Gebeliğe Hazırlık Kaç ayda hamile kaldınız

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Rahim filmi acılı mı canım bir de rahim filmi cektirirken o ilaçlı su rahmi temizliyor diyorlar doğru mu acaba

Ne kadar güzel bir kalple yazmışsın canım çok sağol

Canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin çok zormuş yaşadıkların
2 buçuk yıllık evlisiniz ama 5 aydır deniyorsunuz demi canım rahim filmi önerebilir doktorunuz sonrasındada yumurta çatlatma tedavisi ve eşin de muhakkak tahlil versin ondanda sorun varsa vakit kaybetmeden oda tedavi görsün inşallah olur hayırlı zamanda

Amin canım, sağol

Hepimiz zorlu yollardan geçtik. Denemeler, kurler, testler, etrafdan duydugumuz laflar. Ben kafadan atip aşilamaya karak verdiyim ay hamile kalmişdim. Sonu kotu bitse de 20ci ayda hamile kalmişdim. Sen eyer boyle devam edersen hamile kalma sureni uzatirsin. Kafan rahat olucam. Evet kafam rahat demekle olmuyor ama bizler malesef zorluyoruz surekli araştirma surekli neden diye sormalar. Adet gelmeden testlere başlamalar vucudumuzda yalnişlikla bir yerimiz agrisa hamileliye yorma ve saire. Ama kafamjzi birşeyle meşgul etmeliyiz. Ben 17 haftalikda dusuk yaptim. Daha 1 ayim olmadi dusuk yapali. Deli gibi araştiriyorum. Ama benim şuanki durumum farkli. Çunki birsey kaybettim ve onu bulmaya calisiyorum gibiyim. Galeriye giremiyorum. Aynada karnima bakamiyorum. Surekli bebeklerim için agliyorum. Bu aciyi yeni bebek durdura bilir gibi geliyor. Bu acim dinse ben de araştirmalari birakip kendi halime takilirim ama çok ozluyorum hamilelik gunlerimi. Bebeklerimi. Demem oki surekli beynini meşgul etme bebekle. Zamana ve Allaha birak olucak

Ah be canım çok üzüldüm Allah büyük malesef eski zamanlar gibi değil yediğimiz herşey hormonlu sağlıksız zaten devir öyle ki herşey stres ona da bağlıyorum Rabbim büyük Allah inşallah sana bugünlerini unutturacak güzel bir bebek nasip eder evimizde bebek seslerimiz olur güzel kokularını çeker popişlerini temizleriz :) Allah büyük çok bekleyen de var hemen sahip olan da düşük yapıp sonradan anne olan da ne yapalım kısmet herşey Allah can sağlığı versin öyle böyle eninde sonunda hayırlı ve sağlıklı şekilde gelsinler inşallah

Çok samimi yazmışsınız uzun uzun hikayemi anlatmak istedim
Bebek sahibi olmanın hemen olmadığını az çok çevremden biliyordum bu sebeple evlenir evlenmez hiç korunmadım.
1 sene hamile kalamadım; ve aylar geçtikçe ümitsizlik, hiç anne olmayacağım hissi geliyordu. Artık 13. Ayda baktım bebek yok; işe girdim baya da yoğun çalışıyordum hareketliydi işim, haftasonu da bir gün ev işi bir gün gezmeye gidince kafam epey boş kaldı. 8-5 çalışıyordum. Eşimse 4-12 ve 12-8 vardiya dönünce açıkçası pek verimli birliktelik olmadı. Ee birliktelik yok (önceki aylarda görev gibi iki günde bir tavşan gibiydik) kafada bebek düşünmeye fırsat yok, bol hareketli bir hayat var. Önceki aylar daha regle 1 hafta varken test yapmaya başlarken o ay geciktiğimi bile farketmemişim telefonuma bildirim geldi uygulamadan. Sonuç hamileydim hiç olacağına ihtimal vermediğim bir ayda hem de. Sonrası ise bebeğimle çok güzel bir 9 ay fakat doğumdan 3 gün sonra kaybettim.
Hem bir o kadar bekle hem de daha öpüp koklayamadan toprağa ver, mahvoldum
İkinci gebeğimde ise sezaryen olmama rağmen 3. Ayda korunmayı bıraktım çünkü hemen hamile kalamayacaktım. Psikolojimde dengesizdi hem korku hem de karşı konulmaz bir annelik hissi vardı sarıp sarmalamalıydım oğlumun kardeşini. 3. Ayı değerlendirdik, olmadı. 4.-5 ayda korktum korundum tekrardan, doktor 6 ay demişti. 6-7. Ayda yine korunmadım ve sezaryenden sonraki 7. Ayımda hamile kaldım. Totalde 3-4 ay yine..
Stres en büyük kaynak, hareketsizlik çok büyük etken. Size en büyük tavsiyem herşeyi oluruna bırakın bazen çok çok istemek değil hayırlısıyla istemek lazımmış bunu öğrendim. Evliliğimin 3. Senesinde kavuştuk yvrumla. Darısı hakkıyla annelik yapabilecek herkese nasip olsun diye hep dua ediyorum

