- 6 Eylül 2016
- 1.507
- 1.141
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hay çok yaşayın siz güldüm bayağıCanım sen o 18 yaşında ki kızı bana ver benim 30 yaşında ki ama bana karşı yapmadığı çirkinlik kalmayan görümcemi al .ben senin görümceni büyütürüm vallahi .
evlilikte bnce bütün görevler kadında. Erkek bir para kazanması gerekior okdr. Kadın cocuk, camasır, ütü , yemek , görümce , kayınvalide..Aynen ya bütün evi kızımı eşimi çekip çeviriyorum tabi harcıcam. Adamdan üremişim çocuk yapmışım parasını mı yemicem :)
Evet yapınca kıymet bilinmiyor, bu cok cok dogru yaaa.. belli edicem mesafe koyucam. Bir yandanda diyorum yine büyüklük sendr kalsın..Aslında bu tartışma iyi olmuş.Bundan sonra fazla yüz bulamaz en azından eve falan çağırmak zorunda kalmazsınız.
Bence artık muhabbeti kesin resmi olun merhaba merhaba bu kadar.Öyle gezmeye götürmek arabayla bırakmak falan hayatta yapmazdım.
Yapınca da kıymetini bilmiyor nasılsa bari yapma emek sarf etme.
Ya ztn bir sevgilisi vardi ozaman biraz daha raht birakiordu oda sıkılmıs terk etmiş.. benim basıma kaldıUğraş bulamayınca sizinle uğraşıyor.Siz ona acil bi sevgili bulun.Onunla uğraşır.Bu konuda arkadaşlarınızdan yardım isteyin.vardir tanıdıklari.Erkek arkadaş için
Canım sen o 18 yaşında ki kızı bana ver benim 30 yaşında ki ama bana karşı yapmadığı çirkinlik kalmayan görümcemi al .ben senin görümceni büyütürüm vallahi .
İyi de böyle yaparsan söylediklerinle çelişmiş olursun her hatasında affedip hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etmek ne derece doğru?Evet yapınca kıymet bilinmiyor, bu cok cok dogru yaaa.. belli edicem mesafe koyucam. Bir yandanda diyorum yine büyüklük sendr kalsın..
ne is yapiyorsunuz
o zaman kocaya verin onada kocası baksın basındanda kurtulur
Ya ztn bir sevgilisi vardi ozaman biraz daha raht birakiordu oda sıkılmıs terk etmiş.. benim basıma kaldı
İyi de böyle yaparsan söylediklerinle çelişmiş olursun her hatasında affedip hiçbir şey olmamış gibi davranmaya devam etmek ne derece doğru?
O da bu sefer ohh nasıl olsa kaybettiğim bir şey yok der ve kendini düzeltme ihityacı duymaz ki?
Ayrıca sen onun ablası değilsin yengesisin saygı duymak zorunda sana bunu da sağlaman gerek mesafe koyarak.
Cnm evde canı sıkılan kaynanalar olurda gelinle ugrasirya aynı hesap.Sen ona çaktırmadan bul birisini çıkma teklif etsin.sende rahat et .
Gorumcen bildiğin kıskanç onu kaale alma. Zaten sana direkt bir şey demiyor değil mi? Aynı şeyi yap. Kıskanç insanlardan nefret ederim de mesela. Ya da bazı insanlar ders çalışacağı yerde boş işlerle uğraşıyor. Üni okumuyorsa. Şimdiki gençlerin işi gücü para olmuş okumak değil de. Görümcen baş edilmeyecek biri değil ;-)
Şuna bir erkek arkadaşı bulun yav erkeksizlik başına vurmuş olabilir
Edit: Pişman olmanıza gerek yok ben daha fenasını yapardım mesela kıza. intihar ettirme noktasına getirirdim siz iyi birisiniz mesela hehe.kolay gelsin anladığı dilden konuşun yardımcı da olmayın arada siz de laf sokun bakın nasıl pısacak.Bazıları iyilikten anlamaz...
Bence hiç öyle düşünmeyin yani sizin yalnis yaptığınız bişey yok muhattap olmayın diycem ama anladım ki sizde yufka yürekli birisiniz öyle insanlar kendinde olmayan şeyleri baskasinda gördümü bi kıskanırlar içten içe fesatlanirlar siz eşinizin yanında çalışarak hem destek oluyorsunuz hem de çalışarak para kazanıyosunuz kendinizi ödüllendirmek her zaman bi kadın için gerekli bişey kendi adıma konuşayım ben mutlu oluyorum ama ben çalışmıyorum malesef şükür durumumuz iyi eşimde hiç bir şeyimi eksik etmez başkasına göre belki bu koca parası yemek olabilir ama bi evlilikte hersey ortak sonuçta ama ben de isterdim kendi parami kazanmayı ama suan sağlıkla ilgili durumlarim pek el vermiyo o yüzden ev hanimiyim. Siz hiç takmayin kafanıza daha 18 yasindaymis böyle laf soyluyo ama allahinda adaleti var bosverin siz devam edin hayatiniza böyle kişilerle ne kadar yakın olmaya calissanizda olmaz iyi gibi davranir her yaptığınızı aldığınız şeyleri takip eder günü gelir sonra yine laf sokarak konuşur. Benzer bir gorumce bende de var ama o benden baya büyük olmasına rağmen ki zengin bi de yaptığım aldigim hersey batar takmayin ben taktım taktım sağlık sorunu olarak bana döndü siz iyiyken bi kulaktan girsin bi kulaktan çıksın gülüp geçin inanin bu onu daha çok sinirlendirir
Hiç düşünmek bile istemiyorum bi yol bulurdu kesinAllah yardımcın olsun canım. Seninki birde zengin. Zengin olmasaydı nasıl kıskancaktı acaba..
Aaa ben böylelerini iyi tanırım bunun gibi biri benim bir arkadaşım tam ikiyüzlü görüşüyorum da zorunlu olarak yani...Ben bana gıcık yapana misliyle cevap veririm yani sinirini baya yıpratırım dalga geçerim tehdit ederim filan öyle işte bu kız zor ama ya adamakıllı tepki görmezse tepeye iyice çıkarCiddenmi??? Ayy naptınız bana da anlatin? Belki hemen birini bulur kacar benden.. birde terbiyrsiz yüzüme diyorki bn artık susmam herkes haddini bilecek sen bana kızamassın diyor.. ama cidden erkeksizlik bu kızı mahvetti..herkesin hakkında konusur kötü kız erkek arkadasıyla bunu yaptı sunu yaptı der.. kendisi 8282 erkekle yazısır..
Aaa ben böylelerini iyi tanırım bunun gibi biri benim bir arkadaşım tam ikiyüzlü görüşüyorum da zorunlu olarak yani...Ben bana gıcık yapana misliyle cevap veririm yani sinirini baya yıpratırım dalga geçerim tehdit ederim filan öyle işte bu kız zor ama ya adamakıllı tepki görmezse tepeye iyice çıkar