- 27 Şubat 2018
- 59
- 34
- 3
- 36
Ohhs herkesde görülen bişi değil 20 ve üstü yumurta toplanınca oluşabilecek bişi fakat sen doktorunu dinle derim dinlenmiş vücut daha sağlıklı bebeğin tutunması için ağlancak bişi yok bol dua ve morel en mühim şeyYa canım benim de moralim çok bozuk bu ohhs toplamadan sonra mi oluyo?
Banada obur ay yapalım dolduralım dedi.cok ağladım bugün çarşamba yumurta toplanıp cumartesi transfer olacak ama dr yapmayalım progesteron 1.in altında olacakken 2.küsür çıkmış tutunmaz diyo
10 toplanmıştı 6 si olgundu. Yanlış yazmisimm. 6 si da dollendi. 3 tanesi 5 gün e gelebildi.6 yumurta toplandı 3 yumurta beşinci güne geldi 2,transfer 1 donduruldu
Geç oldu biraz ama tesekkürler suan da 29.hafta gebeyim : ) Darısı tüm cocuk isteyenlerin başına inşallahhayirli olsun ,guzel haberler alirsin insallah . ben de su an yumurta toplama oncesi igne oluyorum,sali gunu kontrole gidicem. bakalim nasil olacak ?
7 yumurta toplandı... 6 tane döllendi..
5.Gün embriyomuz var...
1 transfer yapıldı negatif ile sonuçlandı
2 tane dondurulmuş 5.gün embriyolar var
2.transfer için çok korkuyorum hazır değilim. .
Bence iyi 5. Gün önemli benim hiç gelmiyor 5. Gine tutar inş7 yumurta toplandı... 6 tane döllendi..
5.Gün embriyomuz var...
1 transfer yapıldı negatif ile sonuçlandı
2 tane dondurulmuş 5.gün embriyolar var
2.transfer için çok korkuyorum hazır değilim. .
İnş ya yarın önemli bölünmesi inş yarın iyi haberler alırım , sizin ki tüp bebek mi hamile misinizÇok güzel canım inşallah sonuna kadar devam ederler yumurtalar :) hem dondurma işlemi için de iyi olur.ilerde tekrar bebek istersen ilk zaman ki ilaçlarını almaya gerek kalmaz.Rabbim yardımcın olsun inşallah
Bence iyi 5. Gün önemli benim hiç gelmiyor 5. Gine tutar inş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?