Süpersin cnm bugün dr da bana rahmin ters dedi bu gebe kalmaya engel değilmiş ama dediğin gibi düşünmeye başladım artık ben de çünkü hep aynı pozisyonda deniyorduk biz de bir de farklı şekilde denemeyi düşünüyorum ben de bakalım fatdası olacak mı sen pozisyonu ne zmn değiştirmeye başladın ?Ah ah... O kadar haklısın ki yazdıklarında. 3 yıl oldu evleneli 1 yıl oldu deniyoruz. Kilo verdim, eşim de bende hsg dahil tüm testlerden geçtik hiçbir sorun yok. Vakti saati vardır diyorum ama benden sonra evleneler ya doğurdu ya hamile kanıma dokunuyor. Sana tavsiyem hep aynı pozisyonda deneme hsg den sonra rahmim hafif sağa eğimli çıktı bir ebe de ters ilişki tavsiye edip yüzüstü uzanıp sol dizimi karnıma çekip bi süre yatmamı tavsiye etti 1 senedir sadece klasik pozisyon deniyorduk sırt üstü uzanıp bekliyordum sen de çeşitlendir biri klasik de kalırken diğeri ters te kalıyor çok açık oldu kusura bakmayın ama insan uçan kuştn medet umup duyduğunu yapmaua çalışıyor
Geçen ay hsg çekildim rahmi öğrendim sonra bu ay drğiştirdim daha o tavsiyeyi aldım zaten afedersiniz diz dirsek pozisyonu diyolar genelde o pozisyonda hamilr kalmak klasiğe göre daha kolaymış rahim aşağı doğru meyilli kaldığı için ya nasip bunlar vesile yaradan ol deyince olacak tabide duyduğumuzu deniyoruz :)Süpersin cnm bugün dr da bana rahmin ters dedi bu gebe kalmaya engel değilmiş ama dediğin gibi düşünmeye başladım artık ben de çünkü hep aynı pozisyonda deniyorduk biz de bir de farklı şekilde denemeyi düşünüyorum ben de bakalım fatdası olacak mı sen pozisyonu ne zmn değiştirmeye başladın ?
Hislerimize tercüman olmuşsunMerhaba kızlar öncelikle konumuz kaç ayda hamile kaldınız neler yaşadınız bu süreçlerde
bana gelirsek...
eşimle 2.5 yıldır evliyiz ben 29 yaşındayım kocam 37 çocuk yapmaya karar verdik ve hemen olur zannediyordukilk ay olmadı gülüp geçtik zaten çok çabalamadık diye 2. Ay 3. Ay derken artık tükenmeye başladık bugün 5. deneme sonrası adet oldum duygularımı anlatamam..
Her adet bitimi sanki bir önceki ay hayal kırıklığını yaşamamış, o teste bakarken evet bu sefer diye bir mucizeyle karşılaşmayı beklememiş ve o tek çizgili teste nefret öfke üzüntü ve ekleyebileceğiniz bir sürü duygu dolu gözlerle bakmamışçasına her adet bitimi yeni bir ümit başlıyor...
Şu durumu yaşamasam başkasından duysam ne kadar saçma anlamsız ve abartı gelirdi.. belki kimileri diyecek ki yıllarca bekleyenler var yada daha çok yeni ama malesef bu insana kendini iyi hissettirmeye yetmiyor.. yaşayan bilir
bunları okurken eminim ki yazımda kendini bulacak bir sürü kadın olacak..
adetim düzenli ve ovülasyon haftası ve genelde sonrası da bir süre gün aşırı ilişkimiz oldu. Bazen yumurtlama günü öncesi ve sonrası üç gün üst üste... olmadı ovülasyon testi aldım bu ay yumurtlamayı ve çatlamayı yakaladım yine olmadı.. eşime iki hafta kadar çakşır suyu içirdim , cevizler , cevizli sucuklar, havuç suyu verdim. Keçi boynuzunu kaynatıp günde iki bardak içirdim. İncir
Sonuç ? adet oldum ...
adetim başladığında onun yerleşme kanaması olduğuna kendimi ikna etmek için yazılar okudum, videolar izledim.
