Ka yanda makyaj yapmaya baladnz?

16 yaşmda başladım ama sadece qöz kalemi sürüyorum hala da öyle rimel ara da bir.
Çok özel olmadıkca fondoten vs kullanmam

16 yaşımda hafif pastel tonlarda far,rimel ve açık renk ruj yada parlatıcı sürerek başladım....

şimdide çok ağır makyaj yapmıyorum ama fondöten allık rimel far vs hepsinden kullanıyorum...seviyorum makyajıhihoyyyt

16yasindayken sadece rimel kullaniyordum,renksiz jel gibi sadece uzatiyordu kirpikleri..18oldugumda gözalti kapaticisi da eklendi

20 yasimdaydi galiba fondöten ile tanistim =).

ben liseden mezun olana kadar bildiğin embesil kızlardandım..
kaşlarda tel alınmamış..
saçlar iki örgü ( şaka değil cidden 2 örüktü ..normal örük olamayacak kadar kısaydı..kestir diyip duruyodu hocalar...çöüzümü 2 örükte bulmuştum :) )
makyajın m sinden anlamaz..
dombilinin önde gideni..
facia resmen..

okul bir bitti...:jeyyar:

beni durdurana aşkolsun sonra..
içimdeki cevher açığa çıktı hihoyyyt

15 yaşımdan 20 yaşıma kadar her türlü makyajı yaptım.. ve birgün bıraktım..
bırakış o bırakış şimdi 24 yaşımdayım

bu sene başladım we 19 yaşımdym... =) göz kalemi we dudak parlatıcısı kullanıorum sadece..=)

ben 16 yım şuanda makyaj yapmaya bu sene başladım ama makyaj dediğim göz kalemi parlatıcı ve rimel kaydirigubbakcemile2 saçlarım kumral zaten uçlara doğru açık renk ben beğeniyorum zaten dökülme sorunu yaşadığımdan dolayı boyatmam hayatta

lisede göz kalemi bile sürünce insan içine çıkmaya utanırdım lise bitince kalem rimel parlatıcı sürmeye başladım yeni yenide allık sürüyorum.far özelliklede fondoten kullanmayı sevmiyorum hiç..

ben 16 yaşımda sadece renksiz rimel ve parlatıcı kullanmaya başladım.Şu anda 18 yaşındayım rimel allık göz kalemi ve parlatıcı kullanıyorum.Tabi bunlarıda her gün her yere giderken kullanmıyorum.Genelde doğal takılıyorum.

Çok makyajı sevmem... Hele rujdu pudraydı allıktı... Beyaz tenliyim zaten, tabii bu zamanlar buğday :)) O yüzden sadece göz kalemi çekiyorum oda 1 yıldır... 91 liyim taze reşitlerden Ruju hiç bir zaman sevemeyeceğimi düşünüyorum... :1ninca:

Yıl sonu balosunda bazıları gelin başı gibi saç, boya kutusuna düşmüş gibi makyaj yaptırmıştı. O gözler o surat yarabbim!! lmaz:

Sürükleye sürükleye götürdüler beni kuaföre. Normalde kıvırcık saçlıyım, değişiklik olsun diye düz fön çektirdim. Makyaj yaptır dedi arkadaşlar yok dedim!! Gittim eve sürdüm azcık kapatıcı göz kalemi rimel.. Annemin yardımıyla çok hafif toz allık.. Ruju yine kabullenemedim nivea nın cherry olan nemlendiricisini sürdüm ohh çokta güzel duruyordum yani :umursamaz:

Nedense doğal görünmek daha hoş geliyor bana. Ayrıca hala şaşıyorum o kadar makyajı nasıl insanlar suratında taşıyorlar nasıl akmıyor yahu laelaelaelaelae

Son düzenleme:
küçükken tarz gereği (gothiclk takıntısı ) 14 yaşında başlamıştım 15'e kadar bu böyle gitti. şuan 16ym hala daha yapıyorum fakat bu artık bende tarz gereği değil bir güzellik sembolüne dönüştüğü için :)

ben 21 yaşında üniversite 3 te başladım, kaşımı da adam gibi ilk o zaman aldırmıştım...
23 ile 25 arası makyajsız dolaşmadım desem yeri ama artık o kadar çok yapmıyorum..
çalışan insanım,dinç gözükmek için, o da, gözaltı kapatıcısı(muhakkak) ve rimelle idare ediyorum..
özel bir gün, sunum ya da toplantı varsa o zaman profesyonel gibi makyaj yaparım:1closedeyes:
ama hayatımda 5 kez filan oje sürmüşümdür herhalde, ojeyi sevemedim ben de...

ben 15 yaşndaym ve bu aralr başladm dieblrm daha çok rimel severm amaher zmn sürmm kirpklerm dökülüo ve parlatıcı oda ara sıra işte ölee...

18 yaşındayım ben ve bu sene başladım daha yapmaya.
oda bellidir yani
gözkalemi,rimel,parlatıcı ruj.
her zamanda yapmam özel gün olmadıkça...

16 yaşındayken şeffaf rimel ve nemlendirici-parlatıcılar aldım.
17 yaşına geldiğimde de göz kalemleri aldım renk renk ve siyah oje.
17nin yazındayken artık siyah göz kalemi aldım ve siyah rimel
ve üniversiteye gideceğimde siyah ve gri far, eye liner, en beyazından pudra ve bordo ruj.
ne zaman bitseler gider aynı numaradan alırım başka renk denemem.
siyah makyaj yaparım ama aşırıya kaçmadan.
a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…