Ka yanda makyaj yapmaya baladnz?

15 yaşında hafiften yapmaya başlamıştım. Annem Pupanın şeker gibi makyaj malzemelerinden almıştı bana.

Pek severim makyaj yapmayı.. 3-4 yaşlarımda annemin makyaj çantasını çalıp kendimi yatak odasına kilitleyerek başladım.. Sonra lisede gizli gizli dudağa parlatıcı, göze kalem ve rimelle devam etti.. Artık o kadar merakım yok ama özel günlerde 1 kilo makyajla çıkma huyumdan vazgeçemedim hala kaydirigubbakcemile3

Ben de 19 yaşında başladım.Yani 1 yıldan bari ama abartılı değil. rimel göz kalemi bir de parlatıcı kullanıyorum o kdar.ılerde cildimin bozulmaması için fazla yapmamaya çalışıyorm.Şuanda tatilde olduğumdan hiç yapmıyorum okulda yapıyorum

lisede ara sıra annemden aşırdığım göz kalemini kullanırdım. 17 yaşımda rimel aldım ilk kez. sonra giderek arttılar. şimdi ya hiç yapmıyorum(kaş almak dahil) ya suyunu çıkarıyorumhihoyyyt

Ben 18 yasinda basladim,sadece parlatici ve rimel kullandim.
Suan yasim 19, ve malzemelerime fondaten ve allik ekledim :KK70:

Makyaja on beş yaşımda lisede Nivea'nın meşhur, kokulu, hafif renk veren parlatıcılarıyla başlamıştım.
Günlük makyajım siyah eyeliner, rimel ve çok hafif sürülmüş kırmızı ya da fuşya tonlu bir rujdan ibaret.
Biraz daha özenmek istersem bu listeye top allık da dahil oluyor.

ben suan 16 yasındayım sadece goz kalemı rımel kullanıyom
arada sırada dudak parlatıcısı kullanıyom okadar

18 yaşında başlamıştım üniversiteye ilk başladığımda göz kalemi ve rimelle... şimdi 21 yaşındayım hala çok makyaj yapan biri değilim ve abartılı makyaja da karşıyım bu yaşlarda...

15 yasında gözlerime kalem cekmeye basladım 18imde buna ruj ve rimel eklendi son bi senedir yer yer allık da kullanıorum yerine göre su an 21 yasındaym

15 yaşımda göz kalemine aşık oldum..sürmeden dışarı çıkmazdım. sadece göz kalemi. ama şimdi sürmediğim bişi yok maşallah ,ciltler bozuldu

15 yasından beri göz kalemınden vazgeçmem...bu sene rimel veya kirpik kıvırttırıcı kullanıyorum.ve bazen allık.yazın cok dısarı cıktıgım için. kışın ise cok az yaparm malum okul var.

ben 18 yasindayim bugune kadar hic allik pudra gibi seyler kullanmadim sadece özel günlerde sürme rimel ve dudak parlaticisi pudra gibi seyler kimseye tavsiye etmem kullandiginiz anda güzel gozuke bilirsiniz ama sonrada yüzünuz delik delik cok cirkin oluyo

17 yaşındayım sadece bi kere arkadaşımla orururken gözüme kalem cktiler bide parlatıcı dışarı cıkarken silmiştim
evde makyaj malzemeleri var ama hiç birini kullanmadım heveslenip almıştım =)

X