- 9 Haziran 2012
- 3.792
- 15.482
- 408
Sizin tüp bebeğiniz nerede yapıldı
Acıbadem bursa .. doktor şahin zeteroglu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin tüp bebeğiniz nerede yapıldı
Benim de 3. Tüp bebek asla eskisi gibi heyecanımı merakım yok çok rahatım çünkü çok umutsuzumInşallah canım ama ilk tüp bebek de hissettiğimi şimdi hissetmiyorum umutsuz bakıyorum artık .. allah bekleyen herkesin yüzünü güldürsün inşallah...
Hastanelerimiz aynı benim de şuan acıbadem Adana umarım sizin gibi pozitif olur , allah kucağınıza almayı nasip etsinAcıbadem bursa .. doktor şahin zeteroglu
Benim de 3. Tüp bebek asla eskisi gibi heyecanımı merakım yok çok rahatım çünkü çok umutsuzum
Hastanelerimiz aynı benim de şuan acıbadem Adana umarım sizin gibi pozitif olur , allah kucağınıza almayı nasip etsin
Amin olmadıkça umutsuzluk artıyor gerçekten sizin neden transfer olmadı kiDemekki olumsuz sonucu gördükçe inanmıyoruz artık positif olacağına...
Ilkinde çok heyecan yapmıştım kesin oldu dedim negatifi öğrenince çok ağladım hatta şoka girdim... aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkuyorum ... O heyecan yok içimde artık... allah hepimizin sonunu hayır etsin inşallah
Amin olmadıkça umutsuzluk artıyor gerçekten sizin neden transfer olmadı ki
benim ilk tüp bebek denemesinde tuttu canım.ama çevremde 3.de tutan bar asla kaybetmeyin umudunuzu kuzenim 5.denemede tuttu hiç yılmadı sizde yılmayın.kokay değil biliyorum bende sizin yollarınızdan geçtim az da olsa.ama biliyorum ki rabbim herşeyin zamanını bilir
Tesekkurler, amin insallah. Tuplerim tikaliydi. Adana baskent hastanesinde yaptirdim.Hangi hasteneydi ve neden tüp bebek yani sıkıntı nedir acaba, hayırlı olsun allah kavuştursun sizi bebeğinize
Merhaba özel birsey kullandınız mı yumurtalarinizi kaliteli olması içinİlk denemem 7 yumurta toplandı ve hepsi döllendi. 6 tanesi 5.güne kadar geldi. 3 tanesi AA kalite 3 tanesi orta kalite. Aslında 2 adet AA transferi olacaktım ama transferden önceki gece ohss yaşadım. Sağ yumurtalığım şişmiş ve hafif su toplamalar vardı. Transfer günü de dahil aşırı sancım oldu. Doktor 2 transfer riskli dedi tek transfer yaptı diğer 5ini dondurdu. Dün transferimin 7.günüydü pozitif çıktı. İnşallah katlanarak artar değerim. Allah isteyen herkese nasip etsin.