10 lu hamilelik testini bir ayda bitirdim.. sabah akşam yaptığımı biliyorum...
adetime 5 gün kala predictor erken gebelik testi aldım negatif çıkınca internette bunun yanlış olabileceğine kendime inandırmak için yazılar bulmaya çalıştım.
olur da yerleşme kanaması gelirse göreyim diye.. sadece açık renk iç çamaşırı giydim...
okumadığım yazı, izlemediğim video kalmadı. Başkalarının hikayelerini dinlemekten yoruldum. Yoruldum ama yine de şuan bana en iyi gelen şey de bu biliyor musunuz...
Etrafımda bir sürü insana kaç ayda hamile kaldın süren nasıl oldu diye sorular sormaya başladım. Normalde ben olsam ne alaka derim.. ama insanlar sağolsun beni sevdikleri için samimiyetle uzun yada kısa kendi süreçlerini anlattılar..
düşünsenize hayatınız durmuş gibi sürekli sadece aynı konuları okuyorsunuz, izliyorsunuz, konuşuyorsunuz ve tüm bunlar olurken çok büyük sorumlulukların ve stresin olduğu , sürekli müdürle iç içe çalıştığınız hesap verdiğiniz ve büyük bir stresin içinde dönen işinize ertesi sabah kalkıp gitmek zorundasınız.. inanın aslında çok çalışkan disiplinli ve başarılı biriyimdir aslında ama şuan müdürümün yüzüne bu istediklerinizi yapacak gücüm yok nolur beni rahat bırakın diyesim geliyor ama yapamıyorsun işte ...
bir de tüm bunlar olurken etrafınızda instagramınızda sürekli hamile kalan arkadaşlarınızı tanıdıklarınızı görmek size daha çok acı veriyor..
Pazartesi günü doktora gideceğiz eşimle. Doktor adetin 3. Günü gelmemi istedi test yapacakmış detayını gidince konuşacağız... eşim de sperm testi yaptıracak..
Rabbime herşey için şükürler olsun herşeyin hayırlısını o bilir.. ama gerçekten çok yoruldum... diyorum ya belki 5 deneme için fazlasını yaşayanlar çok yeni diyecek ama malesef insanın elinde olmuyor işte kızlar...
Biraz da sizler anlatın güzel anneler .. kaç ayda hamile kaldınız doktora gittiniz mi neler yaşadınız.. anlatın da umudum
Canım bir gelişme var mıGeçen ay hsg çekildim rahmi öğrendim sonra bu ay drğiştirdim daha o tavsiyeyi aldım zaten afedersiniz diz dirsek pozisyonu diyolar genelde o pozisyonda hamilr kalmak klasiğe göre daha kolaymış rahim aşağı doğru meyilli kaldığı için ya nasip bunlar vesile yaradan ol deyince olacak tabide duyduğumuzu deniyoruz :)
Verebileceğim olumlu bir gelişme yoj malesefCanım bir gelişme var mı
Verebileceğim olumlu bir gelişme yoj malesefama ben artık rahmim eğikliğinden kaynaklı spermle yumurtamın birleşmediğini düşünüyorum en kısa zamanda aşılama için bir doktorla görüşücem olumsuz düşünmek yok bir gün bu mutluluğu yaşayacağız inşallah Ama eğer böyle bir iç tereddütün varsa moralini bozmadan yap tabi ki ama lütfen kötüyü düşünme sadece doğru zamanını bekliyor
olumsuz düşünmek yok bir gün bu mutluluğu yaşayacağız inşallahVerebileceğim olumlu bir gelişme yoj malesefama ben artık rahmim eğikliğinden kaynaklı spermle yumurtamın birleşmediğini düşünüyorum en kısa zamanda aşılama için bir doktorla görüşücem sanırım
Amin inşallah. Ama cidden artık ulaşmadığını düşünüyorum. Spermlerin tüplerime bariz bir şekilde rahim ağzı sağda kalıyor sağa dönmeyi akıl ediyorlarsa bilemicemolumsuz düşünmek yok bir gün bu mutluluğu yaşayacağız inşallahAma eğer böyle bir iç tereddütün varsa moralini bozmadan yap tabi ki ama lütfen kötüyü düşünme sadece doğru zamanını bekliyor
