Ka yanda makyaj yapmaya baladnz?

14 yasında başladım, o zamanlar sadece şeffaf rimel siyah göz kalemi ve parlatıcı kullanıyordum. bazen de arkadasımla evde agır makyajlar yapıp eglenirdik ama dışarı cıkmazdık 16-17 yasımda tam anlamıyla makyaj yapmaya başladım, pudra fondoten ne varsa kullanıyordum. şu an yaşım 20 bazen diyorum keşke bu kadar erken yüzüme fondoten pudra sürmeseydim diye. benden küçük kardeşlerime tavsiyem çok agır makyajlar yapmayın 16-17 yaş en güzel oldugunuz yaşlardır zaten ileride her gün makyaj yapmak zorunda kalacaksınız bunun tadını cıkarın :)

16 yaşındyım suan 14 te basladım sanırım hala aynısını yaparım zaten bı kalem bı ruj.ruj dedıgımde bı nıvea hafıf renk versın dıye.baska bıse surmem

bende geçen sene başladım makyaj yapmaya yani 22 yaşımda.. ama sadece rimel (çıkartmasından üşendiğim için herzaman değil) , gözkalemi ve ruj kullanıyorum o kadar..20 yaşımdada sacımın uçlarına kızıl attırmıştım ama çok kırıldı o zaman saçlarım bu yazda ilk defa sacımı tamamen boyamyı düşünüyorum=)

Makyaja lisede 16-17 yaşlarındayken rimel ve parlatıcı sürmekle başladım ve çok beyaz tenli olduğum için çok makyaj yapmışım gibi abartı dururdu,üni yıllarında pudra-rimel-simli kalem-parlatıcı olarak dvm ettim,üni son yıllarda allık,açık tonlarda far flan da kullanmaya başladım,şimdi 25 yaşındayım ve çok zevk alarak özenerek yapıyorum makyajımı,çok seviyorum çünkü makyaj malzemelerini,bi oda doldurak kdar da malzemem var nerdeyse,o yüzden ben erken bi yaşta başladım

ben 14 yasında kalem ve rımel surmeye basladım yasım buyudukce makyaj cantamdakı malzemeler artmaya basladıkaydirigubbakcemile3

bnde 14 yasmda basladım o zmn simsiyah dümdüz saclarım vardı percemlerim vardı siyahta makyaj yapıodum cekik gözler fln eski mısırdan fırlamış gbi oluyodum..yolda yürüsem bakan bi daa dönüp bakıyodu walla hiçte 14 yasında gbi görünmüyodum o zmnlarda..smdi 18 yasındayım cogu zmn paspal takılıorum özellkle yaz aylarında sıcaktanmıdr nedir pek bi bunaldım makyajdan yahu..=)

lisede başladım ama sadece rimel sürüyodum. 17 yaşlarımda parlatıcı falan çeşitlendirdim. şuan 22 yaşındayım artık makyaj konusunda uzman oldum. hangi makyaj bana yakışır hangisi yakışmaz diye:))
ama erken başladığım için pişmanım. kız kardeşim var liseye gidiyo ona yaptırmıyom mesela. doğllaığını bozma diyorum.

17 yasimda basladim cok az yapardim okula giderken falan sabahlari hep usenirdim 18'ime geldim makyajsiz okula gitmez oldum simdi 20 yasindayim simdi kafama nasil eserse oyle takiliyorum :)

17 yaşında başladım okula giderken bile kapatıcım dudak parlatıcısı hep yanımda olurdu çevremdekiler yaşına göre çok kokoş takılıyosun derlerdi niyapıyım canım bakımlı olmayı seviyorum:umursamaz:

ya arkadaşlar ben 16.5 yaşındayım ya sizce ben kaşlarımı aldırmalı mıyım çevremdekiler kaşın çok kalın diolar şimdi forumu okudum çoğunuz 22yaşında fln aldırmışınız sizce erken mi daha ama böle de tek kaş gibi duruyom arkadaşım sence vakti glmedi mi dior sizce geldi mi?

bende seninle yaşıtım kaşlarımı aldırmak istedim benimkileride kuaför almadı alınmış gibi duruyo zaten ince diye bende kendim rahatsız olduğum yerlerini aldım cımbızla sende öyle yap istersen erkende değil aslında çünkü bu yaştaki bi çok kişi kaşlarını falanda alıyor yani

Bende 16½'um daha almadim haftaya aliyim diyorum benimkiler de alinmis gibi aslinda pek birseyleri yok hatta bir resim ekleyim kaslarimdan bir de almak istedigim modeli ekleyim sizde o modele girer mi diye bana yardimci olursunuzP
Bu benim alinmamis kaslar(Biraz seyrek ama naapalim):

Bu da istedigim kaslar(1 kac T. Büyüküstünün birkac da bir tanidigim birisinin kaslarinin resimleri)

Kizlar fikirlerinizi bekliyorum sizce hangisi gibi aliyim, ve benim kaslar o modele girer mi sizceee??

arkadaşlar ben bugün aldırdım saol pln cığım ama benimkini aldlar benim almama gerek kalmadı sanada teşkür ederim çapkın kız tuba büyüküstün benim için örnek oldu ben onunki gibi yaptırdım seninki de olur heral benimki girdi o şekle:))

Valla mii resim paylasirmisin merak ettimmm

24 yaşında başladım üniversite bitti başladım ondan önce rimel dahii sürmezdimm

ilk makyaja 22 yasinda basladim..yuzume hic fondoten surmedim.bu sene haric..yuzumde tek sivilce yoktu cikmaya baslayinca biraktim onuda..goz makyajini severim severekte yaparim.

bende 17 de başladım sanırım
göz kalmeiyle başladım
ondan önce diyordum ki
ben hiç makyaj yapmam..
şimdi en az göz kalemi,riml ve ruj olmadan dışarı bile cıkmam..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…