• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabus gibi bir Görümce..

He bi de biri yeni
Walla ne yalan sölim baslarda bende sizin givi düsünüyordum . Yani yasi cok kücük dedim.. olur böle seyler dedim. Ama öle laflar sokuor ki.. öyle seyler söylüyorki .. hicte hafife alınmamali ..

Gecer bence sinir oldugunuzu anlarsa ustunuze daha cok gelir ..

Aşırı derecede kıskanç sizde mesafe koyun eşinede anlatki başkası onu doldurmasın ne alırsan al ona hesap vs ..göstermek zorunda değilsin haddini bilecek görümce bildirmezsende daha çocok konular açarsın buraya

Gorumcen bildiğin kıskanç onu kaale alma. Zaten sana direkt bir şey demiyor değil mi? Aynı şeyi yap. Kıskanç insanlardan nefret ederim de mesela. Ya da bazı insanlar ders çalışacağı yerde boş işlerle uğraşıyor. Üni okumuyorsa. Şimdiki gençlerin işi gücü para olmuş okumak değil de. Görümcen baş edilmeyecek biri değil ;-)

Ben olsam baskalari hakkinda atip tuttugunda " lafla peynir gemisi yurumez senide sahalarda gormek isteriz guzel kiz" derim.

Harcama calisma vs ile ilgili laf ettiginde ileride "is hayatina atilinca daha iyileri senin olsun. Herkes kendi rizkini yer" der gecerim.

Mesafe koyun derim. İyilik yaramıyor bazı insanlara gerçekten, ne kadar etseniz de size kötü davranmaya devam etmiş. Kıskançlık kötü bir duygu ve bunu bünyesinde bulunduran insan öyle kolay kolay kurtulamaz bundan. Dediklerine de hiç takılmayın.

Şuna bir erkek arkadaşı bulun yav erkeksizlik başına vurmuş olabilir :KK70:
Edit: Pişman olmanıza gerek yok ben daha fenasını yapardım mesela kıza. intihar ettirme noktasına getirirdim siz iyi birisiniz mesela hehe.kolay gelsin anladığı dilden konuşun yardımcı da olmayın arada siz de laf sokun bakın nasıl pısacak.Bazıları iyilikten anlamaz...

Ben mi cok coolum anlamadim ben olsam ya tiiye almaz duymazdan gelirdim ya da agzima geleni soyler altta kalmazdim. Ama sanirim insani en cok kaale alinmamak sinir eder. Ciddiye almayin sen daha cocuksun modunda takilin. Zaten ergen yani hic cekilmiyolar bu yaslarda hiiic.

O yaşta ki birine büyüde gel der dikkte almzdm bu onu daha çok sinir eder kafama taksam bile belli etmem ki sinrden kudursn

Merhaba kızlar,

Biriyle konuşmaya cok ihtiyacım var.. konuya gecmeden önce hemen kendimi biraz tanıtmak istiyorum. Ben 23 yasındayım .. 6 aylık evliyim. Üniversite mezunuyum. Eşimin kendine ait bir işyeri oldugu , herseye yetişemiyor ve buyüzden bana iş teklifinde bulundu. Bende tabiki kendisine yardım etmeyi yani birlikte calısmayı kabul ettim. İkimizde deli gibi calısıorz. Ve arada bir de olsa kendimi canta, ayakkabi gibi şeylerle ödüllendiriorm . Eşimdende cogu zaman hediye alıorm. size bunları nedenmi anlatıyorum? Cünkü herseyin cok güzel gittigini görüp laf sokan kıskanan bir başbelasi görümcem var. Kayınvalidem aynı zamanda komsum olur.. bazen zor olsada .. kayinvalidemle büyük sorunlarim yok. Ama yanlarinda yasiyan 18 yasindaki görümcen bir kabus
1. sürekli pesimizde gezer..hergün kendini davet ettirmek icin elinden geleni yapar . Haftasonlari film izliyelim diyd tutturur. Yalniz birakmaz..

2. benim aldigim herseyi vs. hepsini inceler, hicbirzaman hayirli olsun demez.. hemen gider gizlice tipa tip aynilarini alir.

3. sürekli laf sokar ama sinsiligini kimsenin ynsinda belli etmez. Sürekli herkesin yaninda sarilmaya fln calisir.