İlk hamilelik 7.ayda hamile kaldım 2.si için başladık 5ay bitti halen hamile kalamadim

Rahim filmi acılı mı canım bir de rahim filmi cektirirken o ilaçlı su rahmi temizliyor diyorlar doğru mu acaba
Benim canım çok tatlıdır o yüzden biraz acı hissettim ama bana ilk ilac verildiğinde sağ tüpe ilac geçmedi tekrar verdiler o canımı çok yakti

Canım benim Rabbim sana o zor günlerini unutturacak kadar çok güzel günler yaşatsın inşallah gerçekten üzüntümüzü paylaşıyoruz burada çok şükür güzel yavruna kavuşmuşsun ben de hemen olur sanıyordum cocugu cok bekletmeyin diyenlere gıcık oluyordum meğer ne haklılarmış

InsaAllah bizler de tadariz annelik duygusunu. Evet Allah buyuk. Birseylerle sinaniyoruz hepimiz. Umutlu olalim Allaha yaslanalim hersey guzel olucak

Maşallah canım Eşiniz yada siz herhangi bir kontrol yaptırmış mıydınız

Kontrole gittmeyi düşünüyorduk bayramdan sonra ama gidemedik. ben ameliyat geçirdim dedik bikac ay erteleyelim vucudum toparlansin . Meğersem hamileymişim ameliyat sırasında bile. Allahım hic beklenmedik anda umudu kessenizde kısmetinizde varsa veriyor. Bende dahil isteyen herkese bebisni kucağına almayı nasip etsin Allah

Aaaaaaaaaaaa :))) aminnn canım

Amin canım aminn

merhaba ;

yazdıklarınla resmen olmasa da kısmen beni anlattın . 2 senelik evliyim. Evlendiğim ilk gece hamile kaldım .Düşükte öğrendim . Troid hastasıydım 2 hamileymişim ama düşük yaptım cahildim. İlaç kullanıyordum 1,5 yıldır . Troidlerim düzene girdi . Bu ay başladık calışmalara. Ama inanın o kadar stresliyim ki . resmen kafam da o varken ilişkiye giriyorum. Eltimin cocugu oldu iş yerimdeki arkadaslarımın cocukları hamileler derken artık bende anne olmak istiyorum. Herseyin hayrlısı tabiki. ilişkiden sonra ayaklarımı havaya dikip 10 dakika yattım 22 mayısta reglim bitti dün ilk denemeyi yaptık. Bana da dua edin cunku daha birsey belli değil ama arastırmadığım yer kalmadı . Stres cok etkiliyormuş ben stresten öleceğim

udi hindi yağı içmenizi öneririm. bir de stressiz kalmayı deneyin, zor ama stres de etkiliyor olabilir.

Kesinlikle insanın elinde değil sanırım gerçekten artık bu fikri bırakıp bide öyle denemek gerekiyor zor olsa da

Ah ah... O kadar haklısın ki yazdıklarında. 3 yıl oldu evleneli 1 yıl oldu deniyoruz. Kilo verdim, eşim de bende hsg dahil tüm testlerden geçtik hiçbir sorun yok. Vakti saati vardır diyorum ama benden sonra evleneler ya doğurdu ya hamile kanıma dokunuyor. Sana tavsiyem hep aynı pozisyonda deneme hsg den sonra rahmim hafif sağa eğimli çıktı bir ebe de ters ilişki tavsiye edip yüzüstü uzanıp sol dizimi karnıma çekip bi süre yatmamı tavsiye etti 1 senedir sadece klasik pozisyon deniyorduk sırt üstü uzanıp bekliyordum sen de çeşitlendir biri klasik de kalırken diğeri ters te kalıyor çok açık oldu kusura bakmayın ama insan uçan kuştn medet umup duyduğunu yapmaua çalışıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…