İyi de 2 hafta öncesine kadar normal kakasını yapan cocuk yapmayı kestiyse, nasıl doğuştan olan bir hastalıktan şüphelenebilirler ? Cocuk yaparken yapmayı kesmiş. Daha az yiyordur. Ya da büyüdüğü için ihtiyacı artıyordur az geliyordur… veya tam tersine çok yediği için kabızlık yaşıyordur. Veya bir sıkıntısı yoktur belki siz aman yapmıyor diyip destek verip, bağırsağı tembelleştirdiniz. Hepsi çok normal. Aynı şekilde mama almıyordur, mamaya başlamıştır. Olur. Mama markası değişmiştir, olur. Anne sütü alanlarda 10 gune kadar normal. Mama alanlarda 7 güne kadar. Beklediniz mi ? Ara ara benim kızımda da olurdu düzelirdi. Evham yapıp hemen yok yere bebeğe biyopsi vs yaptırmayın derim. Enazından birkaç doktor görsün. Hepsi gerekli görürse yaptırın… Size diyen de doktor farkındayım saygım da sonsuz ama o da insan evladı hata yapabilir. Bu da bir bebek nihayetinde. Ben olsam kesinlikle en az 3-4 cocuk doktoruyla, 1-2 tane de cocuk cerrahıyla konuşurdum. Hepsi hemfikirse bu işlemi onaylardım. Tek doktor görüşüyle yaptırmayın kesinlikle