Baslarda bana laf soktugunu anlamamistim daha dogrusu kötü düsünmek istemedim. Ama zamanla anladimki gercektn benimle bir sorunu var. Sürekli agzinda : "marka takilan insanlardan nefret ederim.. kendilerini bir bok saniolar.. coguda zaten koca parasi yiyor.bazilarida calisiyorum deyip deyip kocalarin isyerlerinde kahve iciyor. " sürekli buna benzer cümleler kuruor. Bana mi laf sokuorsun diye sordugumda ;" nasil böle düsünürsün, ben iyi kalbimle böle birsey yapabilirmiyim" diyor. bende bu yüzden fazla muhattap olmuyorum. Ama sonra bana yaptiklarini unutyorum ve tekrar bir sans veriyorum. Sonuc? Yine aldigim kiyafetler, cantalar incelenip.. caktirmadan laf sokuluor.. gercektn cok biktim. Her sorununda yardimci oluyorum. Arabayla istedigi heryere götürüorm. Bütün hesaplari ben ödüyorum. Ama yinede beni bir abla olafak deilde bir düsman olarak görüyor. Bugün bana yine bir laf soktu ..dolayli yönden görgüsüz , burnu havada fln dedi .. dayanamadim. Bende agzima gelenk söledi. Bna laf sokmaya calistigini biliyorum dedim. Senin nekdr özenti bir insan oldugunu herkes biliyor dedim.
Kendisinin ztn hicbir arkadasi flnda yok. Sürekli can ciger oldugu insanlarin hakkinds kötü konusur. Bunlarin hepsini yüzüne vurdum.

Sizce napmaliyim ?
Esime yardim ettigim icin , ayri bir sirkette calismadigim icin gercektn koca parasi yiyen bir kadinmiyim? :KK43:
Para biriktirip kendimi arada bir ödüllendirdigim icin görgüsüzmüyüm..?
Bence hiç öyle düşünmeyin yani sizin yalnis yaptığınız bişey yok muhattap olmayın diycem ama anladım ki sizde yufka yürekli birisiniz öyle insanlar kendinde olmayan şeyleri baskasinda gördümü bi kıskanırlar içten içe fesatlanirlar siz eşinizin yanında çalışarak hem destek oluyorsunuz hem de çalışarak para kazanıyosunuz kendinizi ödüllendirmek her zaman bi kadın için gerekli bişey kendi adıma konuşayım ben mutlu oluyorum ama ben çalışmıyorum malesef şükür durumumuz iyi eşimde hiç bir şeyimi eksik etmez başkasına göre belki bu koca parası yemek olabilir ama bi evlilikte hersey ortak sonuçta ama ben de isterdim kendi parami kazanmayı ama suan sağlıkla ilgili durumlarim pek el vermiyo o yüzden ev hanimiyim. Siz hiç takmayin kafanıza daha 18 yasindaymis böyle laf soyluyo ama allahinda adaleti var bosverin siz devam edin hayatiniza böyle kişilerle ne kadar yakın olmaya calissanizda olmaz iyi gibi davranir her yaptığınızı aldığınız şeyleri takip eder günü gelir sonra yine laf sokarak konuşur. Benzer bir gorumce bende de var ama o benden baya büyük olmasına rağmen ki zengin bi de yaptığım aldigim hersey batar takmayin ben taktım taktım sağlık sorunu olarak bana döndü siz iyiyken bi kulaktan girsin bi kulaktan çıksın gülüp geçin inanin bu onu daha çok sinirlendirir

Merhaba kızlar,

Biriyle konuşmaya cok ihtiyacım var.. konuya gecmeden önce hemen kendimi biraz tanıtmak istiyorum. Ben 23 yasındayım .. 6 aylık evliyim. Üniversite mezunuyum. Eşimin kendine ait bir işyeri oldugu , herseye yetişemiyor ve buyüzden bana iş teklifinde bulundu. Bende tabiki kendisine yardım etmeyi yani birlikte calısmayı kabul ettim. İkimizde deli gibi calısıorz. Ve arada bir de olsa kendimi canta, ayakkabi gibi şeylerle ödüllendiriorm . Eşimdende cogu zaman hediye alıorm. size bunları nedenmi anlatıyorum? Cünkü herseyin cok güzel gittigini görüp laf sokan kıskanan bir başbelasi görümcem var. Kayınvalidem aynı zamanda komsum olur.. bazen zor olsada .. kayinvalidemle büyük sorunlarim yok. Ama yanlarinda yasiyan 18 yasindaki görümcen bir kabus
1. sürekli pesimizde gezer..hergün kendini davet ettirmek icin elinden geleni yapar . Haftasonlari film izliyelim diyd tutturur. Yalniz birakmaz..

2. benim aldigim herseyi vs. hepsini inceler, hicbirzaman hayirli olsun demez.. hemen gider gizlice tipa tip aynilarini alir.

3. sürekli laf sokar ama sinsiligini kimsenin ynsinda belli etmez. Sürekli herkesin yaninda sarilmaya fln calisir.

