Ka yanda Anne oldunuz

Ben 25 ve 26 yasında anne oldum bencede 1 sene beklemek yeterli olur diye düsünüyorum ama cocukların yas aralarını acmakta fayda var

26 ideal annelik için bence

Evlendikten 2 yıl sonra
22 yaşımda anne oldum :asigim:
İyikide olmuşum diyorum ama ...Şimdi 5 yaşında kızım bende ikinci ne zaman olmalı onu bilmiyorum...
İlk olduğundanmı bilmiyorum çok istedim hevesliydim ama şimdi soğudum gibi... benneyaptımki

şimdi zaten geç evleniliyor
üniversite iş güç derken hayat sarkıyor biraz akannehir
evlenmek için geç mi kalmışım ne kafamçokkarıştı

eger dusurmemis olsaydim 24 umde dogum yapacaktim
Bidahaki saglikli olur insallah

30 yaşında...benim için tam zamanıydı...ama daha erken olunması taraftarıyım...

23 yaşında evlendim
26 yaşında anne oldum
kızım 5 aylık
ikinciyi yaparmıyım henüz karar vermiş değilim ama olursa 30-31 yaşında yaparım ancak

Son düzenleme:

21 yaşımda anne oldum kızım şimdi 6. sınıfa gidiyor yani 12 yaşında başkada çocuğum yok..

konu bayağı eskiymiş
arkadaşımız belkide anne olmuştur bile :hulya:

hiç bi zaman çocuk doğurmayı düşünmüyorum inş ilerde evlencem eşimde çocuk diye diretmez..

anne olmak gibi kutsal bi duyguyu tatmak istememene neden ne canım? bence yanlış düşünüyosun. ileride fikrin değişir umarım :ecrin_bebek:

22 yaşında ilk anneliğimi yaşadım. İkinci çocuğum 28 yaşımdayken oldu.

ilk çocuğum 23 ikinci çocuğum 26 yaşındayken oldu. iyiki de olmuş allahım acılarını göstermesin. a.s.

Aylin'e katılıyorum.Hayatınızı en iyi siz bilirsiniz, herkesin koşulları annelik için farklı olabilir.24 yaşındayım 2 sene beklemeyi düşünüyorum.

Bu arada çocuk sahibi olmak isteyenler dilerim bir an önce olur :CüvCüv:

bence kesinlikle bekle.çünki evlilikte çocuk herseyi değitiriyo bence.ama evliliğin gercekten iyiyse hiç bekleme çocuk harika bir sey ama anlıycan duruma göre değişio işte.

26 yasında anne oldum henüz 9 aylık evliydik iyikide dogurmusum diyorum

Ben 2 yıllık evliyken ilk oğlum doğdu,21 yaşındaydım.
8 yıllık evliyken de ikinci oğlum doğdu,27 yaşındaydım.
Erken anne olunca çocuklarla kuşak farkından doğan sorunlar en aza indirgeniyor ve onların hızına yetişecek enerjiniz oluyor..Ben çok memnunum,kimse 9.sınıfa giden bir oğlum olduğuna inanmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…