz rahatsız ediyor
sizler neler yaşadınız işlemden sonra?

Ya canım benim de moralim çok bozuk bu ohhs toplamadan sonra mi oluyo?
Banada obur ay yapalım dolduralım dedi.cok ağladım bugün çarşamba yumurta toplanıp cumartesi transfer olacak ama dr yapmayalım progesteron 1.in altında olacakken 2.küsür çıkmış tutunmaz diyo

Ohhs herkesde görülen bişi değil 20 ve üstü yumurta toplanınca oluşabilecek bişi fakat sen doktorunu dinle derim dinlenmiş vücut daha sağlıklı bebeğin tutunması için ağlancak bişi yok bol dua ve morel en mühim şey

6 yumurta toplandı 3 yumurta beşinci güne geldi 2,transfer 1 donduruldu

25 yumurta toplandi 14 u dollendi ama bolunmeyle ve kaliteyle ilgili arayacaklarmış. umarım herşey güzel olur. doktorum 1 tane transfer edilecek dedi

Benmde bugün toplandı 15 tane cıktı.. Inşallah güzel olur ama benim progesteron yüksekti inş tutar Rabbim yardımcımız olsun
Buarada dr cumartesi yapılabilir transfer dedi embriyologda belli olmaz biz arıcak belki pazartesi yapılır dedi..şimdi bugün sayıyormuyum acaba kaçıncı gün embriyosu olacak

Selamlar
11 tane toplandı 8 i döllendi sadece 2 tanesi 5. Güne yetişti biri transfer edildi biri donduruldu
Şuan sonuç bekliyorum

hayirli olsun ,guzel haberler alirsin insallah . ben de su an yumurta toplama oncesi igne oluyorum,sali gunu kontrole gidicem. bakalim nasil olacak ?
Geç oldu biraz ama tesekkürler suan da 29.hafta gebeyim : ) Darısı tüm cocuk isteyenlerin başına inşallah

Selam kızlar bende bütün opu oldum 8 yumurtam toplandı biraz sancım ve karın şişliğim var ohss nedir korktum yazılanları okuyuncabu karın şişliği ne zaman iner açan.transfer bu ay yaparız dedi doktorum

Merhaba benim de dün 27 yumurtam toplandı bugün aradılar 16 tane döllenmiş , acıbadem Adana da ama doktor Gökhan çıragil Mersin’den gidiyorum sizce nasıl sayı çok korkuyorum ilaçlar dahil toplam herşey 9.400₺ tuttu raporsuz

Çok güzel canım inşallah sonuna kadar devam ederler yumurtalar :) hem dondurma işlemi için de iyi olur.ilerde tekrar bebek istersen ilk zaman ki ilaçlarını almaya gerek kalmaz.Rabbim yardımcın olsun inşallah

7 yumurta toplandı... 6 tane döllendi..
5.Gün embriyomuz var...
1 transfer yapıldı negatif ile sonuçlandı
2 tane dondurulmuş 5.gün embriyolar var
2.transfer için çok korkuyorum hazır değilim. .

7 yumurta toplandı... 6 tane döllendi..
5.Gün embriyomuz var...
1 transfer yapıldı negatif ile sonuçlandı
2 tane dondurulmuş 5.gün embriyolar var
2.transfer için çok korkuyorum hazır değilim. .
Bence iyi 5. Gün önemli benim hiç gelmiyor 5. Gine tutar inş

Çok güzel canım inşallah sonuna kadar devam ederler yumurtalar :) hem dondurma işlemi için de iyi olur.ilerde tekrar bebek istersen ilk zaman ki ilaçlarını almaya gerek kalmaz.Rabbim yardımcın olsun inşallah
İnş ya yarın önemli bölünmesi inş yarın iyi haberler alırım , sizin ki tüp bebek mi hamile misiniz

Bence iyi 5. Gün önemli benim hiç gelmiyor 5. Gine tutar inş

Inşallah canım ama ilk tüp bebek de hissettiğimi şimdi hissetmiyorum umutsuz bakıyorum artık .. allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…