Kabus gibi bir Görümce..

18 yasında bı ınsanı nıye cıddıye alıyorsunuz kı
ayrıca esınızın parasını harcasanız nolur kı esınız o sızın
takmayın kafanıza muhattap olmayın
fılm ızleyelım falan dedıgınde bızım planımız var deyıp gorusmeyı kesın :)

Evet cok haklısın canım. Bende böle düsünüyorum. Fesatlık kıskanclık bu insalari hicbirzaman terk etmez.. bu insanlar hayatları boyunca baska insanlarla ugrasır
Sizin yapmanız gerekn aldırmamayı öğrenmek sanırım. Dip dibesiniz çünkü. Gülün geçin. Uyuz olsun. Zaten sizin kızgınlığınız onu mutlu ediyordur. Ya da siz de ha bire laf sokun "evde işi gücü yok akşama kadar laklak yapan insanlara şaşıyorum, gençsin otur çalış,ay yok canım sana der miyim iyi kalbimle hiç"

Valla hic cekme 18 yas kucuk degil bence laf sokmasini biliyorsa cahil degildir.
Sende lafini soyle gerektigi yerde, size gelmek istediginde falanda musait olmadigini soyle.
Esiniz ne diyor bu duruma?
Bence mesafeni koy anlasin, ay hic ugrasamam boyle tiplerle.

Bncede kıskanıyor . Ztn baslarda hep diyordu abim senin her istedigini yapıor bna yapmıyor diye..

Söylesin sizde söyleyin o nasıl lafını esirgemiyorsa sizde esirgemeyin koca parası yemek kötü bişey değil ki ayrıca siz yanında çalışıyorsunuz bi emek veriyorsunuz

Aslında bu tartışma iyi olmuş.Bundan sonra fazla yüz bulamaz en azından eve falan çağırmak zorunda kalmazsınız.
Bence artık muhabbeti kesin resmi olun merhaba merhaba bu kadar.Öyle gezmeye götürmek arabayla bırakmak falan hayatta yapmazdım.
Yapınca da kıymetini bilmiyor nasılsa bari yapma emek sarf etme.

Aynen kısknaiyor cok.. bana yaptıklarını onada yapsın istiyor.. allah askına. İnsan kocasına karısına yaptıklarının hepsini kardesinede yapabilirmi? Arada bir belki ama hep olmazki..

İnanin denedim .. herseyi aldım.. yanımda gezdirdim ama hicbirsey degismesi kötüleşti

Evet cok haklsınız.. arkadaslık yaparsın hata ablalık yaparsın hata.. hep düsman kesilirler..

Ne gzl söyledin aynen dogru olani bu

Uğraş bulamayınca sizinle uğraşıyor.Siz ona acil bi sevgili bulun.Onunla uğraşır.Bu konuda arkadaşlarınızdan yardım isteyin.vardir tanıdıklari.Erkek arkadaş için

o zaman kocaya verin onada kocası baksın basındanda kurtulur

18 yaşında bir kızın bu şekilde laf sokması hoş değil.Abisine açık açık bana da al dese masum olurdu ama bu farklı bir şey.
Siz ona yerini belli edin bence.Sen de büyüyüp evlenince inşallah kocan da sana alır diyebilirsiniz.Ben kendi paramla bla bla derse,ben üniversite mezunuyum,bugün bir işe girsem en az 2000 tl maaşım olur,o parayla kaç tane çanta alırım ama abine yardım ediyorum dersiniz.

Ahhh gorumceee gorumceee
Gormeyeyim seni omrumce
Zaten gelinler hep dort dortluk
ne ederse hep o eder başa bela gorumce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…