18 yaşımın sonlarına doğru başladım. eyeliner rimel ve ruj bunlar hiç değişmez. üniversiteye başlayınca pudra eklendi. şuan 21 yaşındayım pudra devri kapandı:) güneş koruyucum rimel eyeliner ve ruj kullanıyorum. önemli günlerde allıkla renklendiriyorum.. bunlar sadece renk veriyor makyaj bambaska bişi..
bende 19filan başladım sanırım eşimle tanışınca makyajı bırak sevmiyorum dedi bende bıraktım sonra hortlak gibi oluyo insan yüzüne boya sürmeyince :)) zamanla alışsamda evlenince az yapmaya başladım şimdide kapandıgım için yapmıyorum ama makyajı çok seven biriyim herkes gibi
lise yıllarında 16-17 yaşındayken kalem parlatıcı kullanıyordum.üniversiteye başladıktan sonra duruma göre makyaj yapmaya başladım.makyaj yapmayı çok seviyorumama doğal duracak renkleri tercih ediyorum yani yüzümde öyle bir makyaj var gibi durmuyor.
lisede meyveli rujum vardı parlatıcı gibi onu sürerdim:) üniversitede göz kalemi eklendi =) işe giderken çok hazırlık yapmayı sevmedğmden şimdi de makyajım doğal tonlarda bir ruj ve siyah göz kalemi ile tamamlanıyor
22 yaşında başladım ben makyaj yapmaya, rimel ve fondöten sürdüm ilk
24 yaşına geldim bunların dışına da çıktığım pek söylenemez göz kalemini nadir olarak kullanıyorum o kadar bir türlü başaramadım şu makyaj işini :)