Baslarda bana laf soktugunu anlamamistim daha dogrusu kötü düsünmek istemedim. Ama zamanla anladimki gercektn benimle bir sorunu var. Sürekli agzinda : "marka takilan insanlardan nefret ederim.. kendilerini bir bok saniolar.. coguda zaten koca parasi yiyor.bazilarida calisiyorum deyip deyip kocalarin isyerlerinde kahve iciyor. " sürekli buna benzer cümleler kuruor. Bana mi laf sokuorsun diye sordugumda ;" nasil böle düsünürsün, ben iyi kalbimle böle birsey yapabilirmiyim" diyor. bende bu yüzden fazla muhattap olmuyorum. Ama sonra bana yaptiklarini unutyorum ve tekrar bir sans veriyorum. Sonuc? Yine aldigim kiyafetler, cantalar incelenip.. caktirmadan laf sokuluor.. gercektn cok biktim. Her sorununda yardimci oluyorum. Arabayla istedigi heryere götürüorm. Bütün hesaplari ben ödüyorum. Ama yinede beni bir abla olafak deilde bir düsman olarak görüyor. Bugün bana yine bir laf soktu ..dolayli yönden görgüsüz , burnu havada fln dedi .. dayanamadim. Bende agzima gelenk söledi. Bna laf sokmaya calistigini biliyorum dedim. Senin nekdr özenti bir insan oldugunu herkes biliyor dedim.
Kendisinin ztn hicbir arkadasi flnda yok. Sürekli can ciger oldugu insanlarin hakkinds kötü konusur. Bunlarin hepsini yüzüne vurdum.

Sizce napmaliyim ?
Esime yardim ettigim icin , ayri bir sirkette calismadigim icin gercektn koca parasi yiyen bir kadinmiyim? :KK43:

18 yasında ergen kızla bence çok da muhatap olmayın. Türkçe öğrenin bunun yerine. Yazınızı düzeltmeye çalışın. Sizin için daha verimli olur.

Tartışmaya gerek yok. Sizin gözünüzde henüz bir çocuk olduğunu söylediği ya da yaptığı şeyleri kâle almadığınızı haddi olmayan konularda yorum yapmamasını Bunun saygısızlık olduğunu söyleyeceksiniz. Ben senin ablan değil yengenim diyeceksiniz. Yerini bilecek.

Geçencsene bişey demişti görümcem uzun şimdi anlatmayayım, hiç cevap vermedim eşimle de tartışmadım ki tartışalım diye yapmıştı anneside varken dedim ki o daha cahil çocuk ne konuştuğunı bilmiyor onun lafıylamı hareket edicem kaç yaşında kadınım diyerek bigüzel ezdim.

Bana aa ne olgun dediler ona aksi geçimsiz

Siz ona cevap verdikçe istediğini de veriyorsunuz.
Umursamazsaniz bir süre sonra hazimsizligı da geçicek.

Merhaba kızlar,

Sizce napmaliyim ?
bak sen bacaksıza yaş 18 ve seni kıskanıyor.bence o esını senden kıskanıyor abısı sonucta.senle arkadas olsa daha iyi olur.onu süsle dertles akıl ver hedef alma cocuk daha o ya.alısverise git kendıne aldıgından onada al nolcak sankı.kötülüge kötülükle karsılık verme bence

Ayrıca koca parası yemiyorsunuz eşinizin işine yardım ediyorsunuz eşinizin kazandığı ortak kazanç gibi bişey. E bu yardımlarınız sadece eşinize değil kendinizede yarıyor. Eve giren para daha az olacak sonuçta siz yardım etmeseniz. E sizde tabiki arada kendinizi ödüllendireceksiniz. Çok güzel bi düzen kurmuşsunuz. Eşten aylık almakta nedir zaten karısısınız ihtiyaçlarınızı karşılıyor ssknızı yatırıyor aç açıkta değilsiniz maddi zorlukta yaşamıyorsunuz daha ne olsun bunları bu durumu tuhaf bulanlar için yazdım naapsın konu sahibi eşinin cebindeki harçlığıda mı alsın hayat müşterek.

Görümceye gelince arkadaşlıkta yapma ablalıkta yapma mecbur değilsin. Mağdem laf sokacak kadar büyük görüyor kendini baksın başının çaresine hiç bişey almayın d.gününü falan unutun vs. Acımasızca gelebilir ama başka türlü anlamaz. Nasıl olsa idare ediyorlar beni der.

Bende universite mezunuyum ama evlendikten sonra sehir degisikligi yuzunden isimden ciktim ve evimde sizin tabirinizle koca parasi yiyorum hemde catir catir bunun neresi yanlis yada kotu anlayamadim bana bunu kendi gorumcem ima etse sessiz kalmam agzinida yirtarim orasi ayri kime ne bundan.

Siz kendinizi biliyosunuz sonuçta. Bırakın söylesin dursun. Böyle sorunlar varsa aranızda fazla muhattap olmayın . Onunla zaman geçirmek istemediğinizi belli edebilirsiniz mesela

yaşlarınız yakın olduğu için seni kıskanıyordur muhtemelen. tipik görümce işte. hiç aldırış etme. sen evlendin ve bir yuva kurdun. şu dakikadan sonra sizin evinizde eşinle aranızdaki herşey sadece sizi ilgilendirir. istersen harcarsın istersen gezer tozarsın vs vs kimseye laf düşmez.

Back