Ka yanda makyaj yapmaya baladnz?

lise 2 de falan allık ve parlatıcı kullandım.
üniversitede pudra fondeten kullandım.hangi akla hizmet kullandıysam.
şimdi çok pişmanım. bu yaşımda tekrar lisede kullanıklarımı kullanmaya başladım.sadece giö kalemi ekledim. lisede perma yaptırmıştım. o yıllarda çok modaydı...

14 yasımda orta sona dogru ruj ve rımel kullanmaya basladım :) fondotene gecısım 20 yaştı..suan 23 um prof makyaj yapıyorum süprizzzzz

ben 24 yaşındayım.göz kalemimi daha bir hafta önce aldım.ilk defa kullandım:)baya bi geç kalmışım demekki.20 yaşında da kaşlarımı aldırmaya başladım.tek yaptığım oydu:)en iyisi böyle.herkes lise talebesi sanıyor beni:)

ben 20 yaşında başladım rimel göz kalemi bide dudak parlatıcı başka bişi sürmedim halada öle devam ama rimelsiz ve göz kalem sürmeden dışarı çıkmam alışmışım

13-14 yaşlarımda annemin allıklarını kullanarak başladım. Ama şimdi düşünüyorum da o yıllarda şeftali tonundaki allıklar moda diye annem onlardan alırdı bana da o renk pek yakışmazdı. Gene de kullanmışız işte

ccukken annemin alliklarini kullanirdim da duzenli olarak kullanmam orta 1 de basladi.. kalem cekmeden okula gitmezdim. pudra allik vs kullanmadim oyle.. ojem de eksik olmazdi.. suslu muymusum ne..

kalem cekmeden okula gitmezdim.

canım alınma sen dedin diye aklıma geldi senin söylediğinden alakasız... burdada kızlar okula giderken acayip makyaj yapıyorlar farlar rimeller...ben bu yaşımda anca o kadar yapıyorum.. aileleri nasıl izin veriyor onu da anlamış değilim.. hadi aileler laf geçiremedi diyelim okuldada mı bir uyarı birşey almaz bu kızlar anlamıyorum..

valla kendimi bildim bileli boyalarin icindeyim,annem koafor oldugu icin,durmadan yanina gider boyardim kendimi,,,,kaydirigubbakcemile3

14 yaşında gözumun ıçıne kalem çekerdım. lıseden sonda gece makyajı yapıp okula gıdıyordum resmen delikafadulden

ilk okuldayken dudaklarımı ıslatırdım kıpkırmızı olurdu kaşlarımı elimle düzeltirdim zaten gözlerim doğdugumdan beri sürmeli evlenene kadar hic makyaj yapmadım ama herkes makyajlı zanederdi bence doğal makyaj herseyden güzel
ve hic sevmediğim bir sey okula giderken bile simsiyah göz ve belli olmayacak zanederek sürülen dudak parlatıcıları dudaklar sanki yağlı yemek yemiş gibi duruyor
bence herseyi zamanında yapılmalı bir kadında en azından 25 yaşından sonra makyaja baslamalı cildinin en güzel oldugu dönemleri makyajla kapatmamalı

bilemiyorum canim ama ben hic simdiye kadar okudugum okullarda makyaji yuzunden uyarilan kiz gormedim. benden 10 kat fazla makyajli gelenler olurdu hicbisey denmezdi. dedim ya ben sadece kalem cekmeden okula gitmezdim. o da bir sure sonra gozleri alistigi icin dogal halin buymus gibi geliyor insanlara.

üniversitede kalem sürerdim sadece...
işe başlayınca yani 22 yaşımda yapmaya başladım sık değil tabi...
şimdi kızım 1 yaşına girecek hamile kaldığımdan beri yapmamışımm:1shok:

Lise hazırlıktan beri... Ne olduysa 14 yaşımda oldu zaten...

Permalar yaptırdım saçıma, allık, jole, oje kullandım okula giderken de hafif yapıyordum belli olmuyordukaydirigubbakcemile3

Ama bir gün parlak ruju fazla abarttığımdan olsa gerek fizik öğretmenim kulakları çınlasın beni uyarmıştı, "PeSpEmBe" dudağındaki ruj çok belli , lütfen onu çıkar olur mu ? demişti, ben tabi

kıpkırmızı olmuştum, en sevdiğim öğretmenim beni uyarmıştı ...Şimdi ben de öğretmenim , siz söyleyin ben nasıl anlayışsız davranıyım ileride öğrencilerime , zamanında ben de az makyaj yapmadım

lisede ...

Üniversitede röfleyle , göz kalemiyle, pudrayla, rimelle tanıştım... Şu aralar da kaş kalemiyle ...

Demek ki her yaşta yeni şeyler kullanılıyormuş kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
ben 18 yaşında başlamıştım makyaja...
önce far, sonra göz kalemi kullanmayı öğrendim....gerisi geldi iştekaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…