Ka yanda makyaj yapmaya baladnz?

17 gibi hafifi makyajlar yapmaya baslamıstım ama saclarımı boyamaya oldukca erken basladım 15 gibi .....

ben 17 yaşında kalem sürmeye başlamıştım 19 da falan rimel ruj ve allık kullanmaya başladım

25 yasımdayım 20 yasımda siyah far kullanmaya basladım. bu yıl fazla göze batmayan rujlar kullanmaya basladım. siyah göz kalemi kullanıyorum.
rimel ve fondoten asla kullanmayı düşünmüyorum

ben 17yasımda basladım ılk olarak goz kalemı ve rımel allıkla basladım kasımıda 19yasımda aldım tam zamaınında yaptıgımı dusunuyorum acıkcası daha erken ıyıkı yapmamısımhihoyyyt

16yasimda yapmaya baslamisdim oda kuafförlük meslegi yaptigim ve güzellik salonunda calisdigim icin patronumun istegiyle olmusdu
babam karsiydi makedon oldugu icin yani osmanli türkü onun memleketinde genc kizlar yapmazmis bekar olduklarida ordan anlasilirmis begenen kizi en dogal haliyle begenicekmis diye ama sonradan ikna olmusdu canim babam

12 yaşımda saçımı boyayıp kaşımı aldım. Makyaja 14'te başladım. Şuan yaşım 18.Makyajı pek yakıştıramasam da hafif bir makyaj yaparım.

geçmi kalmışım bendelikafadulden21 yaşımdaydım makyaja başladığım zaman kaşımıda 23 yaşımda aldırdım

ben 18 yasimda ufak ufak makyaja basladim,17 yasimda ilk kaslarimin ortasini aldim,sonra da devam ettim :)))))))

15 yaşımda kaşlarımı aldım.
yine 15 yaşında hafif makyaj yapıyordum o da özel günlerde...
17 yaşında ise tam makyaj delisi olmaya başladım

18 yaşında başladım sanırım.. ama 5 yaşındayken de bayağı yapardım kaydirigubbakcemile2

ilk makyajımı hatırlamıyorumda,ilk tırnağımı daha ilkokuldayken ,tırnak makasının törpüsüyle törpülediğimi hatırlıyorum,
galiba bu insanın yaratılışıyla ilgili bişey...

Bende 17 ya$ınDayım.. 15 ya$ında yavaş yavaş rujLa ba$layıp 16 yaşında uzMaN oLdum :lepi::dance:sengözlerimebaksanab

bende 17-18 yaşında makyaja başladım şeffaf rimel parlatıcı ve sürme kullanıyordum şimdi rimelsiz dolaşmıyorum ve tabi sürmesiz göz alışınca olmuyor onlar olmadan banyodan fialn çıkınca hastalıklıymışım gibi soluk oluyor rengim ha bide bu sıralar eye-liner taktım uzatıyorum yanlarıda saçlarımıda toplıyorum çin işi japon işi ...... heheheh

24 yaşındayım ve saçımı hiç boyamadım

gülüm 17çok genç bence 15ler 13ler,,,,cildinizin taptaze dudaklarınız en parlak gözleriniz en ışıl ışıl olduğu günler nie kendinizi güzellilerinizi masumiyetinizi makyajjjjjjjj gibi kimyeviii objelerle kapatıosunuz
çok gençsiniz demicem pardon çok sade ve güzelsiniz,,,,haa 25inizi geçin tamam 35e kadar hala gençtir insan sonrasında da gençtir tabe ama belki biraz ışıltıya biraz farların renk tonlarına ihtiyacı olabilir ama 17lerde asla kızlar lütfen bakın gözlerinizi çekiştire çekiştire far sürüyosunuz senelerce hergün çeiştirilen o gözler diriliğini kaybetip esnek sünmüş derilere sahip olcak ve belki pahalı markalar kullanmayacaksınız öğrenci paralarınızla..zarar verecek onlar cildiniz pulpul olcak aşağa dooru sünmüş gözkapakları vs.dudaklarınız da aynı
amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaan sadeliğinizi bozmadan diğerlerinden farklı olsanıza

bakın ben bilmiyomuydum sanki ya da param mı yoktu ya da cahilmiydim ben hayır ünv.ankarada okudum yanlış anlamayın erkekler peşimden koşmadı ya da makyaj asla birini ayarlamak için falan yapılmaz belki tek amaç sadece kendine güzel daha güzel görünmek istediğin için yapmaktır ama hiç makyaj yapmayarak kaşımı aldırmayarak da ortamlarda farkedildim çoğu zaman,,inanın kaşımı ünv.2de aldırdım hem daha hoşuma giderdi bol makyaj yapam kuaförden çıkmayanlardan daha ço farkedilirdim belki onlr hep vardı ben sadelikle yırtıodum ee gençsin hoyuma gidiodu tabe :)))
allık falan fondöten bilmemne 26dayım hala sürmem sürmememin avantajını yaşıorum cildim öyllece duruyo nemlendirici kullanırım o kadar,,ruja balıyırım sadece,,,
erkekleri düşünün makyaö yapmıolar yıllarca ama hiç eksiklik yok :)))
bizim bir avantajımız belki ama suratınızı o saçmasapan domuz yağlarıyla şu bu oksitlerle doldurmayın ya

19 yaşındayken başladım,

Ama ben sadece; rimel ve allık kullanıyorum ...

Özel günler harici tabii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…