• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kabus gibi bir Görümce..

Emeğinizin karşılığı neyse onu alın. Maaş yerine hediye mi veriliyor? Ben mi yanlış anladım? Hediye ayrı bu ayrı. En az asgari ücret almalısınız. Ayrıca sigortanızı vs de yapsınlar.

Görümcenize de üçüncü dördüncü şans vermeyin, kötülük de yapmayın ama iyilik de yapmayın. Ne kadar mesafe koyabiliyorsunuz o kadar mesafe koyun. Davranışlarının sonuçları olduğunu görsün.

Maaş almiyorum. Ortak hesabimiz var . Bütün kazancımiz ortak yani.. sigorta fln var ztn. Yani bir sikayetim yok aslında bu konuda .
Evet bndr öle yapmayi düsünüorm bu defa cidden mesafe koyucam ...

Ozaman siz yanliş anlamişşiniz. Bnm derdim benim kiyafetlerimi görüp alması degil. Zaten o kıyafetleri tek giyen ben deilim. Birsürü insan satın alıor. Sadece herseyime bukdr laf edip sonra gidip almasına kızıyorum. Ztn konu sadece aynis eyleri alması deil, bana karsı olan düsmanlıgı ..

Daha 18 yasinda ve gorumcen. Yuz yuze bakiyorsunuz. Bu kadar dusman olarak gormen icin ne yapti.

Eşimin kendine ait bir işyeri oldugu , herseye yetişemiyor ve buyüzden bana iş teklifinde bulundu. Bende tabiki kendisine yardım etmeyi yani birlikte calısmayı kabul ettim. İkimizde deli gibi calısıorz. Ve arada bir de olsa kendimi canta, ayakkabi gibi şeylerle ödüllendiriorm .

Bu nasil bir teklif. Kari koca arasinda is teklifi mi olur. O zaman maas alacaksin acik acik.

Odullendirme ne demektir burada. Ihtiyaclarini aliyorsun.

Senin de yanlis yaptigin bir seyler var ve bu yuzden gorumcenin yaptiklari bu kadar batiyor olabilir mi?

18 yasinda bu ne fitne fucurluk.
Yuzverme.laf sokarsa sen kendine bak de.
Ayrica koca parasida yiyebilirsinki calisiyormussun bu kimseyi ilgilendirmez.
Yuzverme..

Yani evet bende bazen sasiriorm..bu yasta nasıl bukdr sinsi olabiliyor diyorum. En komigidr kendiside cok meraklıdır sürekli birseyler aldırmaya.. mesela bi yere gittigmizxd ben ödüyorum herseyi mesela alişveriş merkezi bunu bildigi icin dolduruor herseyi..

Çok da küçük değil.. insan nasılsa öyle gidiyor.. 18 yaşımda da ince düşünceliydim hala da aynıyım.. önceden laf sokmak nedir bilmezdim.. kayın tarafıyla başa çıkamayınca 29 yaşımdan sonra laf sokmayı öğrendim.. yani bundan sonra büyük ihtimal daha beter olur ama kolay kolay düzelmez.. huyu bu çünkü..

Kesinlikle öle .. eminimki 10 yık sonrada ayni kıskanclık devam edicek.. ama bazen böle insanlarin hakkindan onlaf gibi davraninxs geliyorsun yoksa dahada üstüne geliorlar..

Bence fazl yuzgoz olmadan uzaklas.
Insnalarin belirli mizaci oluyor 7 de neyse 70 o yani.
Ben bekarim ama annem gorumcesinden cok cekti yani halamdan.aynen aizinki gibi evlendiginde 18 yasindaymis suan 50 kusur hhala sorun kadin.en son bizim eve gelmesini yasakladim kafalar rahatladi:KK76:

Aynen bncede buda böle devam eder..

Daha 18 yasinda ve gorumcen. Yuz yuze bakiyorsunuz. Bu kadar dusman olarak gormen icin ne yaptin

Bu nasil bir teklif. Kari koca arasinda is teklifi mi olur. O zaman maas alacaksin acik acik.

Odullendirme ne demektir burada. Ihtiyaclarini aliyorsun.

Senin de yanlis yaptigin bir seyler var ve bu yuzden gorumcenin yaptiklari bu kadar batiyor olabilir mi?

Ben onu düsman olarak görmedimki hic. Hatta sürekli her sorununda bana gelir ve bn cözerdim.
Ve bana laf sokmalarina ragmen hala elimden gelen herseyi yapiordum onun icin yüzyüze baktigimiz icin..
nisanli zamanlarimizda abisini cok kisnaniyordu.. sürekli onun icin birseyler yapsin istiyordu Hep onunla takilsin. Bana birsey yapinxa krizlere giriyordu.. bn zamanla gecer yasi kücük dedim.. ama 3 yil oldu ama kendisi hala ayni triplerde. Kendisi sürkeli sorun yaratior. Benim ona ne gibk bir yanlisim olabilirki?

değilsin.