Benim henüz adet dönemim gelmedi canım ama bu ay da olmazsa ilaçlı rahim filmi çektirmeyi düşünüyorumAmin inşallah. Ama cidden artık ulaşmadığını düşünüyorum. Spermlerin tüplerime bariz bir şekilde rahim ağzı sağda kalıyor sağa dönmeyi akıl ediyorlarsa bilemicemtıbben doktorun demesine göre hiçbir engel değil durum ama nasip siz neler yaptınız
Benim de gelmedi ama bugün erken gebelik testi yaptım negatifti benim umudum soluyor yavaş yavaş hep kendime umut aradım en son umudum hsgydi Allah biliyo doğrusunu. İnşallah olmuştur da hsg çekilmenize gerek kalmaz çekilseniz bile inşallah ilk aydan kavuşursunuz mucizenize.Benim henüz adet dönemim gelmedi canım ama bu ay da olmazsa ilaçlı rahim filmi çektirmeyi düşünüyorum
Merhaba bende 2.5 senedir evliyim ilk sene fazla takmadim yaşımdan dolayi 2.senemiz derkern neden olmuyor bir sorun mu var diye dusunmeye basladim esimi zor ikna edip gittik doktora iyi ki de gitmisiz bazi degerlerimiz dusuktu simdi ise igne tedavisini deniyoruz insallah olur ağir zor bir imtihan yasamayan bilemez ama şunu anladim ki Allah verpde imtihan ederse o daha zormuş gerçekten anne baba olabilecek insanlara nasip etsin hayirliysa hayirli bir evlat size tavsiyem stresten uzak durmak en buyuk engellerden birisi Allah tez zamanda kucağinizi doldursunMerhaba kızlar öncelikle konumuz kaç ayda hamile kaldınız neler yaşadınız bu süreçlerde
bana gelirsek...
eşimle 2.5 yıldır evliyiz ben 29 yaşındayım kocam 37 çocuk yapmaya karar verdik ve hemen olur zannediyordukilk ay olmadı gülüp geçtik zaten çok çabalamadık diye 2. Ay 3. Ay derken artık tükenmeye başladık bugün 5. deneme sonrası adet oldum duygularımı anlatamam..
Her adet bitimi sanki bir önceki ay hayal kırıklığını yaşamamış, o teste bakarken evet bu sefer diye bir mucizeyle karşılaşmayı beklememiş ve o tek çizgili teste nefret öfke üzüntü ve ekleyebileceğiniz bir sürü duygu dolu gözlerle bakmamışçasına her adet bitimi yeni bir ümit başlıyor...
Şu durumu yaşamasam başkasından duysam ne kadar saçma anlamsız ve abartı gelirdi.. belki kimileri diyecek ki yıllarca bekleyenler var yada daha çok yeni ama malesef bu insana kendini iyi hissettirmeye yetmiyor.. yaşayan bilir
bunları okurken eminim ki yazımda kendini bulacak bir sürü kadın olacak..
adetim düzenli ve ovülasyon haftası ve genelde sonrası da bir süre gün aşırı ilişkimiz oldu. Bazen yumurtlama günü öncesi ve sonrası üç gün üst üste... olmadı ovülasyon testi aldım bu ay yumurtlamayı ve çatlamayı yakaladım yine olmadı.. eşime iki hafta kadar çakşır suyu içirdim , cevizler , cevizli sucuklar, havuç suyu verdim. Keçi boynuzunu kaynatıp günde iki bardak içirdim. İncir
Sonuç ? adet oldum ...
adetim başladığında onun yerleşme kanaması olduğuna kendimi ikna etmek için yazılar okudum, videolar izledim.
10 lu hamilelik testini bir ayda bitirdim.. sabah akşam yaptığımı biliyorum...
adetime 5 gün kala predictor erken gebelik testi aldım negatif çıkınca internette bunun yanlış olabileceğine kendime inandırmak için yazılar bulmaya çalıştım.
olur da yerleşme kanaması gelirse göreyim diye.. sadece açık renk iç çamaşırı giydim...
okumadığım yazı, izlemediğim video kalmadı. Başkalarının hikayelerini dinlemekten yoruldum. Yoruldum ama yine de şuan bana en iyi gelen şey de bu biliyor musunuz...
