Kabus gibi bir Görümce..

Canım sen o 18 yaşında ki kızı bana ver benim 30 yaşında ki ama bana karşı yapmadığı çirkinlik kalmayan görümcemi al .ben senin görümceni büyütürüm vallahi .

Eşinize yardım sürenizi biraz daha devam ettirip kendinize başka bir iş bulun zaman geçip sorumluluklar artınca kendinizze ait bir geliriniz olsun isteyeceksiniz daha evlilik çok yeni.Hem kendi paranızı harcarsınız hem farklı ortamda olursunuz kenDinize ait başka bir çevreniz olur Sürekli aynı ortamlarda mırç mırç olmaz (muhtemelen iş yerinede geliyordur )
Allah korusun eşinizin işi bozulsa en azından farklı bir kapıdan gelen bir maaş olur oda abimin parasını yiyorsun moduna giremez.
Görümce için yaşlarınız çok yakın karsılıklı gıcık gitmişsiniz zamanla biraz mesafe sorunlarınızı çözer oda zaten koca bulur evlenır kendı sorumlulukları olur ilişkiniz oturur.

Aynen ya bütün evi kızımı eşimi çekip çeviriyorum tabi harcıcam. Adamdan üremişim çocuk yapmışım parasını mı yemicem :)
evlilikte bnce bütün görevler kadında. Erkek bir para kazanması gerekior okdr. Kadın cocuk, camasır, ütü , yemek , görümce , kayınvalide..

Evet yapınca kıymet bilinmiyor, bu cok cok dogru yaaa.. belli edicem mesafe koyucam. Bir yandanda diyorum yine büyüklük sendr kalsın..

Uğraş bulamayınca sizinle uğraşıyor.Siz ona acil bi sevgili bulun.Onunla uğraşır.Bu konuda arkadaşlarınızdan yardım isteyin.vardir tanıdıklari.Erkek arkadaş için
Ya ztn bir sevgilisi vardi ozaman biraz daha raht birakiordu oda sıkılmıs terk etmiş.. benim basıma kaldı

Canım sen o 18 yaşında ki kızı bana ver benim 30 yaşında ki ama bana karşı yapmadığı çirkinlik kalmayan görümcemi al .ben senin görümceni büyütürüm vallahi .

Ay cok güldüm:))) walla canim haklisin senin durumun ozaman biraz daha kötüymüs. Ama bnce biz ikisini birlikte bir tatile gönderlerim (10 senelik:)

Evet yapınca kıymet bilinmiyor, bu cok cok dogru yaaa.. belli edicem mesafe koyucam. Bir yandanda diyorum yine büyüklük sendr kalsın..
İyi de böyle yaparsan söylediklerinle çelişmiş olursun her hatasında affedip hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etmek ne derece doğru?
O da bu sefer ohh nasıl olsa kaybettiğim bir şey yok der ve kendini düzeltme ihityacı duymaz ki?
Ayrıca sen onun ablası değilsin yengesisin saygı duymak zorunda sana bunu da sağlaman gerek mesafe koyarak.

Bnde aynen böle düsünüorm. Ama o ztn hata yaptigini anlamiyor. Yani yüzüne sölesem bile, ben cok iyi bir insanim insanlar benim iyi niyetimden benden uzaklasior fln modunda.. yani kendini mükemmel sanior. Bazen otuorz ve diyorum ki bak böle böle yapiorsun ondan senden uzak duruorm. Nasil böle düsünürsün .. bn seni bukdr serveken fln diyor. Ama mesafe gercektn en iyisi. Ne seviceksin nede nefret ediceksin.

Cnm evde canı sıkılan kaynanalar olurda gelinle ugrasirya aynı hesap.Sen ona çaktırmadan bul birisini çıkma teklif etsin.sende rahat et .

Biz yurtdisinda yasiorz.türkiyeden birini bulur ins:) varmi deli birini isteyen tanidiginiz? Basini yakmak istediginiz birileri

Evet hemse ne kıskanc.. bana acık acık abimin parasıyla beni dövemessin dedi.. evet bosbos oturupr.. bir üniyr bile basvurmadı.. bn o zamanlar hangi üniveristeye gitsem diye deli gibi arastirirp ders calısiodum. Yüzüme demiyor hep dolaylı..

Ciddenmi??? Ayy naptınız bana da anlatin? Belki hemen birini bulur kacar benden.. birde terbiyrsiz yüzüme diyorki bn artık susmam herkes haddini bilecek sen bana kızamassın diyor.. ama cidden erkeksizlik bu kızı mahvetti..herkesin hakkında konusur kötü kız erkek arkadasıyla bunu yaptı sunu yaptı der.. kendisi 8282 erkekle yazısır..

Allah yardımcın olsun canım. Seninki birde zengin. Zengin olmasaydı nasıl kıskancaktı acaba..

Aaa ben böylelerini iyi tanırım bunun gibi biri benim bir arkadaşım tam ikiyüzlü görüşüyorum da zorunlu olarak yani...Ben bana gıcık yapana misliyle cevap veririm yani sinirini baya yıpratırım dalga geçerim tehdit ederim filan öyle işte bu kız zor ama ya adamakıllı tepki görmezse tepeye iyice çıkar

İyi yapıyorsun canım. Hickimsenin kimsenin huzurunu bozmaya hakki yok. Keşke bende senin gibi yapabilsem. Of ben işte cok salagım hemen iki rol yapılıorlar iki gözyası bn kıyamıyorum.. ama bundan sonra hic affetmicdm bana yapılan kötülükleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…