Ka yanda makyaj yapmaya baladnz?

7 yaşına kadar çok meraklıydım nerde bulsam bi makyaj malzemesi boyanırdım anında:ecrin_bebek:
geçen yaz bi düğünde fondoten ve allık kullandım fondotenden yana diilim ama önemli bi gün olduğu için ve cildimde bozuk olduğu için kullandım:kedi:
bunların dışında tam bi makyaj yapmış diilim zaten 17 yaşındayım seneye ünive geçince başlarım belki biraz birazhihoyyyt

ben 20 yasındayım ve 20mmde basladım makyaj yapmaya göz kalemi ve rimel kullanıommm sadecee

ortaokulda ufak ufak başlamıştım..herşeyi çok erken yaptım ya,ama benim kızım olsa çok da erken yaptırmam,gereksiz,canım annem beni tutamamış sanırım:bbo:

Ben pudra kullanıyorum ama herzaman değil..
Birde çok hafif sürdüğümde gün içinde aynaya bi bakıyorum eser yokk

19 yaşındayım, 17 yaşında başladım ama hala kullandıklarım sadece kalem far rimel ve rujdur.Fondotene falan daha bu yaşta gerek yok cildi bozuyor.

daha 11 yaşındaydım gözüme kalem çekmeye başladım ama makyaj yapmaya 14 yaşında başladım makyaj derken işte bi pudra kalem rimel ve nemlendiriciden oluşan bişitam anlamıyla profesyonel olarak ise 16 falan süper yapmaya başladım ahh ahhh çocukluğum süslü geçmiş beesırnaşık şey

benim yaptigim makyaja makyaj denirse tabi kaydirigubbakcemile3
14 yasimda pariltisi olan far kullanirdim arada bir. ondan sonra gümüs renginde kalem cekerdim gözlerimin altina iki de bir arkadasima cok mu abartili diye sorardim delikafadulden.
kaslarimi ilk 18 imde aldirmistim
saclarimida 19 umda sari balyaj yaptirmistim

tam anlamıyla geçen sene yapmaya başladım yani 16ydım
öncesinde sadece rimel kullanırdm (bazı günler)

Sanırım 15 yaşındayken...Göz kalemi ve dudak nemlendiricisi ile.
Yeni yeni rimel ve pudra kullanmaya başladım.şuan 23üm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…