Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizin yapmanız gerekn aldırmamayı öğrenmek sanırım. Dip dibesiniz çünkü. Gülün geçin. Uyuz olsun. Zaten sizin kızgınlığınız onu mutlu ediyordur. Ya da siz de ha bire laf sokun "evde işi gücü yok akşama kadar laklak yapan insanlara şaşıyorum, gençsin otur çalış,ay yok canım sana der miyim iyi kalbimle hiç"Evet cok haklısın canım. Bende böle düsünüyorum. Fesatlık kıskanclık bu insalari hicbirzaman terk etmez.. bu insanlar hayatları boyunca baska insanlarla ugrasır
ne alaka?
imza atabilecek yaşta neticede.
aklı başında ya da değil .kahrını çekmek zorunda mıyız şımarık insanların?Bizim ulkede her imza atanin akli basinda olsaydi
bak sen bacaksıza yaş 18 ve seni kıskanıyor.bence o esını senden kıskanıyor abısı sonucta.senle arkadas olsa daha iyi olur.onu süsle dertles akıl ver hedef alma cocuk daha o ya.alısverise git kendıne aldıgından onada al nolcak sankı.kötülüge kötülükle karsılık verme bence
aklı başında ya da değil .kahrını çekmek zorunda mıyız şımarık insanların?
Aynen ya bütün evi kızımı eşimi çekip çeviriyorum tabi harcıcam. Adamdan üremişim çocuk yapmışım parasını mı yemicem :)Camasır , ütü, kocayı idare etmek kolaymı? Buda bir iş sayılır.. aldıgımız herseyi hakediyoruz aslınsa ama bazilari kıskanıyor işte
bak sen bacaksıza yaş 18 ve seni kıskanıyor.bence o esını senden kıskanıyor abısı sonucta.senle arkadas olsa daha iyi olur.onu süsle dertles akıl ver hedef alma cocuk daha o ya.alısverise git kendıne aldıgından onada al nolcak sankı.kötülüge kötülükle karsılık verme bence
Ayrıca koca parası yemiyorsunuz eşinizin işine yardım ediyorsunuz eşinizin kazandığı ortak kazanç gibi bişey. E bu yardımlarınız sadece eşinize değil kendinizede yarıyor. Eve giren para daha az olacak sonuçta siz yardım etmeseniz. E sizde tabiki arada kendinizi ödüllendireceksiniz. Çok güzel bi düzen kurmuşsunuz. Eşten aylık almakta nedir zaten karısısınız ihtiyaçlarınızı karşılıyor ssknızı yatırıyor aç açıkta değilsiniz maddi zorlukta yaşamıyorsunuz daha ne olsun bunları bu durumu tuhaf bulanlar için yazdım naapsın konu sahibi eşinin cebindeki harçlığıda mı alsın hayat müşterek.
Görümceye gelince arkadaşlıkta yapma ablalıkta yapma mecbur değilsin. Mağdem laf sokacak kadar büyük görüyor kendini baksın başının çaresine hiç bişey almayın d.gününü falan unutun vs. Acımasızca gelebilir ama başka türlü anlamaz. Nasıl olsa idare ediyorlar beni der.
Bende universite mezunuyum ama evlendikten sonra sehir degisikligi yuzunden isimden ciktim ve evimde sizin tabirinizle koca parasi yiyorum hemde catir catir bunun neresi yanlis yada kotu anlayamadim bana bunu kendi gorumcem ima etse sessiz kalmam agzinida yirtarim orasi ayri kime ne bundan.
Evet ya biz hep bu görümceleri kayinvalideleri cekmek zorundamiyiz onlar danki bizi cekioraklı başında ya da değil .kahrını çekmek zorunda mıyız şımarık insanların?
o zaman kocaya verin onada kocası baksın basındanda kurtulurAynen kısknaiyor cok.. bana yaptıklarını onada yapsın istiyor.. allah askına. İnsan kocasına karısına yaptıklarının hepsini kardesinede yapabilirmi? Arada bir belki ama hep olmazki..
İnanin denedim .. herseyi aldım.. yanımda gezdirdim ama hicbirsey degismesi kötüleşti
Aynen kısknaiyor cok.. bana yaptıklarını onada yapsın istiyor.. allah askına. İnsan kocasına karısına yaptıklarının hepsini kardesinede yapabilirmi? Arada bir belki ama hep olmazki..
İnanin denedim .. herseyi aldım.. yanımda gezdirdim ama hicbirsey degismesi kötüleşti