• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kac yumurta toplandi kaci transfer edildi sonuclar neler ??

Benim de 3. Tüp bebek asla eskisi gibi heyecanımı merakım yok çok rahatım çünkü çok umutsuzum

Demekki olumsuz sonucu gördükçe inanmıyoruz artık positif olacağına...
Ilkinde çok heyecan yapmıştım kesin oldu dedim negatifi öğrenince çok ağladım hatta şoka girdim... aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkuyorum ... O heyecan yok içimde artık... allah hepimizin sonunu hayır etsin inşallah

Hastanelerimiz aynı benim de şuan acıbadem Adana umarım sizin gibi pozitif olur , allah kucağınıza almayı nasip etsin

Inşallah bir gün positif olur. .
1. Ci negatif ile sonuçlandı..
2. Ci transferi gerçekleşmedi henüz korkuyorum 2. Ci için...

Demekki olumsuz sonucu gördükçe inanmıyoruz artık positif olacağına...
Ilkinde çok heyecan yapmıştım kesin oldu dedim negatifi öğrenince çok ağladım hatta şoka girdim... aynı şeyleri yaşayacağım diye çok korkuyorum ... O heyecan yok içimde artık... allah hepimizin sonunu hayır etsin inşallah
Amin olmadıkça umutsuzluk artıyor gerçekten sizin neden transfer olmadı ki

Amin olmadıkça umutsuzluk artıyor gerçekten sizin neden transfer olmadı ki

Piskolojik tedavi görmeye başladım o yüzden ertelendi.. ilk negatifi görünce çok yıprandım... yaza düşünüyoruz 2.transferi inşallah..
Sizin ne zaman 3. Transfer

benim ilk tüp bebek denemesinde tuttu canım.ama çevremde 3.de tutan bar asla kaybetmeyin umudunuzu kuzenim 5.denemede tuttu hiç yılmadı sizde yılmayın.kokay değil biliyorum bende sizin yollarınızdan geçtim az da olsa.ama biliyorum ki rabbim herşeyin zamanını bilir

benim ilk tüp bebek denemesinde tuttu canım.ama çevremde 3.de tutan bar asla kaybetmeyin umudunuzu kuzenim 5.denemede tuttu hiç yılmadı sizde yılmayın.kokay değil biliyorum bende sizin yollarınızdan geçtim az da olsa.ama biliyorum ki rabbim herşeyin zamanını bilir

Bizede dua eder misin canım rabbim bizimde muradimızı versin sağlıkla inşallah.. seninde hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin inşallah...

Etmez miyim hiç ilk gündem beri Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.çekmeyen bilmez bu duyguları çevremde biri hamile olduğunda ya da bebeği olduğu zaman hep ağlardım.üzülürdüm.Allahım derdim naptım ben sana çok kötü bir insan mıyım kimsenin malında canında gözüm Yok.Senden istediğim karnıma bir can.Ama rabbim öyle büyük ki bana 2 tane can verdi inaşşalh sağ Salim kucağıma aldığım günleri de götürürüm. O yüzden bence biz kulları özeliz hep öyle düşündüm bu dünyada sınavımız evlatlarımız.

Beni bugün aradılar 8 tane embriyo kalmış devam eden 2 tane çok hücresi varmış sayılmayan . 1 tane 12 diğerleri 10 taneymiş, yarın pazar diye bakmayacaklarmış pazartesi günü arayacaklarmış

38 yasindayim. 15 yumurta toolandi. 13. Dollendi. 6 tanesi 5. Gune geldi. Iclerinden en iyisi transfer edildi ve basarisiz oldu. Diger yumurtalar 6. Gun donduruldu. Ikisi transfer edildi. Biri tuttu. Su an 11 haftalik hamileyim. 3 yumurtam da buzlukta :) insallah herkes diledigi sonuclari alir en kisa zamanda.

Hangi hasteneydi ve neden tüp bebek yani sıkıntı nedir acaba, hayırlı olsun allah kavuştursun sizi bebeğinize

Hangi hasteneydi ve neden tüp bebek yani sıkıntı nedir acaba, hayırlı olsun allah kavuştursun sizi bebeğinize
Tesekkurler, amin insallah. Tuplerim tikaliydi. Adana baskent hastanesinde yaptirdim.

Maşallah zaten tüp bebek için önemli olmayan kısım tüp bebekte tüplere ihtiyaç yok diye biliyorum allah dermanı olanı versin , gerçekten tüp bebek mucize bir buluş ama keşke şu doktorlara embriyologlara tam güvensek onlar işini tam yapsa çünkü benim çok güven sorunum var , nedense çünkü işin içinde sömürmeye çok müsait bi durum var , kısırlık , allah iyi insanlar ile karşılaştırsın, başkent Adana iyi bir Hastane kandırma dolandırmaca yok sadece biraz daha Güleryüz olsa , ben iyi biliyorum orayı 2. Tüp bebeğimi yaptım , tuttu ama düşük oldu , doktorunuz kimdi benim Esra bulgandı

merhaba. benim ilk tüp bebek denemem. pztsi toplama yapıldı. 20 yumurtadan 16sına işlem yapıldı. 7si döllendi. perşembe transfer olacak nasipse. rahim kalınlığım 9.3. doktor bu ay yapalım dedi transferi. yaşım 35. sizce kaç taneaini transfer eder. size doktorunuz sormuşmuydu, yoksa kendisi mi karar verdi??

İlk denemem 7 yumurta toplandı ve hepsi döllendi. 6 tanesi 5.güne kadar geldi. 3 tanesi AA kalite 3 tanesi orta kalite. Aslında 2 adet AA transferi olacaktım ama transferden önceki gece ohss yaşadım. Sağ yumurtalığım şişmiş ve hafif su toplamalar vardı. Transfer günü de dahil aşırı sancım oldu. Doktor 2 transfer riskli dedi tek transfer yaptı diğer 5ini dondurdu. Dün transferimin 7.günüydü pozitif çıktı. İnşallah katlanarak artar değerim. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Merhaba özel birsey kullandınız mı yumurtalarinizi kaliteli olması için
Benimde 7tane toplandı 1tane embriyo döndürüldü

Back