18 yaşında küçükte değil hani. bence ağzının payını almıştır görümce.
eşiniz ne diyor bu duruma?

Ama bu kiz 3 yil öncede böyleydi. Hic degismedi. Ben degismixekte.. esime acikca neden kardesinddn uzak durdugumu anlattim. Anlatmama bile gerek yoktu, cünkü kardesini cok iyi taniyor. Hickimseyle anlasamadigini sürekli sorun yarattigino bildigi icin bana hak verdi. yaninda laf sokmuorki.. cougunlukla o yokken.

Normaldr hicbirsekilde muhattap bild
Fazla abartmışsınız. Daha ergenlik çağından çıkmamış 18lik kızı fazla ciddiye almışsınız. Laf söylüyorsa, sinir bozuyorsa, abla olup doğru düzgün anlatsaydınız. Olmadı, arayı açsaydınız. "Ağzıma geleni saydım" filan saçma olmuş. Çocukla çocuk olmak bu. Şikayet ettiğiniz kızdan bir farkınız yok açıkçası.

Evet 18 yasinda ve kücük bir kiz olabilir ama inanin bana kardi davranislari ve laflari hicte kücük bir kizin laflari gibi deil. Kac kere kayinvalidemle arami bozdu yalan dolan seylerle..zamanla gecer dedim. Hep uyardim konustum. Ama hic düzelmedi.. Ve mesafemi koydum. Ama okdr yüzsüzki krndini zorla davet ettiripe

Benden sana tavsiye bidaha sana cemkirirse deki ona ohh canima degsin yiyorum kocamin parasini sende benimki gibi bi koca bul sende ye de ! Ne insanlar var ya benim kardesimin nisanlisi en iyisini yasiyor benim sorunlarim var simdi o kizin gunahi ne niye kiskanayim niye kotu davranayim herkes kendi tercih ettigi hayati yasar nasibinin ekmegini yer ;) sen hicc sikma canini ve iyilik yapma degmeZzz

O ne yaparsa yapsın, sen kendi seviyeni bozma, aksine güzel örnek ol. Eşim benden yaşça büyük bayağı. Ben her sinirimde bağırıp çağırıp bişey kırardım. O susar ve ardımı toplardı. Sinirim geçince benimle tatlı dille konuşurdu. Şuan herhangi bir sorunda ben de sinirliysem susarım, sonra tatlı dille konuşuruz. Bana çok iyi bir örnek oldu. Zordu ama oldu. Sana da tavsiye ederim. Bozma kendini hiç. Aksine daha yakın ol. Yaşının getirdiği şımarıklık ve kıskançlık var sadece. Toparlayacaktır.

Benden sana tavsiye bidaha sana cemkirirse deki ona ohh canima degsin yiyorum kocamin parasini sende benimki gibi bi koca bul sende ye de ! Ne insanlar var ya benim kardesimin nisanlisi en iyisini yasiyor benim sorunlarim var simdi o kizin gunahi ne niye kiskanayim niye kotu davranayim herkes kendi tercih ettigi hayati yasar nasibinin ekmegini yer :KK66: sen hicc sikma canini ve iyilik yapma degmeZzz

Canım ztn herkesin kendi hayatı var. Git okulunla ilgilen. Arkadaslarınla kahve ic.. sen benimle neden ugrasıyorsun deilmi.. walla senin yengem şansliymis:( off benim görümxe cok kompleksli ve zor bi insna

Canım ztn herkesin kendi hayatı var. Git okulunla ilgilen. Arkadaslarınla kahve ic.. sen benimle neden ugrasıyorsun deilmi.. walla senin yengem şansliymis:KK43: off benim görümxe cok kompleksli ve zor bi insna
Benim yengem degilde gelinim oluyor bu arada onun alt yapisini aklini kv de de veriyordur bunu aklinin bi kosesinde tut cunku benim annem oncelikle
Ben ve kardesim arasindaki dengeyi cok iyi kurar ve bende gelin degil kiz kardesim olarak bakarim o bana 1 deger veriyosa ben ona 3 veririm birde suda var mesela benin gorumcemde guya hicbiseye karismaz gibi gorunur ama sinsinin onde gideni

O ne yaparsa yapsın, sen kendi seviyeni bozma, aksine güzel örnek ol. Eşim benden yaşça büyük bayağı. Ben her sinirimde bağırıp çağırıp bişey kırardım. O susar ve ardımı toplardı. Sinirim geçince benimle tatlı dille konuşurdu. Şuan herhangi bir sorunda ben de sinirliysem susarım, sonra tatlı dille konuşuruz. Bana çok iyi bir örnek oldu. Zordu ama oldu. Sana da tavsiye ederim. Bozma kendini hiç. Aksine daha yakın ol. Yaşının getirdiği şımarıklık ve kıskançlık var sadece. Toparlayacaktır.