Etrafımda bir sürü insana kaç ayda hamile kaldın süren nasıl oldu diye sorular sormaya başladım. Normalde ben olsam ne alaka derim.. ama insanlar sağolsun beni sevdikleri için samimiyetle uzun yada kısa kendi süreçlerini anlattılar..
düşünsenize hayatınız durmuş gibi sürekli sadece aynı konuları okuyorsunuz, izliyorsunuz, konuşuyorsunuz ve tüm bunlar olurken çok büyük sorumlulukların ve stresin olduğu , sürekli müdürle iç içe çalıştığınız hesap verdiğiniz ve büyük bir stresin içinde dönen işinize ertesi sabah kalkıp gitmek zorundasınız.. inanın aslında çok çalışkan disiplinli ve başarılı biriyimdir aslında ama şuan müdürümün yüzüne bu istediklerinizi yapacak gücüm yok nolur beni rahat bırakın diyesim geliyor ama yapamıyorsun işte ...
bir de tüm bunlar olurken etrafınızda instagramınızda sürekli hamile kalan arkadaşlarınızı tanıdıklarınızı görmek size daha çok acı veriyor..
Pazartesi günü doktora gideceğiz eşimle. Doktor adetin 3. Günü gelmemi istedi test yapacakmış detayını gidince konuşacağız... eşim de sperm testi yaptıracak..
Rabbime herşey için şükürler olsun herşeyin hayırlısını o bilir.. ama gerçekten çok yoruldum... diyorum ya belki 5 deneme için fazlasını yaşayanlar çok yeni diyecek ama malesef insanın elinde olmuyor işte kızlar...
Biraz da sizler anlatın güzel anneler .. kaç ayda hamile kaldınız doktora gittiniz mi neler yaşadınız.. anlatın da umudum
Aaaa sen ne zmn hsg çektirmiştin yeni mi çok oldu muBenim de gelmedi ama bugün erken gebelik testi yaptım negatifti benim umudum soluyor yavaş yavaş hep kendime umut aradım en son umudum hsgydi Allah biliyo doğrusunu. İnşallah olmuştur da hsg çekilmenize gerek kalmaz çekilseniz bile inşallah ilk aydan kavuşursunuz mucizenize.
canım şimdi okdum önceki mesajı dur daha çok yeni çektirmişsin hsg :) benim arkadaslarımda hsgden 3 ay içinde kalan çok var daha çok yeni o yuzden asla moralini bozmana gerek yokBenim de gelmedi ama bugün erken gebelik testi yaptım negatifti benim umudum soluyor yavaş yavaş hep kendime umut aradım en son umudum hsgydi Allah biliyo doğrusunu. İnşallah olmuştur da hsg çekilmenize gerek kalmaz çekilseniz bile inşallah ilk aydan kavuşursunuz mucizenize.
Amin inşallah önümüzdrki ay 3 bakalım ne olacakcanım şimdi okdum önceki mesajı dur daha çok yeni çektirmişsin hsg :) benim arkadaslarımda hsgden 3 ay içinde kalan çok var daha çok yeni o yuzden asla moralini bozmana gerek yok
Udi hindiyi ne için önerdiniz acaba ?udi hindi yağı içmenizi öneririm. bir de stressiz kalmayı deneyin, zor ama stres de etkiliyor olabilir.
gebe kalabilmek içinUdi hindiyi ne için önerdiniz acaba ?
Allah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin bu süreçte dr gitmişsinizdir ne yorum yaptı bir sorun var mıydı hcg vs cekildiniz miMerhablar öncelikle bende 1,5 yıllık deneyim sonrası şuanda gebeyim bu süreç beni çok çok yıprattı tabiki bazılarına göre kısa bile gelebilir bu süre ama o 1,5 yıl içinde her adet günüm geldiğinde adet olduğumda ağlama krizine giriyordum üzülüyorum ama çok şükür çabalarım sonucu pest etmedik her ay değerlendirdik 1 ay bilw boş geçmedik allahım şimdi insallah sizlerede Naip Eder en kısa sürede
Evet canım düzenli olarak 6 ay doktor kontrolünde yumurtlama takibim yapıldı testlerimiz yapıldı rahim filmi çekildim herhangi bir sorun yoktu sadece bekledikAllah sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin bu süreçte dr gitmişsinizdir ne yorum yaptı bir sorun var mıydı hcg vs cekildiniz mi