Ka yanda Anne oldunuz

herkes icin en uygun zaman farklidir.

artik o kadar zor ki erken anne olmak,

universiteyi bitir 22-
yuksek lisans 24
is bul 25
birkac yil calis, ailene faydan olsun 27-28
birisiyle tanis evlen 29-30
cocuk yap 31-32

a.s

MERHABA BEN 23 YAŞINDA ANNE OLDUM HEMDE TEDAVıYLE 2 ÇOCUĞUM VAR ZOR AMA zemuszemusERKEN ANNE OLMAKTA GÜZEL

herkes icin en uygun zaman farklidir.

artik o kadar zor ki erken anne olmak,

universiteyi bitir 22-
yuksek lisans 24
is bul 25
birkac yil calis, ailene faydan olsun 27-28
birisiyle tanis evlen 29-30
cocuk yap 31-32

a.s

Haklısın Pepper..
Araya eğitim girince bu yaşlara geliyor insan...
19 yaşında evlendim ama üniversiteyi 2. sınıftan terkettiğimi ve iki oğlum da büyüyüp bir diploma sahibi olamamanın takıntısı iyice kendini belli edince hiç olmazsa evden okurum diyip A.Ü. İkt.Fak.ÇEKO bölümüne girdiğimi ve şu anda 2. sınıf öğrencisi olduğumu eklemeyi unuttum..

Öyle çok istiyorumki anne olmayı çok başka bişey annelik diye düşünüyorum
Allah evlat ile imtihan etmesin beni Herkeze de nasipp etsin

ben 17 yaşında evlendim. 19 yaşında anne oldum. şuan 23 yaşındayım. çok güzel bişi ya genç annelik. oğlum 4 yaşına giricek yakında.kaydirigubbakcemile2

peppermintin dedigi gibi okuldu çalışmaydı derken 28de evlendim 29da anne oldum bazen keşke daha erken anne olsaydım diyorum ya hayırlısı

15 yaşında evlendim 16 da anne oldum 18 ve 10 yaşında iki oglum var büyük oglum arkadaş küçük oglumla tam anne çocuk ilişkisi yaşıyorum büyük oglumu çok zor büyüttüm bende çocuktum şimdi onun benim oglum olduguna kimse inanmıyor insanın çok hoşuna gidiyor iki oglumuda iyik dogurmuşum

BIlmem yazdim mi buraya yazdiysam unutmus olabilirim :umursamaz: neyse
17 de evlendim hamile kaldim ayni a:kedi: 18 de dogum yaptim, ikinci kizima 21 yasinda hamile kaldim 22 de dogurdum , 22 yasinda iki cocuk sahibiyim, rabbim bagislarsa, acilarini gostermesin hic kimsenin yavrusunu insallah, olmayanlarin basina insallah opuyorumnanaktanzemuszemus

29 Yaşında evlendim, 30 yaşında anne oldum ama bazen keşke daha erken evlenip, erken anne olsaydım diyorum ama kısmet böyleymiş.

21 yaşımda evlendim 23 yaşımda anne oldum. daha bebek yapmayı düşünmüyorduk evet iyiki kızım var ama keşke biraz daha bekleseydi bikaç yıl sonra gelseydi diyorum bazen

tebrikler,
basariyla bitirir diplomani alirsin umarim..

benim de egitimim hala bitmis degil,
simdi de ugrastigim biseyler var hala, girecegim sinavlar var yakinda.
bu gidisle 40 yasima kadar okucam herhalde..

ama cocuk isini kirka kadar birakmam, cocuk da yaparim kariyer de.. :))))

21 imde evlendim 23 ümde anne oldum
Allah olmayanlarada nasip etsin bu duyguyu inşallah

20 ye girdigim gun evlendim 24 de anne oldum ..
hamileyken okulumun son senesiydi zor bi hamilelik gecirdim okulu zor bitirdim
ikiz olduklari icin simdi bir bucuk yasindalar stajim kaldi calisma imkanimda olmadi
ama boylede guzel
onlar benim icin hayatimin en buyuk staji ...

Güzel temennilerin için çok teşekkür ederim peppercığım...opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
Eh okulu bitirip Allah kısmet ederse smmm sınavlarına kadar girmeyi düşündüğümden ben de 40 lı yaşlarda ancak öğrencilikten çıkacağım demektir.Kim tutar bizi,Allah gücümüze güç katsın inşaallah!.Ama şu çocuk işini de bir araya sıkıştır ha..kaydirigubbakcemile3

hiç bi zaman çocuk doğurmayı düşünmüyorum inş ilerde evlencem eşimde çocuk diye diretmez..

Sen bebeklerimi kaybettiğim mesajla dalga geçecek kadar insanlıktan nasibini almamış bir varlıksın......Allah sen gibi densizlere değil,isteyenlere nasib etsin çoluk çocuk sahibi olmayı zaten......

23 yaşında evlendim 6 ay sonra isteyerek hamile kaldım yani 24 yaşında ilk çocuğumu doğurdum:asigim::1hug:
şimdi 3 kızım var çocuklarım sık oldular .bu kadar sık olmasada çocukların arasında çok yaş farkı olmaması bence daha iyi.
birde çok geç anne olmamalı diye düşünüyorum.şimdi 31 yaşındayım hamilelik ve bebek bakmak gözümde o kadar büyüyor ki....şimdi o enerjiyi ve sabrı kendimde hissetmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…