Haklisin tatli dil herzaman ise yarar. Denedim olmadi dahada düsman oldu.. Ins toparlar..

Haklisin tatli dil herzaman ise yarar. Denedim olmadi dahada düsman oldu.. Ins toparlar..
Bu konuda aklıma hep şey gelir ; Böyle dini bir kanal vardı, orda izlemiştim. Kadın kvsi ölsün diye hergün yemeğine ilaç atar (aktar gibi bir yerden almış) . Kimse anlamasın diye de hergün inatla tatlı dille konuşur. İşin ucunda kv ile gelin yağ bal olur. Kv bayılır, gelin ağlar üzülür vs meğer koyduğu uyku ilacıymış. Aktar böyle oyun etmiş işte :) Neyse ben bunu hep örnek alıyorum. Tatlı gittikçe herşey güzelleşir. Benim de kv ile görümceyle aram yoktu. Hatta uzun süre konuşmadık küstük. Şimdi ben ona canım, o bana bitanem. Ve cidden seviyoruz birbirimizi artık. Çok ilginç. Israrla iyi davranınca oluyor bazı şeyler :)

Benim yengem degilde gelinim oluyor bu arada onun alt yapisini aklini kv de de veriyordur bunu aklinin bi kosesinde tut cunku benim annem oncelikle
Ben ve kardesim arasindaki dengeyi cok iyi kurar ve bende gelin degil kiz kardesim olarak bakarim o bana 1 deger veriyosa ben ona 3 veririm birde suda var mesela benin gorumcemde guya hicbiseye karismaz gibi gorunur ama sinsinin onde gideni

Off ya aynenn.. ben cok iyim hep iyi niyetkmddn kaybediyorum deyip deyip ortsligi karistirir hep.. yilbasinda onsuz bir plan yaptigimizda evde aglama krizlerine girer annesi de tabiki kizimi neden aglatirsunuz moduna girior.. kayinvalidemde zor insandir ama gercektn aldigima giydigime karismaz. Ama tabiki annesinden gördüklerini uyguluyor cogu zaman

Bu konuda aklıma hep şey gelir ; Böyle dini bir kanal vardı, orda izlemiştim. Kadın kvsi ölsün diye hergün yemeğine ilaç atar (aktar gibi bir yerden almış) . Kimse anlamasın diye de hergün inatla tatlı dille konuşur. İşin ucunda kv ile gelin yağ bal olur. Kv bayılır, gelin ağlar üzülür vs meğer koyduğu uyku ilacıymış. Aktar böyle oyun etmiş işte :) Neyse ben bunu hep örnek alıyorum. Tatlı gittikçe herşey güzelleşir. Benim de kv ile görümceyle aram yoktu. Hatta uzun süre konuşmadık küstük. Şimdi ben ona canım, o bana bitanem. Ve cidden seviyoruz birbirimizi artık. Çok ilginç. Israrla iyi davranınca oluyor bazı şeyler :)

:) verdiign örnek icin cok tsk ederim:) kafami toparladiktan sonra senin dedigin gibi iyi bir sekilde yaklasmaya calisicam

:) verdiign örnek icin cok tsk ederim:) kafami toparladiktan sonra senin dedigin gibi iyi bir sekilde yaklasmaya calisicam
Çoook sabır, çooook emek gerek. Kolay gelsin. İnşallah güzel olur aranız. Hem artık o da büyüyor, sen de :)

Bosuna uzulme arana mesafe koy ,
Esini daha balayinda oldugunuzu beraber is disi huzurlu mutlu zaman istegin konudunda yonlendir ,
Soyledigi laflarida duymamazliga vur ,
Meshur laf it urur ,kervan yurur,
Ben boyle yapiyorum,
Ben gorumceyim ve 35 yasindayim ,calisiyorum para kazaniyorum ,paramla ve ihtiyacim olunca aldigim esyalar konusunda gelinimizden (kardesimin esi olur,yasi 32 ),ayni laflari yiyorum ,
Cunku psikojik sorunlari var tedavi oluyor ,
Baskasinin malinin derdine dusen insan normal olamaz ,senin gorumcende bir yerde patlak verir

Bence cokta guzel olmus. Ben olsam pisman olmazdim. Haddini bilicek herkes.
Merak ettim siz saydikca o ne yapti? Cevap verdimi arkdasin yok, kimseyle gecinemiyosun cirkefsin dediginizde?

Back