Gebeliğe Hazırlık Kaç ayda hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
6.ay oldu hala bi gelisme yokk

Sen birşey yaptın mı kuzum :/ dr fln gittin mi
Gittim 3.ay tembel yumurta dedi klomen verdi büyümemiş dedi cagrdigi günde randevusu doluymuş kalakaldım diğer doktora gittim catlamis bile falan dedi alttan bakti ve her şey normal çok az tembellik var ama adetin düzenli doğal dene acelen yoksa dedi bi kac aya gidicem tekrar sen ne yaptın peki

Ben de hormon testi ve sperm testi normal çıktı canım haftaya hsg giricem yumurtanın tembel oldugunu nasıl tespit etti muayenede mi

benim de adetim düzenli ya resmen ovü günlerini net yakalıyorum hem takvim hem de ovü testinden e hormon sorun yok sperm sorun yok adetim düzenli kafayı yicem artık

Kızıma tek ilişkide hamile kalmıştım. O güne kadar da hep korumuştuk. Bu kadar kolay olması beni çok şaşırtmıştı. Çok şükür sağ salim doğdu. Şimdi 2.bebeğimizi istiyoruz. Bu 5.ayımız. 4 ayda 2 kimyasal geçirdim. Bugün de erken gebelik testi yaptım reglime 4 gün var. 2.çizgi çok silik bir şekilde çıktı. Kendime söz vermişti erken gebelik testi yapmicam sonra negatife dönüyor regli olunca çok üzülüyorum diye ama yine dayanamadım. babamıza babalar günü hediyesi vermek istemiştim. Bakalım bu ay da bebiş yoksa bi süre ara vericez. Aşı olucam artık kışa kadar bekleriz yeni deneme için. Nasipppp. Allah kimseye aratmasınnnn

Ah canım o çift çizgiyi görme anını düşünmek bile bana öyle büyük bir mutluluk veriyor ki senin msjını okurken çok mutlu oldum :) inşallah Rabbim sağlıkla kucagına almayı nasip eder bizleri de bekletmez amin :)

Aminnnn Allah isteyen herkese versinnn tez zamanda inşallahh

Ovü testi yapıyormusun dr gittiniz mi cnm
Evet doktora gittim bi sıkıntı yok şükür. Eşim gitmedi. Bu ay da olmazsa ben de gideyim doktora diyordu ki aşı hakkı doğdu. Biz de yoksa aşı olayım erteleyelim diye karar aldık. Çok stres oldu o da kaç aydır 2 aydır da ovulasyonla takip ediyorum yumurtlamamı. Gün aşırı değerlendirdik. Geçen ay 1 gün yumurtlama ertesi gün çatlama olmuştu. Bu ay yumurtlamam 3 gün sürdü 4.Gün çatladı. O çatlamasaydı ben çatlıcaktım valla.

Hahahah benim de 2 gün sürdü ya ilişkiden soğudum desem yeridir çatlama bitince son bir yada iki ilişki olup bırakıyoruz bir dahaki yumurtlamaya kadar yıldım:)

Hahahah benim de 2 gün sürdü ya ilişkiden soğudum desem yeridir çatlama bitince son bir yada iki ilişki olup bırakıyoruz bir dahaki yumurtlamaya kadar yıldım:)
Biz de bırakıyoruz genelde. Ben bebeğin tutuncağı varsa da belki bi şey olur tutunamaz diye korkuma yaklaşmıyorum yanına. Hele bugün sabah kasığım çok ağrıyo dedim, cidden ağrım vardı tam o sırada da kız uyandı uykusundan. Bizim bey diyo ki tabiii doğurgan dönemin bitti benimle işin bitti

Hahahhh ya neler yaşıyoruz şu süreçte :) çift çizgi görünce ne hissettin :)

Hahahhh ya neler yaşıyoruz şu süreçte :) çift çizgi görünce ne hissettin :)
Huzurrrrrr ama bi yandan da korkuyorum. 2 sefer daha böyle görmüştüm çünkü hayal kırıklığı oldu. Hele ilki çift çizgiyi gördükten 2 hafta sonra kanamam oldu öyle öğrendim kimyasal olduğunu. 1 temmuza randevu aldım hemenn. Kısmetse bir sıkıntı yoksa o gün tam 5 haftalık olucak. Hep de nasip kısmet diyorum. Regl olunca üzülüyorum. Bebelerimiz zamanlarını kendileri biliyolar. Onlar isteyince gelirler çok bekletmesinler

Amin canım inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…